Máte to někdo stejně?

Anonymní
3.2.23 10:25

máte to někdo stejně?

Dobrý den,
v první řadě prosím o zachování anonymu. Chodí sem známí. Díky moc!
Ráda bych se s někým podělila o svůj příběh a slyšela třeba podobné. Nebo názory lidí, kteří s tím nemají nic společného.

Jmenuji se Alena, je mi 29, měla jsem 4 delší vztahy. Před 4 lety jsem potkala muže, s kterým jsem cítíla poprvé, že je to to opravdové. Byli jsme spolu 2 roky cca (přesně nevím). Po prvním roce vztahu jsem ho neskutečně milovala, až to přerostlo v nějakou závislost řekla bych. poslední půl rok se ze mě stala stíhačka, přestávala jsem mu věřit, začaly vznikat hádky, až mě jednoho dne opustil. řekl, že že už mě nemiluje. zlomilo mě to, ale jeho rozhodnutí jsem respektovala a šla dál. trvalo cca půl roku, než jsem se z toho dostala. časem jsem potkala jiného muže, s kterým jsem byla rok. nebyla jsem s nim šťastná a proto si našla jiného přítele. s tímto štastná jsem. je to skvělý partner.

s exem jsme nebyli v kontaktu, akorát mi párkrát napsal (1 za dva měsíce) jak se mám. nyní jsme se po dvou letech sešli, řekla jsem mu že mám partnera, on má partnerku. řekla jsem mu, že jsem ráda, že jsme to ukončili, že jsem si potřebovala prožít nějaký čas bez něj. hodně mi to dalo. odpočinuli jsme si od sebe. zároveň jsme si oba chyběli. To setkání po dvou letech bylo jako naše poprvé, byli jsme oba nervózní, padli jsme si do náruče. Několik hodin jsme si povídali, bylo mezi námi napětí i chemie. Jsme jako dvě puzzle, já tohle s nikým nikdy necítila. Řekl mi to stejné, že mu stejně bylo nejlíp se mnou a že mu v životě chybím. Dál jsme nás dva nerozmazávali, jelikož máme oba partnery.

zažili jste někdy něco podobného? že i když to s někým nevýjde, stále vás to k němu táhne a tak jako s ním vám není s nikým jiným? u sebe jsem spoléhala na čas. přeci jen je to dva roky co jsme se neviděli a očekávala jsem, že city a přitažlivost budou touhle dobou dávno pryč. Já ho nekontaktuji, ale on už mi párkrát napsal, myslím že to cítí stejně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20896
3.2.23 10:32

Prosím o anonym, jmenuji se Alena a je mi 29… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14944
3.2.23 10:46
@Cenarius píše:
Prosím o anonym, jmenuji se Alena a je mi 29… :mrgreen:

Mám 4 letá dvojčata Theodora a Esmeraldu a mám milence, manžel to neví :mrgreen:.
Jo něco podobného jsem tu už zažila, ale nebudeme to tu plevelit.
Některým nevadí, že by je někdo poznal, ale nechtějí být spojováni s nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.2.23 10:53

Ne, nemám to stejně, s tím mým puclíkem žiju už 18 let. Proč se teda nerozejdete se svými partnery a nejste spolu, když je ta touha oboustranná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.23 10:55

@unuděná jelikož se všude říká, že slepované nedrží. on má strach, že to bude chvíi hezký, pak to sklouzne k hádkám. já mám strach, že případný druhý rozchod bude horší než první. takže asi ze strachu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.23 10:56

Jo mam to podobne. Oba o sobe vime, ze jsme „spriznene duse“ a prirom uz mame oba sve rodiny. Na zivo jsme se nevideli pres 10 let…. myslim, ze k tomu nemame odvahu a proste se bojime, co by to mohlo mit za nasledky. Pravidelne si piseme. Zkousela sem to utnout, ale vzdycky po nejakem case se mi zase ozval. Ja po rozchodu odesla do ciziny, takze nejake nahodne shledani nehrozi. Proste to je tak jak to je. Potkali sme se ve spatnou dobu. Kdyby to bylo o par let pozdeji, tak si sem temer jista, ze rodinu mame spolu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.23 11:05
@Anonymní píše:
Jo mam to podobne. Oba o sobe vime, ze jsme „spriznene duse“ a prirom uz mame oba sve rodiny. Na zivo jsme se nevideli pres 10 let…. myslim, ze k tomu nemame odvahu a proste se bojime, co by to mohlo mit za nasledky. Pravidelne si piseme. Zkousela sem to utnout, ale vzdycky po nejakem case se mi zase ozval. Ja po rozchodu odesla do ciziny, takze nejake nahodne shledani nehrozi. Proste to je tak jak to je. Potkali sme se ve spatnou dobu. Kdyby to bylo o par let pozdeji, tak si sem temer jista, ze rodinu mame spolu :nevim:

tak tohle je docela smutné. a jak často jste v kontaktu?

• Citovat
  • Upravit
35803
3.2.23 11:07

Nestalo. S ex se nestykam. Nemám zájem a oni taky ne. Spíš jsem kolikrát měla noční můry že jsem se k němu vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
3.2.23 11:26

S přítelkyní zřejmě moc spokojen není, tak leze do zelí.

Tak hurá do dobrodružství, nakonec tě odkopnou oba dva a ty zůstaneš stará panna a sama jak kůl v plote.

Zablokovala bych si exe, jinak to nebude dělat dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
3.2.23 11:34

Oprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.23 11:39
@Anonymní píše:
tak tohle je docela smutné. a jak často jste v kontaktu?

Jak kdy…. Nekdy pul roku ne, pak si treba mesic piseme denne. Beru to jak to je. Mam spokojenou rodinu a deti, vicemene ziju „american dream“. Manzela mam rada, ale je cizinec a takovou uroven hlubokeho porozumeni a souzneni ( nevim jak to presne formulovat ) spolu nikdy nedosahneme. Manzel o tom samozrejmne nevi. Zachovavam dekorum i kdyz mu pisu… pro pripad, ze by mu zena projela mobil. On to teda asi tak moc neresi a otevreni mi pise, ze rozchodu lituje a ze to byla nejvetsi chyba jeho zivota.

• Citovat
  • Upravit
9751
3.2.23 11:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
3.2.23 12:03
@Anonymní píše:
Dobrý den,
v první řadě prosím o zachování anonymu. Chodí sem známí. Díky moc!
Ráda bych se s někým podělila o svůj příběh a slyšela třeba podobné. Nebo názory lidí, kteří s tím nemají nic společného.

Jmenuji se Alena, je mi 29, měla jsem 4 delší vztahy. Před 4 lety jsem potkala muže, s kterým jsem cítíla poprvé, že je to to opravdové. Byli jsme spolu 2 roky cca (přesně nevím). Po prvním roce vztahu jsem ho neskutečně milovala, až to přerostlo v nějakou závislost řekla bych. poslední půl rok se ze mě stala stíhačka, přestávala jsem mu věřit, začaly vznikat hádky, až mě jednoho dne opustil. řekl, že že už mě nemiluje. zlomilo mě to, ale jeho rozhodnutí jsem respektovala a šla dál. trvalo cca půl roku, než jsem se z toho dostala. časem jsem potkala jiného muže, s kterým jsem byla rok. nebyla jsem s nim šťastná a proto si našla jiného přítele. s tímto štastná jsem. je to skvělý partner.

s exem jsme nebyli v kontaktu, akorát mi párkrát napsal (1 za dva měsíce) jak se mám. nyní jsme se po dvou letech sešli, řekla jsem mu že mám partnera, on má partnerku. řekla jsem mu, že jsem ráda, že jsme to ukončili, že jsem si potřebovala prožít nějaký čas bez něj. hodně mi to dalo. odpočinuli jsme si od sebe. zároveň jsme si oba chyběli. To setkání po dvou letech bylo jako naše poprvé, byli jsme oba nervózní, padli jsme si do náruče. Několik hodin jsme si povídali, bylo mezi námi napětí i chemie. Jsme jako dvě puzzle, já tohle s nikým nikdy necítila. Řekl mi to stejné, že mu stejně bylo nejlíp se mnou a že mu v životě chybím. Dál jsme nás dva nerozmazávali, jelikož máme oba partnery.

zažili jste někdy něco podobného? že i když to s někým nevýjde, stále vás to k němu táhne a tak jako s ním vám není s nikým jiným? u sebe jsem spoléhala na čas. přeci jen je to dva roky co jsme se neviděli a očekávala jsem, že city a přitažlivost budou touhle dobou dávno pryč. Já ho nekontaktuji, ale on už mi párkrát napsal, myslím že to cítí stejně

Za prve, ano, s nekterymi muzi z minulosti to jiskri i po letech

Za druhe me tam zaujalo- s fatalem jste se zacali hadat, páč jsi byla stihačka a hle, on, stastne zadany a objima se s byvalkou. nahoda? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.2.23 12:08
@Anonymní píše:
@unuděná jelikož se všude říká, že slepované nedrží. on má strach, že to bude chvíi hezký, pak to sklouzne k hádkám. já mám strach, že případný druhý rozchod bude horší než první. takže asi ze strachu.

no pokud jsi stale stejna furie, jako pred lety, kdyz se s tebou rozesel, tak ma pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
3.2.23 12:36
@Anonymní píše:
Jak kdy…. Nekdy pul roku ne, pak si treba mesic piseme denne. Beru to jak to je. Mam spokojenou rodinu a deti, vicemene ziju „american dream“. Manzela mam rada, ale je cizinec a takovou uroven hlubokeho porozumeni a souzneni ( nevim jak to presne formulovat ) spolu nikdy nedosahneme. Manzel o tom samozrejmne nevi. Zachovavam dekorum i kdyz mu pisu… pro pripad, ze by mu zena projela mobil. On to teda asi tak moc neresi a otevreni mi pise, ze rozchodu lituje a ze to byla nejvetsi chyba jeho zivota.

Teda chudák jeho manželka, kdyby věděla :( takhle si hřát hada na prsou. Představa že se po 20 letech soužití s manželem, kdy jsme přestáli bůh ví co, dozvím toto - že chtěl těch 20 let být s někým jiným - tak ho vezmu lopatou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí