Máte zajímavou práci?

14
4.8.15 11:34

Máte zajímavou práci?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte nebo jste měli před mateřskou zajímavou práci. Co Vás v ní naplňovalo nebo naopak co Vás prudilo. Mám holčičky, tak mě zajímá, kam je mám směřovat :-). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
4.8.15 11:39

Ony budou stejně směřovat tam, kam budou chtít :mrgreen:
Já jsem 9 let učila, hodně mne to bavilo, věnovala jsem tomu spoustu času. Teď jsem 6.rokem na rodičovské a končím 4. rok kdy pracuji jako terapeut jednou alternativní metodou. A neskutečně mne to baví, protože vidím výsledky mých klientů. Každý den.
Do školy bych se vrátila ráda na 4 hodiny týdně kvůli kontaktu se studenty, to je nabíjející, ale víc bych nezvládala, už zůstanu u své nové profese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.8.15 11:47
@Dnesni píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte nebo jste měli před mateřskou zajímavou práci. Co Vás v ní naplňovalo nebo naopak co Vás prudilo. Mám holčičky, tak mě zajímá, kam je mám směřovat :-). Děkuji

Pro každého je zajímavá práce něco jiného. Holčičky směřuj podle toho, kam budou chtít ony. Plus jim poskytni dostatečný všeobecný rozhled, ať mohou obor snadněji změnit. Hodně lidí nedělá to, co vystudovali, a opravdu málokdo dělá to, co mu naplánovali rodiče a je v tom navíc spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.8.15 11:52

Holcicky bych nikam nesmerovala, to co prijde zajimave tobe nemusi byt zajimave pro ne. Maximalne bych je podporovala v tom, kam chteji smerovat ony…

• Citovat
  • Upravit
13141
4.8.15 11:52

Ze mě chtěli mít rodiče nějaký inteligentní mozek. Otec hodně tlačil na jazyky. Ale já jsem na ně tupá.
Původně jsem vystudovala vojenskou logistiku. Což moje matka absolutně nepochopila, kde se to ve mě vzalo. Následně mi při rodičáku neprodloužili závazek. Udělala jsem si rekvalifikace na masáže. Což nepochopila podruhé, že jsem schopná pracovat s lidma. :jazyk:
Taky bych řekla, že lidi se nasměrují sami. Je potřeba vzít v úvahu jejich talent a ten rozvíjet. Ne je tlačit do něčeho, k čemu nemají vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140235
4.8.15 12:38

Učitelka, rodiče také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67101
4.8.15 12:43

@Dnesni 8o. Pro nekoho je zajimava prace modelka, pro nekoho jaderny fyzik a tak to bude i u tvych dcer. Jedna muze delat ve vyzkumaku a druha tanecnici v klubu… Je to hlavne jejich volba a ne volba rodicu, takze je potreba se zeptat jich co je bavi a co chteji zkusit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.8.15 12:46

Učitelka na psychiatrii. :-) Variabilní práce, stav třídy se mění z minuty na minutu :-), děti stále fluktuují. Občas se vyhrotí vyloženě adrenalinová situace.

Příspěvek upraven 04.08.15 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
4.8.15 12:46

Já bych nechala děti nasměrovat samotné. Dobré je mít co nejdelší všeobecné vzdělání, s tím se dá pak dodělat všechny možné školy, klidně se i naučit řemeslo, rozhodně bych se nesnažila dítě tlačit někam od mala. Spousta lidí navíc profesi úplně změní, bude to myslím čím dál častější. Sama jsem o tom teď vážně uvažovala, kvůli času na děti. Jsem chemik, to mě baví, ale v podstatě nemám jinou možnost než být zaměstnaná na plný úvazek, což bude s malýma dětma a manželem furt v práci těžký. Před RD jsem tak byla spokojená a až děti vyrostou budu zas :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140235
4.8.15 13:02

@Dnesni jak jsem psala, učitelka, rodiče také, děti ne. Vybraly si samy a myslím, že dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.8.15 13:10

@Dnesni nech je, ať se nasměřují samy.. osobně jo, mám fajnou práci, ale dokopala jsem se k tomu já, kdyby mi někdo radil, tak to nedělám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
4.8.15 13:34

@jenny.fields můžu se prosím zeptat s jakou konkrétní metodou pracuješ? klidně do zpráv. Děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.8.15 18:46

@Jensina Píši SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.8.15 19:50

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awsome
24.7.19 13:37

Ja pracuju jako modelka, moderátorka, komička a jako přiležitostna herečka a ještě mám velkou vlastní firmu :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat