Prosím rady k pohovoru do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.8.15 15:30

Prosím rady k pohovoru do práce

Dobré odpoledne, byla by tu prosím, moc prosím, nějaká personalistka, která by byla ochotná mi pomoci s přípravou k úternímu pohovoru do práce?
Byla bych opravdu moc ráda :oops:

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
2.8.15 15:35

Ach jo…co čekáš že ti na tohle někdo poradí? Co je to za pozici je asi nejpodstatnější věc kterou jsi nenapsala, co tě tam čeká víš? Dělají se testy z AJ? znalostí programů pokud jsou požadovány jejich znalosti? Nebo nevíš jak odpovídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.15 15:42

@Kalla1412 Čekala jsem, že se ozve třeba osoba, která se tím zabývá či zabývala a teď je na mateřské nebo rodičovské.
Jedná se o dloudobou brigádu. Toto je uvedeno u pozice:

Zadávání a administrace dat v informačním systému
Administrace výrobní dokumentace
Zajištění výroby a odeslání vzorků
Příprava komponent výroby, zabalení a odeslání vzorků

Je požadována pokročilá znalost na pc, znalost AJ (spíše písemná forma), SŠ vzdělání.

Životopis jsem odeslala v pátek dopoledne, odpoledne mi personalistka volala a ptala se mě na pár věcí. Jestli umím s excelem, jestli bych zvládla odpovedět na email v AJ a na mou pracovní schopnou dobu. A domluvily jsme se na schůzku příští týden.

Teď se snažím se připravit a vlastně nevím, jak :nevim:. Připadám si jak vygumovaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
2.8.15 16:11

V tomhle případě bych si asi prošla ten excel - kontingenční tabulky, podmíněné formátování, grafy atd. a určitě bych si cvičně zkusila napsat pár mailů v AJ a zopakovala si takové ty základní fráze pro obchodní komunikaci. A určitě se budou ptát na Vaši samostatnost a zodpovědnost, tak si připravte pár příkladů, co jste např. dělala v předchozím zaměstnáním, co tomu odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat