Přítelovi nechtějí dát peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tvůj chlap má dělat na smlouvu.. proč by to nevyužili, když jsou lidi hloupí a dělají bez jakéhokoliv dokladu? Anonym? předpokládám, že bude vědět, odkud vítr vane - uvědom si případné následky - ano, může to být bráno jako výhrůžka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš, že když napíšeš na net pár řádků, že si ani neškrtne?
Nebuď naivní ![]()
Jako sorry, ale to je problém přítele. Neměl na tu černotu přistoupit. Ten majitel totiž může všechno lehce popřít. A vy v ruce nemáte žádný důkaz…
Napiš mu, že si po tvé reklamě ani neškrtne a má o zábavu do rána postaráno. Nezlob se na mě, ale bude z tebe mít prd… Aby baba tohle za chlapa řešila? Promiň, ale je to trochu trapné
![]()
- Citovat
- Upravit
Byl tam na černo, takže jako by tam nebyl. Je to sice naprd, ale myslím, že se musíte smířit s tím, že peníze už neuvidí. Rozhodně to z něj nemůžete vymáhat právní cestou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle smskou nevyřešíš ![]()
At si na něj došlápne manžel a jako chlap.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:
Tohle smskou nevyřešíš
At si na něj došlápne manžel a jako chlap..
Však si došlápl
Pošle na něj ženu ![]()
- Citovat
- Upravit
Peníze už neuvidíte. A ne.ser se příteli do peněz! Je to jeho problém, né tvůj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak prvne je velka, opravdu velka hloupost, že tam na cerno tvuj přítel vůbec sel. Krome toho, že to je nelegalni (coz ale mnoho lidi netrapi) si predstav, že by se mu tam něco stálo, a na stavbe by klidně mohlo, není to jako jit vypomoct cepovat pivo do hospody…to by pak měl veskere náklady s lecbou ve vlastní rezii a oci pro plac… Ale dost kazani… Myslím, že klidně muzes zkusit na toho majitele dupnout. Pokud mu nebudes vyhrozovat zabitim nebo podpalenim domu nebo nějakou podobnou protipravni silenosti, ale jen spatnou reklamou, tak myslím, že to proti tobe obratit nemuze. Otázka je, jak se to vyvine v momente, kdy bys tu spatnou reklamu opravdu nekde udelala, to by možná mohlo být v pripadnem soudnim sporu interpretovano jako pomluva a tam je dokonce I trestni sazba. Ja byt Vami, tak se na to vykaslu, jde o prachy za dva dny práce a to nemuze byt tak moc, aby to za to stálo. A od priste hezký na dohodu nebo jiny druh smlouvy, a hlavne s pojistenim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou dusledky prace na cerno, nezmuzes s tim vubec nic…
to mi pripomina, ze jsme kdysi meli doma lempla remeslnika, ktery prisel, zjistil, ze nema material, sel ho asi tri hodiny shanet a pak chtel nechat zaplatit i dobu, co si shanel material. A na manzela pak do telefonu vriskala remeslnikova zena, meli jsme z ni akorat tak prdel…
- Citovat
- Upravit
@Krasavicaa píše:
Však si došláplPošle na něj ženu
Můj by mu párkrát proplesk a bylo by..
bud by peníze měl, nebo by měl dobrý pocit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že když má na to nezaplatit, že má na to ustát i výhružnou sms, takže snaha bude bez úspěchu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:![]()
Můj by mu párkrát proplesk a bylo by..
bud by peníze měl, nebo by měl dobrý pocit![]()
Tady je asi někdo trochu srabík ![]()
- Citovat
- Upravit
Joo, to je riziko práce na černo. Tvůj muž není o nic lepší, když na to přistoupil. Jestli ze sebe chceš ještě udělat blbce, tak tu zprávu pošli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krasavicaa píše:
Tady je asi někdo trochu srabík
Tak ono to nas.re no.. ![]()
ale nechápu, že to nechá řešit babu
A třeba se tak rozhodla zakladatelka sama a muž o tom ani neví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den, omlouvám se za anonymitu. Trápí mě jedná věc. Přítel šel pomoc(na černo) na stavbou na dva dny jednomu známemu, který vlastní stavební firmu. Ale už měsíc ho přítel nahání, aby mu za to zaplatil, nic se neděje. Jde asi o 5 tisíc. Velmi mě to štve, že takoví lidi můžou vůbec mít firmu. Přítel je měkký a rozhodla jsem se že zakročím já. Chci se tedy zeptat, mám dneska v plánu mu napsat anomymní sms, něco v tom smyslu at manželovi zaplatí, jinak mu udělám na jeho firmu tak špatnou reklamu na internetu, že si ani neškrtne, že at si dělá blbečka ze sebe. Ale mám strach že tohle je už vyhružka a může to použít proti mě a nakonec budu mít já problém. Děkuji za odpověď