Přítelovi nechtějí dát peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Krasavicaa píše:
Tak to je pak o to horší
to jo..
pak se mu každý chlap tam vysměje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hezký den, omlouvám se za anonymitu. Trápí mě jedná věc. Přítel šel pomoc(na černo) na stavbou na dva dny jednomu známemu, který vlastní stavební firmu. Ale už měsíc ho přítel nahání, aby mu za to zaplatil, nic se neděje. Jde asi o 5 tisíc. Velmi mě to štve, že takoví lidi můžou vůbec mít firmu. Přítel je měkký a rozhodla jsem se že zakročím já. Chci se tedy zeptat, mám dneska v plánu mu napsat anomymní sms, něco v tom smyslu at manželovi zaplatí, jinak mu udělám na jeho firmu tak špatnou reklamu na internetu, že si ani neškrtne, že at si dělá blbečka ze sebe. Ale mám strach že tohle je už vyhružka a může to použít proti mě a nakonec budu mít já problém. Děkuji za odpověď
Zakladatelko, dál se k tomu nevyjádříš?
![]()
- Citovat
- Upravit
Jo jinak mimochodem, pokud se domluvili, že za dva dny pomahani na stavbe dostane pet tisic, to mu nebylo hned divne? To je skoro jak jet na akci smejdu a pak se divit, že mi chtějí něco prodat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co si myslíš, že se tím vyřeší? Je to úděl práce na černo, ty mu můžeš pohrozit, on Vám zrovna tak
Pro Vás to asi nebude tak horké, pokud tedy nepobíráte příspěvky nouze atd., které jsou podle výdělku
Jinak to bude hodně anonymní no, když půjde o zaplacení peněz tvému muži..Počkala bych dokud nezaplatí a příště chtěla na práci papír..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krasavicaa píše:
Zakladatelko, dál se k tomu nevyjádříš?![]()
zakladatelka šla majitele firmy proplesknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kat kat píše:
Jo jinak mimochodem, pokud se domluvili, že za dva dny pomahani na stavbe dostane pet tisic, to mu nebylo hned divne? To je skoro jak jet na akci smejdu a pak se divit, že mi chtějí něco prodat…
Tak ta cena nemusi byt mimo. Zalezi za jakou praci, ale muze to byt cca 200-250/h coz je normalni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to jeho znamy od skoly, tak mu veril. pritel ma normalni praci na hpp jinde ale chtel Mu jen o vikendu pomoc. I dalsi dvema nezaplatil. Pritel o tom jiste ze nevi, kdyby se dozvedel ze resim za neho veci tak by byl nastvany. Ten znamy by nevedel od koho je ta zena. Mame rodinu tak me to proste zajima a stve me to.
- Citovat
- Upravit
At si to pritel vyresi sam a uz vubec to neres za jeho zady bude pak zbytecne nastvanej i na tebe, me by tohle nikdy ani nenapadlo, nereknu kdyby me poprosil o pomoc ale jestli o tom ani nevi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
Tak ta cena nemusi byt mimo. Zalezi za jakou praci, ale muze to byt cca 200-250/h coz je normalni.
To jako v cistem? Mám dost silne pochyby. V hrubem ok, ale to by museli mít smlouvu, v cistem je 250 na hodinu hooodne za „vypomoc“
Příspěvek upraven 03.08.15 v 15:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kat kat píše:
To jako v cistem? Mám dost silne pochyby.
No kdyz je to na cerno tak v cistem
. Pomahanim nemusi byt mysleno drzeni kybliku, ale tezka prace na stavbe. Myslis, ze zednici zvlast kdyz jdou na melouch delaji za 70kc/hod? Berou si 200 i vic, prace na stavbe je makacka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
No kdyz je to na cerno tak v cistem. Pomahanim nemusi byt mysleno drzeni kybliku, ale tezka prace na stavbe. Myslis, ze zednici zvlast kdyz jdou na melouch delaji za 70kc/hod? Berou si 200 i vic, prace na stavbe je makacka.
Opravdu? Vidis, to me vůbec nenapadlo… ![]()
No jasne že je práce na stavbe makacka, ale 250 v cistem si delnik na stavbe nevydela, to by měl mesicne 50 tisic a to nemaji. Par lidi, co maji na stavbe sezonni zamestnani, znam, nemusis že me dělat blbku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kat kat Naše firma si za montážní a elektrikářské práce účtuje 250-300 za technika na jednu hod. bez DPH
A to jsou i takové práce, na které není třeba být elekrikář..Tak jestli to byla nouzovka, potřeboval helfnout, tak za dokončení určitého požadavku se mu to i tak vyplatí..Ale jinak tady si myslím, že šlo jen o: Když ptáčka lapají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je to jeho znamy od skoly, tak mu veril. pritel ma normalni praci na hpp jinde ale chtel Mu jen o vikendu pomoc. I dalsi dvema nezaplatil. Pritel o tom jiste ze nevi, kdyby se dozvedel ze resim za neho veci tak by byl nastvany. Ten znamy by nevedel od koho je ta zena. Mame rodinu tak me to proste zajima a stve me to.
Tak to je pak dost Smutne… Ozelet dva dny práce a poucit se do budoucna…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roksy25 píše:
@kat kat Naše firma si za montážní a elektrikářské práce účtuje 250-300 za technika na jednu hod. bez DPHA to jsou i takové práce, na které není třeba být elekrikář..Tak jestli to byla nouzovka, potřeboval helfnout, tak za dokončení určitého požadavku se mu to i tak vyplatí..Ale jinak tady si myslím, že šlo jen o: Když ptáčka lapají…
Ok, ale vy jste firma. Tudiz evidentne cena bude vyssi nez když je to mezi ctyrma ocima..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je pak o to horší