Matematický úkol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
22.11.07 23:10

Úplně tě Les chápu, můj chlop taky chodí třikrát rychleji než já, takže on je nahoře čilý a já na infarkt, jinak Helfštýn je teď fakt nádherně opravený a doporučuji - autem na parkoviště pod hrad :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.11.07 23:12

Určitě se tam s dračicema vypravíme… Se moc těším, až vyjedeme někam na výlet… Letos jsem neměla šanci :(

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.11.07 23:37

Lesi - jela 8O , ale já jak už fakt nemůžu, tak to prostě vytlačím :wink:

Ale můj cyklo-šílenec je gentlas a občas mě tlačí zezadu. I když, jak tak nad tím te´d uvažuju, od té doby, co vozí kluky v sedačce už ne :( ( jak to??)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.11.07 23:39

No, je fakt, že s manželem bych to taky jela znovu :) On je sice taky cvok, ale hlavně je to fajn chlap :)

A musím přiznat, že na to nakonec vzpomínám docela ráda a s pýchou :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
22.11.07 23:50

No vidíš, a pak, že sprosté slovo. To já tady na jiné diskuzi dneska četla jinačí 8O 8O a nestačila se divit......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.11.07 06:54

LESI, i já jsem měla tu čest jet nahoru na kole. Byl to hnus, ale to orosené pivo jsem si náramně vychutnala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.11.07 09:40

Tak to já jsem šla nahoru jenom pěšky.Ale né po cestě,ale nějakým šíleným krpálem z boku a občas jsem musela zapojit i přední náhon. :lol:
Ráda bych se tam podívala,moc se mi tam líbilo,ale bohužel to máme krapáčko z ruky.Kdysi jsem mívala v Lipníku kamaráda,tak jsem tam docela jezdila a musím říct,okolí Lipníku,Bystřice pod Hostýnem je pro mně srdeční záležitost.Je tam nááááádherně.Jen jsem to tam nestihla všechno prošmejdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.11.07 10:05

Jahůdko, tak to já si pivko na Helfštýnu nevychutnala :(:(:( Onen cyklocvok, co jel se mnou, pivo nepil. :o

Ale pivo jsem si dala na cestě s druhým sprostým slovem (Horní Štěpánov) a potvrzuju, že bylo po takovém výkonu prostě báječné!!!! I když, teď si uvědomuju - nebylo to náhodou porušení pravidel? :o Ale to je už let, to je určitě promlčené :)

A pamatuji si ještě to pohoršení, když můj doprovod zjistil, že můj půllitr stál méně než jeho třetinka sladkého cucu :D

Kami, pro mě je zase srdeční tvé bydliště - byli jsme tam s manželem na předsvatební cestě - sjížděli jsme Vltavu a v Krumlově jsme zůstali dvě noci a pokusili se prošmejdit město. Bylo to nádherné a chceme se tam vrátit.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.11.07 11:31

Krumlov je krása! Letos jsme tam byli na výletě, já zavzpomínala, jak jsme sjížděli Vltavu a když jsem viděla skupinku vodáků sjíždět jez, slza mi ukápla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.11.07 11:49

Krumlov je fakt krásnej,ale drahej. :evil: No stejně bych neměnila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.11.07 11:52

No jak jsme se pěkně prokecali z matematiky do vlastivědy, že ? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
23.11.07 13:10

No jasně že Helfštýn. Já to šla teda pěšky, na kole já ne ééééé :lol: Kolo fuj :lol:
Martine, to jsi snad nemyslel vážně, že by někdo neporadil dětem z DD. :! :! :! :! :! Šlo spíš o to, jestli matky na mateřské mají ještě na to, aby spočítaly takový úkol. Ono to člověku občas pěkně leze na mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
23.11.07 13:12

A jéje, sešla se tu celá necelá parta z naší diskuse červen 2007 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.13 15:15

Kdo spočítá objem? Hádáme se doma, kdo má pravdu :mrgreen: Průměr kruhu je 120cm, výška 40cm. Kolik je to litrů?

• Citovat
  • Upravit
8071
3.8.13 15:18
@Anonymní píše:
Kdo spočítá objem? Hádáme se doma, kdo má pravdu :mrgreen: Průměr kruhu je 120cm, výška 40cm. Kolik je to litrů?

Tak to převedeme na decimetry, obsah podstavy je kruh - tedy pí er na druhou, to je 3,14 krát půlka průměru, to je 6dm na druhou, tedy 3,14 krát 36. To celé krát 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová