Slecna na hlidani

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17675
11.11.07 19:05

Slecna na hlidani

Nevim kam diskuzi zaradit.
Ma nekdo zkusenosti se slecnou na hlidani? Jsme na opacnem konci republiky od cele rodiny, malou nema kdo pohlidat,v pripade nouze, a ani s manzelem nemame moznost si nekam jednou za uhersky rok vyjit,pokud nejsme u rodicu na navsteve. Uvazujeme tedy o slecne na hlidani, a chci se zeptat jak ji vase deti snaseji,za jak dlouho si zvykly,na co si dat pozor.
Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16743
11.11.07 19:44

Nazdárek Zuzoo :lol:
my slečnu na hlídání využíváme. Hodně teda u nás fungujou babičky ale když to nejde tak máme v rukávu slečnu Dominiku. Je to studentka vysoké školy a bere si jen 50kč na hodinu a o víkendu 60. Většinou jí teda ale předávám až když usne a pak teprve vyrážíme. My jsme z malého města takže se tu celkem známe ale jinak bych se asi obrátila na agenturu-ty za ně přece jen mají nějakou záruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.11.07 20:49

Agentury jsou ale zase hrozně drahééé, asi bych 120 kč na hodinu nedala :?
Nemáte tam někde poblíž nejakou studentku, co znáte?
Hodně štěstí při hledání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.11.07 20:58

Tak to já bych teda 120 korun dala. Zuzaa píše že by to chtěli využívat občas když chtějí večer někam vyrazit. Tak dejme tonu že by tam byly třeba 5 hodin a těch 600 by mi za to stálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.11.07 21:01

Mame v merku ted jednu studentku, bere 100 za hodku odpoledne, a 120 po osme hodine vecerni.mi to prijde akorat a taky bych to investovala.
Uvidime, spise mi jde o to,jak to decka prijmaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.11.07 21:09

S tím neporadím, protože jak jsem psala tak jí dávám většinou až usne. Ale taky jí už hlídala moje kamarádka kterou předtím nikdy neviděla a moje dítě je na tohle flegmatické. Od malička se pohybuje mezi spoustou lidí i cizích, takže není nijak úzkostlivá. Někdy třeba brečela než jsem zašla a pak už si na mě ani nevzpomněla. Taky si jí bere moje sousedka a u ní byla dohromady asi 5× a je to jednou za 2-3týdny. Takže je v podstatě taky cizí a pohoda. Bere si jí k nim domů a i její rodiče říkají že hodnější dítě neviděli takže mezi úplně cizíma lidma a pohoda. Záleží podle mě na povaze dítěte. Ale Amél je asi hodně zvyklá bý jen s tebou ne? Tak to prvně zkus-vem tu holku třeba s váma na procházku, prostě buď s nima a zkus si jen na chvilku odskočit. A b´d tě bude hledat a nebo si na tebe nevzpomene. A další řešení je dělat to jako my-předat až usne a odejít až pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.11.07 21:19

Leilo prave, zacinam pozorovat to, ze Amel je na nas hrozne upjata, protoze proste s nikym jinym neni…a to se mi nelibi,ona se uz zacina stydet i pred prodavackama v obchode a tak,a to ji nikdy nevadilo.. :? Tak se bojim ze jak ju s ni necham, bude rev a decko s nervama nekde. Spise to chce to postupne -jit na prochazku,pozvat ji domu a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.11.07 21:25

Určitě-to je to co píšu. Být ze začátku s nima a sledovat co na to malá říká a na chvilku jít pryč a tak. Já bych se toho tak nebála,a le je poprvé bych je tam spolu určitě nenechala. Vždyť i ta holka musí vědět co třeba Amél vyžaduje, na co je zvyklá a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
11.11.07 22:37

Ahoj Zuzoo,
Mariho od roku hlídá slečna Agata, když je třeba. Vybrali jsme ji podle toho, že nám byla doporučena chlapovou tetou, která ji učila na základce a tak trochu znala prostředí ze kterého je (je ze 4 dětí). Docela jí přidalo, že dělala aupair v anglii. Zvykali jsme postupně - společné procházky, hráli si spolu u nás doma, pak jsem třeba šla jen na chviličku do obchodu a tak. Nakonec si ji oblíbil natolik, že když jsem měla zkouškové a byla více doma, tak furt chodil a ptal se kdy příjde Aga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
7.12.07 22:01

Zuzko teď jsem našla Tvoji diskuzi. Pokud je to ještě aktuální klidně se mi ozvi přes den bez problémů akorád večer by se to muselo nějak domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová