Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, co napařit a vyrovnat?
Taky jsem byla dobrovolná hasička ![]()
L.
Lesina: fajn, nejsem sama „blázen“ ![]()
Napařit.. nedovedu si docela představit jak ? Jako na pařáčku na knedlíky
Narovnat bych věděla - kdybych měla doma takovou tu umělou hlavu - bych to na ní narazila a bylo by. Takhle leda že bych si to narazila na sebe ? Nevim…
Novej je za 500
![]()
No, nebyla by špatná taková ta stará konvička na vodu - s hubičkou - prostě ji nechat vařit, aby se pářilo, kloubouk narvat třeba na balónek nebo na stočený ručník nebo třeba na kouli z prádla (narvené fusekle v čepici), pořádně to nad tím napářit a ta plst by se měla vyrovnat - když bude mít oporu.
L.
Mě napadlo zkusit si najít přes internet nějaké kloboučnictví a poslat jim dotaz po emailu, nebo tam zavolat. Myslím, že by ti mohli poradit a nemusela bys mít obavu, že něco případně pokazíš.
Sama bohužel žádný zkušenosti nemám.
Tak přeju dobré pořízení
Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:49
Mírně ho napař, ale ne na pařáčku na knedlíky-to by moc a nerovnoměrně navlhnul! Podrž ho nad varnou konvicí nebo nad hrncem s horkou vodou a když nemáš po ruce hlavu umělou, tak ho naraž na svoji
nebo na hlavu dítka. Balón taky není špatný nápad,ale není nad vlastní hlavu.
Nejsem sice dobrovoný hasič,ale klobouky jsem nosila.
HOLA,
ted jste me potesily, jsem moc rada, ze jsou tu mezi nami i Dobrovolne hasicky…
Taky k nim patrim ![]()
A klobouk k uniforme bohuzel nemam…
Fik : ![]()
No ještě jsem to nedělala, ale budu muset, už nám přišla pozvánka na první výročku spřáteleného sboru.. Je to příští sobotu, tak mám co dělat. V sobotu jsem obšívala výložky sutaškou, no to byla komedie ![]()
Ahoj všem, chtěla jsem poprosit o radu, předem děkuji..
Vzhledem k tomu, že jsem dobrovolná hasička, mám doma vycházkový oblek ke kterému patří i klobouk. Není to levná záležitost a tak jsem se nedivila, že ho chtěla členka jiného sboru půjčit. Příště si to už rozmyslím
Vše vrátila, ale klobouk je „pomačkaný“ - nevíte jak ho dostat do původního stavu ?
Bych se styděla někam v něm jít… Na štítku je napsané že je z králíka, je to taková „buřinka“ co mají letušky..