ZTRACENÝ FOŤÁK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
14.10.07 22:37

ZTRACENÝ FOŤÁK

Ahoj,potřebovala bych poradit,jak by jste postupovali.V červenci jsem s 1,5 letou holčičkou byla u rodičů na dovolené,je to malá vesnička.Šla jsem ještě večer s malou na hřiště,trochu jí unavit,aby se jí lépe spalo.Vzala jsem foťák,že uděláme pár snímků.Já trd… :oops: :oops: :oops: jsem ho tam nechala ležet na lavičce.Bohužel jsem to zjistila až druhý den ráno.No už tam nebyl.Proběhala jsem celou vesnici,u každého jsem byla a nic.Dnes ráno/14.10./ mi volala moje sestra,že mluvila s kamarádkou co bydlí u našich,že tam můj foťák měl asi 12letý kluk.Mám za ním jít?Když tam půjdu,tak se mi jen vysměje.Jak na něj?Nemám pohrozit policií?Prosím poraďte.Díky moc všem.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
14.10.07 22:47

Ahoj,

určo bych za ním šla. Prostě jej našel a jestli nevěděl, komu jej dát, tak si jej logicky nechal.. Na to bych se snažila hrát (neosočit jej jako zloděje, to by se hned bloknul)…
Jeho rodiče musí také vědět, že mu nic takového nedali = museli se ptát = vědí, že jej našel…

Nebo taky po nich chtít doklad o nabytí… Tedy za předpokladu, že máš paragony a oni nebyli tak moc otrkaní (= netvrdili,ž e si koupili holt shodný model a doklady o kopui už nemají)…

No, doufám, že ti jej dají…

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
15.10.07 00:02

Určitě to zkus, za pokus nic nedáš. On možná opravdu jen nevěděl, co s ním. Pokud máš paragon nebo návod, tak zkus doložit, že je opravdu tvůj.
Hodně štěstí,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.10.07 09:03

Já jsem za ním už byla,hned ten druhý den,protože jsem obešla všechny domácnosti s dětma.Nic prý nenašel. :cry: Tak nevím,určitě tam za ním dojdu.Děkuji za rady.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
15.10.07 09:52

A mluvila jsi tenkrát i s rodičema? Těm to přeci musí být divné, kde k tomu přišel. Tak se zeptej jich. Zase na druhou stranu pokud to není nějaký vyjímečný foťák, tak proč by nemohli mít stejný?
Vůbec ti to nezávidím, ale foťák za to stojí.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
15.10.07 12:54

j

Asi by bylo dobrý, mrknout do záručáku, kde bys měla mít výrobní číslo - a porovnat to.
Tím by se hodně vyřešilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.10.07 13:28

Záručák mám,tak tam skusím zajít a porovnat to.Foťák stál 8000 kč,peníze by mě ani už nemrzeli,ale ty fotky,ty už mi nikdo nedá.Písnu jak to celé dopadlo.Děkuji všem.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.10.07 14:56

No, s fotkama nepočítej, ty jsou na tuty smazané…

A určitě dej vědět, jsem sama zvědavá. Mimochodem, jestli stál 8000 je to už věc, kterou by řešila policie (tam je, tuším, limit 5000?) - takže s tím můžeš před rodiči toho klučiny operovat…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
15.10.07 15:35

Hmmmm, tak trošku ti závidím, že aspoň víš, kdo ho má a můžeš se pokusit ho dostat zpátky. My takhle nechali ležet foťák v Luhačovicích před kulturákem a už jsme ho nikdy neviděli. A stál dvakrát tolik co ten tvůj :? :oops: :cry:
Určitě se pokus pohrozit tomu chlapci policajtama a pokud máš jistotu, že on ho má (někdo ho viděl s foťákem v ruce), pak to řeš policajtem doopravdy. Kluci na dědině nebývají ještě tak otrkaní a drzí vůči mužům zákona jako ti ve městě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová