Matematika Hejný - SOVA

30408
3.6.19 16:37

Hra Sova - to je něco ve smyslu Myslím si číslo(obrazec, stavbu) a pokládáním vhodných otázek z daného souboru vylučuješ až dojdeš k hledanému číslu (obrazci, stavbě). Ty máš za úkol nějaké takové zadání připravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
3.6.19 16:42

@hanka.br. Mám zadaných 8 obrazců, k tomu mám určit hodnotu svého schématu. Prý se hodnotí pestrost a originalita otázek :think: :lol:. Jsem marná :oops: :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.6.19 16:46
@tterka píše:
@hanka.br. Mám zadaných 8 obrazců, k tomu mám určit hodnotu svého schématu. Prý se hodnotí pestrost a originalita otázek :think: :lol:. Jsem marná :oops: :? :oops:

To je nějaký úkol na peďáku? Jestli můžeš, ofoť mi je do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
3.6.19 16:53

@hanka.br. Jak jsi to uhodla??? :lol: :kytka: :*. Zkusím to poslat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.21 22:10

Hejny by se mel nad sebou zamyslet

Je to byznys jen vse je vymyšlené a davat matematiku hejnymu to nema chybu. Kdo matematiku videl kde je hra kdo jak se jmenunuje to je matematika jak hrom. Někde jsou i chyby je mi líto profesora hejnyho děla jen byznys je to mraky knížek a podobne veci. Me jen těší, ze penez si uz moc neužije je to byznys knih nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
26.4.21 22:22
@Tom88888 píše:
Je to byznys jen vse je vymyšlené a davat matematiku hejnymu to nema chybu. Kdo matematiku videl kde je hra kdo jak se jmenunuje to je matematika jak hrom. Někde jsou i chyby je mi líto profesora hejnyho děla jen byznys je to mraky knížek a podobne veci. Me jen těší, ze penez si uz moc neužije je to byznys knih nic vic.

Mně neni lito Hejnyho, ale tebe. Gramatika je zrejme taky jen vymysleny byznys, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.4.21 22:46
@Tom88888 píše:
Je to byznys jen vse je vymyšlené a davat matematiku hejnymu to nema chybu. Kdo matematiku videl kde je hra kdo jak se jmenunuje to je matematika jak hrom. Někde jsou i chyby je mi líto profesora hejnyho děla jen byznys je to mraky knížek a podobne veci. Me jen těší, ze penez si uz moc neužije je to byznys knih nic vic.

Tvůj písemný projev napovídá, že tě to vzdělávání celkově tak nějak minulo. Co ty tak můžeš hodnotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.4.21 14:36

Vážená paní Hanko hr myslíte, ze nemůžu hodnotit je to můj názor a pokud vim až dosáhnete titul inženýra se státníci pak se obraťte na me hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.4.21 15:00
@Tom88888 píše:
Vážená paní Hanko hr myslíte, ze nemůžu hodnotit je to můj názor a pokud vim až dosáhnete titul inženýra se státníci pak se obraťte na me hezky den

Musím říct, že mě dneska nikdo tak nerozesmál jako ty, pane inženýre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
27.4.21 15:29
@Tom88888 píše:
Vážená paní Hanko hr myslíte, ze nemůžu hodnotit je to můj názor a pokud vim až dosáhnete titul inženýra se státníci pak se obraťte na me hezky den

Inženýr? Jedině, že by za tebe někdo napsal diplomku, protože to, co jsi vyplodil, se nedá ani číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.4.21 19:31

JJ je to ubohé co píšete k veci to není mějte se s iq 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie