Sociální práce UHK bakalář
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky!
Studujete některá na Uhk? Sociální práci bakalář kombinovaný studium?
Dostala jsem se tam a tak bych chtěla vědet, co čekat, jak je to náročně pri zamestnani, jací jsou profesoři.
Moc díky!
Skoda, ze nejsi patolozka to bychom popovidali, toto nevim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sociàlní vědy v otàzkách a odpovědích
Holky, nemáte některá tuto publikaci na prodej?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uhk prijimacky
Nemáte prosim nekdo materialy k prijimackam na uhk socialni praci a nebo soicialni patologie a prevence❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinované studium sociální práce (Bc.)
Ahoj, na UHK studuji sociální práci již druhým rokem kombinovaně.
Přijímačky
Na stránkách školy lze vyhledat vzorové přijímací testy. Dále škola uchazečům nabízí možnost získat 10 bodů k přijímačkám v rámci Free indexu (já se ho neúčastnila a na školu jsem se i tak naštěstí dostala)
Kombinované studium
Během semestru se jezdí na hodiny některé pátky a soboty. Přednášky bývají od 8:15 do 15:30 (někteří přednášející se dají přemluvit a pak se končí například ve 13:00 - přijdete ale o obědovou pauzu). Některé přednášky nejsou povinné (vyplatí se ale na ně chodit - už dvakrát se mi stalo, že jsme si mohly napsat zkoušku hned po přednášce a nemusela jsem tak ve zkouškovém do školy).
Pokud nemůžete na nějakou z přednášek dojít, je potřeba přednášejícímu napsat, dá vám jinou práci (většinou nějakou seminární práci) a vy tak nepřijdete o zápočet.
Zkouškové
Ve zkouškovém se do školy chodí i v týdnu (vždy dostanete na výběr více datumu zkoušek, můžete si vybrat), někdy je zkouška až třeba v 17h a člověk tak stihne jít i do práce. Některé zkoušky se dělají online.
Po studentech kolují otázky na zkoušky. K přípravě na zkoušku určitě využijte primat.cz ![]()
Praxe a exkurze
Praxe jsou u mnoha studujících kamenem úrazu, protože ji musíte skloubit s prací☹️.
V prvním ročníku musíte navštívit celkem 10 služeb (5 v zimním semestru, 5 v letním semestru) kde, se vykonává sociální práce. Všechny exkurze si zajišťujeme sami dle svých časových možností.
Ve druhém a třetím ročníku jsou již potřeba 3 praxe. Praxe si volíte sami. Během studia musíte navštívit minimálně 2 instituce, kde praxi splníte (tzv. Dvakrát můžete jít konat praxi do své práce a jednou někam jinam - praxe se musí vždy týkat sociální práce). Kontroly na vás během praxe nechodí👍.
Profesoři
Každý člověk je jiný. Někteří úžasní a jejich hodiny vám toho hodně dají (například Janebová), jiní mají hodiny na háku a při příchodu do třídy vám řeknou, že si nic nepřipravil a přišli jsme zbytečně
.
Řekla bych, že s komunikací s profesory to občas vázne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky!
Studujete některá na Uhk? Sociální práci bakalář kombinovaný studium?
Dostala jsem se tam a tak bych chtěla vědet, co čekat, jak je to náročně pri zamestnani, jací jsou profesoři.
Moc díky!