Přišla vám mateřská?

Anonymní
14.2.11 12:44

materska

Prisla Vam????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101754
14.2.11 12:50

JO, už dávno… ale nevím k čemu ti ta odpověď pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.2.11 12:59

No, využiji tohoto vlákna a taky se zeptám. Od zítřka mám nárok na mateřskou (tedy od 15.2) Chci se zeptat kdy tedy chodí.Ráda bych věděla jak tento měsíc nakládat s penězi, dokud nebudou jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.11 13:00

nevim..ja ji porad nemam,jen se ptam..

• Citovat
  • Upravit
19692
14.2.11 13:02
Uju píše:
No, využiji tohoto vlákna a taky se zeptám. Od zítřka mám nárok na mateřskou (tedy od 15.2) Chci se zeptat kdy tedy chodí.Ráda bych věděla jak tento měsíc nakládat s penězi, dokud nebudou jiné.

Ahoj,co znam maminky tak kazde z nas chodi jinak me treba az 18 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
14.2.11 13:03

Přesně všude to chodí jinak, u nás taky až potom 17. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zza
14.2.11 13:04

Mateřská chodí kolem 10. a je vyplácena zpětně. Za prosinec přišla normálně, jenom pokud máte vyměřovací základ vyšší než 790 Kč/den, tak přišla i vyšší mateřská, protože se od 1.1.2011 zvyšovaly redukční hranice na 825 Kč/den bez krácení.

• Citovat
  • Upravit
zza
14.2.11 13:04

oprava - za leden přišla taky normálně.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
14.2.11 13:06

Moc děkuju. No základ rozhodně tak vysoký nemám, takže budu ráda alespoň za minimum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.11 13:07

termin vyplaty je podle kraje? Jsem z mor.slezskeho a slozenka nikde…premyslim jestli se jen neztratila.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
14.2.11 13:13

No, co já občíhla od sestřenky, tak v tom chvílema mají asi taky slušnej binčus. Ta nejdřív čekala na nemocenskou asi 2měsíce, potom dostala nárok na mateřskou a asi po měsíci a půl ji teprve vydundala i s tou nemocenskou zároveň. Tak nějak doufám, že se toto nebude týkat mne, bych pošla hlady:-(
Takže už přemýšlím, kdy a jak zhruba čekat další financ, abych mohla vše rozpočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
14.2.11 13:24
Uju píše:
No, využiji tohoto vlákna a taky se zeptám. Od zítřka mám nárok na mateřskou (tedy od 15.2) Chci se zeptat kdy tedy chodí.Ráda bych věděla jak tento měsíc nakládat s penězi, dokud nebudou jiné.

No, na zpracování a poslání mají 30 dní od doručení papíru na mateřskou nebo od konce měsíce… ale většinou to chodí dříve, každá OSSZ to posílá trochu jinak, třeba u nás jsou rychlý a chodí to už kolem 6. v měsíci, ale jinde třeba až v druhé půlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
14.2.11 13:25
Anonymní píše:
termin vyplaty je podle kraje? Jsem z mor.slezskeho a slozenka nikde…premyslim jestli se jen neztratila.. :think:

Termín je podle toho, která OSSZ to posílá, takže i v rámci kraje mohou být rozdíly. S tím, že pokud to máš složenkou, tak počítej, že to budeš mít později, než ti co ji mají na účet. A je to první výplata PPM nebo už ti nějaká přišla? A kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.11 13:28

prave ze neni prvni,pred vanoci prisla vzdy kolem desateho…v lednu meli zpozdeni(pry normalni)…tak ted nevim co to ma byt :?:

• Citovat
  • Upravit
101754
14.2.11 13:32
Anonymní píše:
prave ze neni prvni,pred vanoci prisla vzdy kolem desateho…v lednu meli zpozdeni(pry normalni)…tak ted nevim co to ma byt :?:

Tak jestli chodí normálně kolem 10, tak bych jim ještě nějaký čas nechala a zkusila tam případně ke konci týdne zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat