Matka samoživitelka a dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše: Více
asi tím, že radši zaplatí dětem obědy ve škole nad rámec alošů, jen aby je měl co nejdál a nemusel o ně fyzicky pečovat, neboť nová milka si to nepřeje
píšu od začátku, že to je extra šmejd… žádný soud by to jako únos nebral… i policie by to odložila… a že to rodiče občas zkouší a chodí oznamovat, to jo… oznámení samo o sobě neznamená vůbec nic. Klidně bych se odstěhovala blíž jemu. Ať pak soudu tatíček vysvětlí, proč konkrétně mu to vadí! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
On ale ten typ cloveka je. Mel by te zivit, jsi jeho manzelka, nemuzes z objektivnich duvodu pracovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, pokud bys potřebovala něco hmotného třeba pro děti, nebo by ti pomohl jednorázový finanční dar (nevím, jak ti to dopadlo s těmi dávkami), pošli mi zprávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedocetla jsem to celé, jen ze právník řekl že není co dělat. Jsi vdaná, on má IT firmu, o děti se starat nechce a odstehuje se z Prahy do Brna za jinou, když ty onkoligicky onemocnis a ještě vybílí účet a nechá vás bezprizorní. To snad prece není možný, 9k alimenty je jak nic a ty teď pracovat nemůžeš. Právníci jsou bohužel drahý, ale v tvém případě bych si zajistila ještě jiný právní názor i třeba přes nějakou organizací. Jsou to dobře investované peníze mít právní zastoupení. Doufám že ho sedřeš z kůže. Já dokážu pochopit že se chlap zblázni a chce žít s jinou frndou život bez dětí, ale tak ať svou rodinu zajistí a je grand. Ne že manželka neví jestli budou mít kde bydlet, ta má úplně jiné starosti. Aspoň že děti už jsou větší. Zabojuj. Nevím to, ale to je snad výhoda manželství že jste na to dva. Má povinnost tě živit. Máš podíl na firmě, mate peníze stále dohromady, půlku výplaty. Jsi nemocná. Asi bych byla ještě vdaná a k soudu psala s rozvodem nesouhlasím, manzel mě opustil po tom co jsem onkologicky onemocnela, nemohu pracovat, jsem sama na výchovu 2 dětí. Poraďte prosím paní někdo kdo máte zkušenost, tohle mi vadí když ženská co celý život pracuje, funguje, zůstane bez pomoci když to potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle bych ani neudělala. Nejsem ten typ člověka.