Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Tamtama Ty jsi v nějaké diskusi o prdění psala, že prdíš před kamarádkou a jejím manželem, její mámou a před dalšími lidmi. Jak to berou? Jsi poměrně mladá žena.
@markytka3 píše:
myslim, ze zrovna u klopotkove, neni treba cekat na jeji sverace, za mne - trapna je jiz nyni, a to nejen v teto diskusi
A? Piš k tématu.
@Klopotkova píše:
A? Piš k tématu.
kazes vodu a sama pijes vino ![]()
@Aduš8 píše:
@Klopotkova kdo je trapný si povíme za pár let, až tobě přestanou fungovat svěrače
To víš, že jo.
![]()
Tady Zakl.
Byla jsem za mamkou domluvit se na zitrek a hned u dceri jsem citila, ze vari zeli.
Varila si kotel Zelnacky a sdelovala mi, je ji bude mit na cely tyden.
Uz se desim toho zitrku, nemuzu ani jist
Taky prdim, ale hlavne proto, ze casto cistim telo.
Delam cistici kury, ale prdim jen doma ![]()
Takové srajdy (s*ačka je sprosté slovo?) tu být můžou a já nesmím založit zajímavé téma. ![]()
@Anonymní píše:
Tady Zakl.
Byla jsem za mamkou domluvit se na zitrek a hned u dceri jsem citila, ze vari zeli.
Já se Tě nedivím a opravdu neznám i staršího člověka, který by měl takové problémy s plynatostí na veřejnosti.
@Anonymní píše:
Tady Zakl.
Troll ![]()
@Klopotkova píše:
@Tamtama Ty jsi v nějaké diskusi o prdění psala, že prdíš před kamarádkou a jejím manželem, její mámou a před dalšími lidmi. Jak to berou? Jsi poměrně mladá žena.
tuhle kamarádku a její rodinu jsem považovala za svou rodinu, její mamka mi jako miminu utírala i pokaděný zadek.. a před rodinou si prdnu, stejně tak si členové rodiny prdnou přede mnou.. ![]()
@Tamtama píše:
tuhle kamarádku a její rodinu jsem považovala za svou rodinu, její mamka mi jako miminu utírala i pokaděný zadek.. a před rodinou si prdnu, stejně tak si členové rodiny prdnou přede mnou..
A jak řešíš, když je třeba po Tvém prdu zápach? To třeba sedíš u nich v obýváku, povídáte si, Ty si prdneš, z toho smrad, sedíš tam dále a oni ani u toho nevětrají? Mě to fakt zajímavá, nedokážu si to vůbec představit.
@Klopotkova píše:
A jak řešíš, když je třeba po Tvém prdu zápach? To třeba sedíš u nich v obýváku, povídáte si, Ty si prdneš, z toho smrad, sedíš tam dále a oni ani u toho nevětrají? Mě to fakt zajímavá, nedokážu si to vůbec představit.
a to je právě to, v „rodině“ to prostě nikdo neřeší, všichni lidi prdí ![]()
Anonym, protože velmi citlivé info z rodiny.
Vy si tady z toho děláte pr.el, ale já mám tchána, který to má na chlup stejně. Je to skvělý člověk, vzdělaný, „společensky oblíbený“, jen sociálně v některých věcech totálně mimo. A tahle je jedna z nich. Prdne si nahlas na rodinném seznamovacím výletě před mými rodiči, prdne si v restauraci, prdne si v divadle, prdne si v narvaném buse, prdne si v malém obchůdku během konverzace (velmi galantní a oduševnělé) s prodavačkou, prdne si prostě kdekoliv. A není to jednou za uherský rok, on prdí fakt v jednom kuse. Když to fakt jen lehounce přeženu - než s ním někam jdeme a třeba máme někoho nového poznat, jako první mi naskočí scénář, jak se budeme tvářit/netvářit, až bude např. v kvádru v literárním klubu během zaujaté debaty o pozdním díle Franze Kafky prdět před děkanem naší alma mater. Což se úplně klidně může stát. Tchýně s ním na toto téma mluvila mockrát, ale on k tomu má zhruba stejný postoj jako matka zakladatelky. A opravdu se nejedná o žádného burana z burákova, on opravdu upřímně a prostě vůbec nechápe, s čím máme jako problém a co je na tom divného. Vždycky odsekne něco, jako že „děláte, jako vy byste nikdy neprděli“. Vůbec nechápe rozdíl mezi hlasitým prděním doma na záchodě a stejnou aktivitou ve foyer Národního divadla, sociálně nemá kapacitu to pobrat. A babo raď, co s tím. Odmítat jeho společnost samozřejmě nechceme, máme ho všichni rádi a rádi s ním někam chodíme, jen holt s námi vždycky jdou i jeho prdy a my to musíme přijmout. Jak říká moje drahá polovička: „No co, zabít ho nemůžem. On by proprděl i vlastní pohřeb.“