Matka všude prdí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
15.5.20 20:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.5.20 20:19

@Tamtama Ty jsi v nějaké diskusi o prdění psala, že prdíš před kamarádkou a jejím manželem, její mámou a před dalšími lidmi. Jak to berou? Jsi poměrně mladá žena.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
15.5.20 20:28
@markytka3 píše:
myslim, ze zrovna u klopotkove, neni treba cekat na jeji sverace, za mne - trapna je jiz nyni, a to nejen v teto diskusi :lol:

A? Piš k tématu.

• Citovat
  • Upravit
13197
15.5.20 20:34
@Klopotkova píše:
A? Piš k tématu.

kazes vodu a sama pijes vino :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.5.20 20:41
@Aduš8 píše:
@Klopotkova kdo je trapný si povíme za pár let, až tobě přestanou fungovat svěrače :mavam:

To víš, že jo. :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.20 20:46

Tady Zakl.
Byla jsem za mamkou domluvit se na zitrek a hned u dceri jsem citila, ze vari zeli.
Varila si kotel Zelnacky a sdelovala mi, je ji bude mit na cely tyden.
Uz se desim toho zitrku, nemuzu ani jist

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.20 20:48

Taky prdim, ale hlavne proto, ze casto cistim telo.
Delam cistici kury, ale prdim jen doma :D

• Citovat
  • Upravit
puzzles
15.5.20 20:49

Takové srajdy (s*ačka je sprosté slovo?) tu být můžou a já nesmím založit zajímavé téma. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
21076
15.5.20 20:50

Já taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.5.20 21:01
@Anonymní píše:
Tady Zakl.
Byla jsem za mamkou domluvit se na zitrek a hned u dceri jsem citila, ze vari zeli.
Uz se desim toho zitrku, nemuzu ani jist

Já se Tě nedivím a opravdu neznám i staršího člověka, který by měl takové problémy s plynatostí na veřejnosti.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.5.20 22:18
@Anonymní píše:
Tady Zakl.
Uz se desim toho zitrku, nemuzu ani jist

Troll :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
17472
15.5.20 22:51
@Klopotkova píše:
@Tamtama Ty jsi v nějaké diskusi o prdění psala, že prdíš před kamarádkou a jejím manželem, její mámou a před dalšími lidmi. Jak to berou? Jsi poměrně mladá žena.

tuhle kamarádku a její rodinu jsem považovala za svou rodinu, její mamka mi jako miminu utírala i pokaděný zadek.. a před rodinou si prdnu, stejně tak si členové rodiny prdnou přede mnou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.5.20 23:02
@Tamtama píše:
tuhle kamarádku a její rodinu jsem považovala za svou rodinu, její mamka mi jako miminu utírala i pokaděný zadek.. a před rodinou si prdnu, stejně tak si členové rodiny prdnou přede mnou.. :nevim:

A jak řešíš, když je třeba po Tvém prdu zápach? To třeba sedíš u nich v obýváku, povídáte si, Ty si prdneš, z toho smrad, sedíš tam dále a oni ani u toho nevětrají? Mě to fakt zajímavá, nedokážu si to vůbec představit.

• Citovat
  • Upravit
17472
15.5.20 23:36
@Klopotkova píše:
A jak řešíš, když je třeba po Tvém prdu zápach? To třeba sedíš u nich v obýváku, povídáte si, Ty si prdneš, z toho smrad, sedíš tam dále a oni ani u toho nevětrají? Mě to fakt zajímavá, nedokážu si to vůbec představit.

a to je právě to, v „rodině“ to prostě nikdo neřeší, všichni lidi prdí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.20 00:21

Anonym, protože velmi citlivé info z rodiny.

Vy si tady z toho děláte pr.el, ale já mám tchána, který to má na chlup stejně. Je to skvělý člověk, vzdělaný, „společensky oblíbený“, jen sociálně v některých věcech totálně mimo. A tahle je jedna z nich. Prdne si nahlas na rodinném seznamovacím výletě před mými rodiči, prdne si v restauraci, prdne si v divadle, prdne si v narvaném buse, prdne si v malém obchůdku během konverzace (velmi galantní a oduševnělé) s prodavačkou, prdne si prostě kdekoliv. A není to jednou za uherský rok, on prdí fakt v jednom kuse. Když to fakt jen lehounce přeženu - než s ním někam jdeme a třeba máme někoho nového poznat, jako první mi naskočí scénář, jak se budeme tvářit/netvářit, až bude např. v kvádru v literárním klubu během zaujaté debaty o pozdním díle Franze Kafky prdět před děkanem naší alma mater. Což se úplně klidně může stát. Tchýně s ním na toto téma mluvila mockrát, ale on k tomu má zhruba stejný postoj jako matka zakladatelky. A opravdu se nejedná o žádného burana z burákova, on opravdu upřímně a prostě vůbec nechápe, s čím máme jako problém a co je na tom divného. Vždycky odsekne něco, jako že „děláte, jako vy byste nikdy neprděli“. Vůbec nechápe rozdíl mezi hlasitým prděním doma na záchodě a stejnou aktivitou ve foyer Národního divadla, sociálně nemá kapacitu to pobrat. A babo raď, co s tím. Odmítat jeho společnost samozřejmě nechceme, máme ho všichni rádi a rádi s ním někam chodíme, jen holt s námi vždycky jdou i jeho prdy a my to musíme přijmout. Jak říká moje drahá polovička: „No co, zabít ho nemůžem. On by proprděl i vlastní pohřeb.“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex