Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
prosím o pomoc - radu. Dostali jsme starší postýlku, je ale v perfektním stavu. Průšvih je v tom, že její vnitřní rozměry jsou 110 X 60 cm, což opravdu není „standardní“ velikost ![]()
Nemáte ponětí, kde se dá sehnat matrace?? Nebo kde ji (za rozumný peníz) vyrobí??
Předem děkuju,
Olivia
Ahoj Oli,tak si kupte klasickou 120×60 a zkratte ji.Vubec se toho neboj ![]()
Ahoj,
ja bych koupila klasický rozmer 120×60 a u nozicek to nechala malinko zvednuty. Stejne je mimco malinkate, takze mu to nebude vadit a az vyroste bude mit nejspis normalni postel.
Jinak mam temer trileteho chlapecka a ten se do miminkovske postylky vejde s velkou rezervou. Ale samozrejme ma uz svou postel, ve ktere vetsinou spi.
Klara 35tt
Ahojky, já jsem sice tenhle problém nemusela řešit u dětské postýlky, ale řešili jsme něco podobného u našeho gauče, a v podstatě všude, kde prodávají matrace (asi s vyjímkou hypermarketů a tak), by měli být schopni na objednávku vyrobit jakoukoliv velikost matrace přesně podle Tvých požadavků. Cena se bude odvíjet od typu matrace, jakou si vebereš, a pokud chceš menší, než je standard, tak to většinou bývá za stejnou cenu, jako ten standardní rozměr, když chceš větší, tak se připlácí. Já bych se zeptala buď v obchodě s nábytkem, nebo kde jsou zaměření přímo na spaní.
Ahoj Bubinka