Snizena teplota...?

2114
16.10.05 00:06

Snizena teplota...?

Ahoj, dnes mame nocni problem se spanim ktery je nastesti ojedinely. Zkratka mala zacla brecet a brecet tak sem pro ni sla, byla spocena a usoudila sem ze ma ucpany nos(ale nemocna neni, snad ze by od ted zacla byt) vyndala sem ji ze spaciho pytle, odsala nos+kapla kapky, dala caj ale u toho porad pobrekavala(coz je az udivujici ze u sve oblibene flasky 8O ) tak sem pristoupila k mereni teploty a ma 35,5C :! :?: :arrow: Prebalila sem, ponosila a dala znovu spat ale porad jeste obcas pobrekava. Nevite cim to :?: A co soudite o ty divny teplote :?: (cele telo ma teple) Diky. Sany. :( :arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
16.10.05 07:24

teplota

Ahoj, nevím jak je to u každičkého jedince, ale moje malá to také měla skoro pravidelně. Jednou jsme při takové nízké teplotě byli zrovna i v nemocnici a tak jsem se ptala doktora jestli je to normální (ten pobyt se nevztahoval k té teplotě). On řekl, že některé dětičky tak dokáží v noci zpomalit svůj krevní oběh , ale ať se nebojím, že to nic není. A můžu říct, že někdy i dnes a to je jí 11, dokáže mít po ránu taky takovou podchlazenou teplotu. věrka 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.05 11:22

Ahoj,kdyz zmerim rano teplotu dceri, tak ma 35,4,takze bud pohode.Petra

• Citovat
  • Upravit
2114
18.10.05 00:21

Ahoj Marty1, u starsiho zlaticka co se tyce zoubku, prikrmu atd. atd. moc zkusenosti nemam protoze s ni bylo vse OK. Z mladsi je to taky v poho :! ale o proti sestre uz je proste zivejsi a na problem bleee sice ne „jidlo“ ale blee zeleninovy prikrm (kdyz uz to trvalo tak tyden) ale ovocny prikrm namy sem zavedla nechces-nejez a proste zel. obed byl nekolik dni vynechan (i ja sem z toho zacla mit problem ze ji „trapim“ hlady-kdyz se odmitave vynechal obed) ale po par neobedovych dnech najednou 8O ham zel. No od te doby to u nas jede vse ve velkym :P Ale jak uz tady bylo mnohokrat receno „Kazde ditko je jine“ a i kazdy zpusob vychovy (nebo vedeni k urcitemu cili) je jiny, cili toto je moje nynejsi zkusenost.

No uz nekolikrat sem premyslela nad tim kdy se vlastne da rict ze je naka mamka Uplne zkusena, a usoudila sem ze za zkusenou mamku se da povazovat troj-nasobna mamka. No jesli to dle meho soudu tak zustane nevim a asi nikdy uz nezjistim. Sany.

A jestli se Vam zobrazuje ze uz sem 2× opravila, to sou ty chyby ktery si ja studentka nemuzu dovolit :) Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
18.10.05 14:35

Ahoj Marty1, vubec me neobtezujes, kdyz vim rada poradim. Starsi dceru ktera byla ve veku jako je tvuj Patrik sem krmila 5×/denne. Presne si nepamatuji kolik toho snedla ale orientacne :arrow: snidane: rohlik s necim, svaca jogurt nebo ovoce, obed kolik snedla tolik snedla-bez omezeni, svaca bud jogurt nebo ovoce-dle 1.svaci, veca: rohlik s necim. Samozrejme ze nejedla jen rohliky, moznosti je v tomto veku uz mooooc, takze kase, lupinky, pudinky, vlocky atd. atd. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.7.10 09:24

Korálky - štií/navlékání

Ahoj,

omlouvám se předem za možná druhou diskuzi na stejné téma. Ale nějak jsem se nadchla pro korálky - když jsem viděla ty krásné výrobky - Vánoční dárky jak ze žurnálu :-)

Ale nějak nevím kde začít - určitě od něčeho jednoduchého… :lol:

Mám ale otázky,na které jsem nenašla odpovědi:

1. Jakou velikost rokajlu si mám jakožto začátečník zvolit?
2. Na co navlíkat/čím šít - jedni radí Nymo,druzí nějakou nit.
3. znáte nějaké dost dobré stránky s návody?

Děkuji moc
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.7.10 09:44

Ahoj maim.Taky mám slabost pro korálky už od malička.S tou velikostí ti asi neporadím.Já jsem ale toho názoru,že když se ti něco líbí,tak to uděláš z jakých koli.Jako radu pro začátečníka radím trpělivost a zase trpělivost.Asi před 2 roky jsem se naučila drátkovat stromečky od kamarádky.Trochu jsem byla naštvaná,žemi to nešlo jako jí a nyní je to naopak.Vypilovala jsem to.Na navlékání radím silon.Myslím,že pro začátečníky je víbornej.Nit bych zavrhla ůplně.na silon nepotřebuješ jehlu,nepřetrhne se jen tak je krásně ohebný,skrátka pěkně se mi s ním dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.7.10 12:35

já bych spíš potřebovala poradit kde sehnat větší množství korálků nebo perliček různých barev.. já je zase zaháčkovávám či našívám na kloboučky a čepičky… větší množství za nějakou solidní cenu! víte??? díky kdyžtak prosím písněte sz! moooooc dííík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.7.10 16:45

já kupuji na aukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.7.10 18:21

velikost rokajlu záleží na tom, co z toho chceš dělat, z vlastní zkušenosti můžu poradit velikost kolem 2,5 mm (2 mm mi přijdou už docela malé, takže je to pak piplačka…)

na co šít: zkoušela jsem vlasec a ten u mě vede. Chce to sílu 0,15-0,18, víc určitě ne… Nymo jsem zkoušela taky, ale jako takový zázrak jak o něm všichni mluví mi to za ty prachy nepřišlo… Na niti jsem se zastavila vždy hned na začátku, hrozně se mi to zamotávalo a já pak byla hnedka naštvaná :twisted:

Návody… většinu věcí si vymýšlím sama, jinak chodím sem: http://www.beadforum.cz/, tam je pak spousta odkazů…

A kde nakupuji? já mám nejradši tento obchod: http://koralek-obchod.cz/, konkrétně toho rokajlu mívají velký výběr za dobré ceny, jinak je těch obchodů pochopitelně spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí