Plenky Helen Harper Compact

695
15.10.05 19:50

Plenky Helen Harper Compact

Ahoj holky,
prosim, jake mate zkusenosti z plenkami Helen Harper Compact. Ted je maji v Globusu v akci 2 bal.+1 bal. zdarma. Napiste, jaky maji povrch atp., jakym plenkam se podobaji, at nekoupim spatne.
Diky, diky!
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
420
15.10.05 21:27

ahoj,
Já jedno balení dostala od maminky a už bych do toho nešla. Nepodobají se ničemu jinému, co znám, mají z vnější strany igelit či co 8O a i když nepropouštěly a dítko se neoprudilo, ten pocit (můj) a to šustění v kalhotkách… :oops: Podle mně jsou to zkrátka normální jednorázové plenky, které mají zvenku igelit nebo nějaký hodně podobný materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
15.10.05 21:35

Ahojky, jestli myslíš ty plenky v červeném balení tak ty mi používáme a jsme spokojení. Nikdy je nepročůrala ani neprokakala ani se neoprudila, dobře absorbují a jí nevadí, cítí se pohodlně, mají dobrý tvar takže dítko neni otlačené.Terezka vždycky pročůrala Pampersky a byla z nich otlačená, Huggiesky nám byly děsně těsný a tak jsme zkusili Helen Harper a ty byly v poho. Chce to zkoušet, každé,u dítku sedne něco jiného.Takže my doporučujeme Zlatík+Terinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.10.05 21:53

Já ty červené Helen Harper u dcery taky používám a nemáme s nima žádné problémy. Neopruzuje se po nich a je fakt, že tvarově mi vyhovují nejlíp ze všech plen. Dobré na nich je (na rozdíl od jiných igelitovek), že mají suchý zip.
Takže já je můžu doporučit, ale jak tu někdo psal, je to třeba vyzkoušet, každému dítěti vyhovuje něco jiného.
 Jendys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
15.10.05 21:56

U nas Helen Harper vedou. Zvenku jsou trosku igelitovy, ale maji suche zipy, ne lepitka a proti klasickym igelitakum jsou lepsi. Mala po nich nikdy nebyla opruzena ani je neprocurala. Kupuji vzdycky velke baleni - 3 baleni ve velkem cervenem kartonu. Vyjdou tak strasne levne. Na noc bych je nedavala, protoze nevim, jestli by to vydrzeli. To davam pampers sleep and play. Kazde ditko je jine, u nas je s nimi velka spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.10.05 07:28

Plenky

Tak já se přidávám k Bebatku, jednou sem je také v akci koupila a už bych do toho nešla. Mají fakt snad igelitový vršek, jsou děsně tvrdé, normálně bylo slyšet a i vidět, když se Míša do nich počůral. A ač v nich nebyl dlouho začal se opruzovat. S pamperskama a nebo huggieskama se to vůbec nedá srovnat. :? :roll: věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.05 12:19

Ahoj,
tak ja taky pozivam pleny Helen… a jsem s nima spokojena. Mela jsem i „hagisky“ ale maly je procural.Takze na noc bych mu je vubec nemohla dat. Takze „hgisky“ pouzivam pres den-az je doberu zase se vratim k osvedcenym Helen… Jsou i cenove vyhodne a maly se neopruzuje, tak proc ne.
 Kac+H

• Citovat
  • Upravit
420
16.10.05 12:20

Takový zvědavý dotaz, co jsou to „klasické igeliťáky“, co tu o nich pořád píšete? :?: 8O

Jenom bych ještě dodala, že stejně jako Veverka mám s HH Compact spíš psychický problém než reálné potíže 8) , mně fakt vadilo to šustění.
Ale jak tu někdo moudře píše, co dítko, to originál a každému se hodí jiné plenky (pro nás mají Huggies moc těsné nožičky, Pampersky byly fajn prvního půl roku a od té doby tu a tam protečou, i když máme správnou velikost a tak jsme zakotvili u HH AirComfort a Fixies, ale znám děti, kterým zase nesednou Fixies…) Takže jedině vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.10.05 14:33

HH

Ahoj, náhodou čtu tohle téma. Co se týče " červených Helen ", jsem s nima velmi spokojená. Krásně sají, nedělají se uvnitř plínky cucky na rozdíl od modrých - ty už nekoupím. Na noc raději červené nedávám, dávám prodyšné. Igelit vůbec nevadí ( zvláště v chladnějším počasí), malá opruzená nebyla a za ty peníze se určitě vyplatí. :D

• Citovat
  • Upravit
1268
22.10.05 15:31

Ahojky,

já bych si HH nikdy nekoupila, používám normálně Pampers ale dostala jsem tři balíky jako dárek od kamarádky tak je mi líto je nechat jen tak…
No musím říct že z nich dobrý pocit nemám, přesně jak píšete - ten šustivý igelit je mi nepříjemný (i když teda na www píšou že jsou to textilní plenky tak nevím…??) a malý se v nich někdy oprudí (hlavně v noci, protože jí většinou celou bez probuzení prospí) - to se mi u pampers nikdy nestalo. A taky má někdy slabou vyrážku na boku, kde se ty dvě igelitový „ucha“ překrývají. Jo a tyhle ucha mě taky pěkně štvou, protože plenku zalepím, zkontroluju nohavičky, malý s sebou škubne a oni se nahrnou dopředu, takže znovu rozlepuju a rovnám…
takže z mé strany HH nebrat :(
 Gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
22.10.05 16:07

Tak jsem je koupila a vyzkousela a vyhovuji nam. I pres noc vydrzi a malej po nich nebyl opruzeny a zadecek mel suchy. Zmolky se na nich nedelaji. On nakonec nemel problemy ze zadnymi plenkami ani kosmetikou. Vysly me v Globusu v akci na 2.20 Kc za kus. Ale verim, ze je to individualni a nekterym detem (prip. od urciteho veku) skutecne vyhovovat nemusi. Jeste jsem na test koupila Clever vel. Midi a ty jsou v podstate stejne jako HH cervene.
Cau, Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
22.10.05 19:06

Ahoj, přidám se :lol:
Nám HH vyhovovaly modré i červené, po pravdě nám vyhovovaly zatím skoro všechny :oops: Moje zkušenost je ta, že dokud malý ležel a moc se nehýbal, bylo úplně jedno, jaké plíny měl, přebalovalo se často, takže ani igeliťáky neškodily (myslím, že se tím myslí takové ty nejlevnější plínky třeba my jsme kupovali Aro-jsou podobné jako červené HH, ale bez suchých zipů-jen izolepa).Když se začal prcek hýbat, naše oblíbené Huggiesky se začaly uvnitř hnusně žmolkovat a tak jsme přešli na Pampersky (momentálně Sleep and Play) a jsme spokojeni.
Toť náš vývoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky