matrace do košíku + lehátko: ano x ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
25.2.09 15:35

matrace do košíku + lehátko: ano x ne

Potřebovala bych názory zkušených maminek :o) (ja mimčo teprve čekám)
Jednak máme doma proutěný koš a chtěla bych ho pro mimčo používat, ale potřebuju do něj vyrobit nebo koupit matračku - máte s tím někdo zkušenost??? Slyšela jsem názor doktora, že je asi do 12ti měsíců relativně jedno, na čem mimčo spí, hlavně že to je rovné.
A druhý problém, který mám je, jestli kupovat lehátko pro malé miminko (slyšela jsem i názor, že je to nezdravé) - používáte? Řekli vám k tomu něco doktoři? Mám nebo nemám koupit?
Všem maminkám děkuju za rady!!! Hanka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
25.2.09 16:01

Já si matraci do košíku nechala ušít z kusu molitanu, pošitého bavlnou - Matýsek tam byl jen občas, ale nikdy ne několik hodin v kuse.
Lehátko jsme měli polohovací do úplného lehu, s pásy na připoutání, hrazdičkou a uchy na nošení - mohla jsem ho kamkoliv přenést po domě sebou. Podle našeho ortopeda je to snesitelnější, než aby bylo dítě místo toho pořád v autosedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.2.09 16:51

Ahoj Hanko,
My nmeli prouteny kos a Domca v nem spal do necelych 4 mesicu (pak se nevesel 8) ). Ten kos mel rovne dno, na nem monitor dechu a pak misto matrace jsme meli molitany nacpane v latce stejne barvy jako striska a obal kose (viz. foto dole). Vzdy to byly 2 ks tech molitanu.

Lehatko mame Chicco Dreams
http://www.slune-cz.cz/…prew_800.jpg /> a byli jsme s nim (a jsme, i kdyz uz na nej spis leze, nez v nem lezi :wink: ) spokojeni.
Fyzioterapeutka rikala, ze je to rozhodne lepsi, nez ty autosedacky, ve kterych deti maji byt chvilku, jinak se jim borti hrudnicek.

Spici Domca v kosiku (lehatko jsme si koupili proto, ze pres den v tom kosiku byt nechtel, protoze nevidel :wink: ): 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
25.2.09 17:45

Já jsem měla v košíku matraci z molitanu asi 4cm. Na to jsem ušila potah ze starého prostěradla a pak jsem na to dávala prostěradlo. Malej košík miloval, spal v něm do 4 měsíců a přes den do 5 měsíců, pak z něj vyrostl.
Lehátko máme od Fisher Price, ale malýho jsme v něm moc neměli. Užijeme spíš teď jako jídelní židličku, protože malej ještě nesedí. Občas v něm taky kouká na telku. Je to praktický, když potřebuješ na chvilku odběhnout. Položíš, přikurtuješ a máš jistotu, že se nemůže nic stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.1.11 14:32

Moc hezký ten košík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie