Matrace na míru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
27.7.06 22:12

Matrace na míru

Ahojky,

našla jsem u babičky krásnou starou postýlku, jenže bez matrace a atypicky velkou. Poradíte, kde sehnat matraci na míru?

Děkuji Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
914
27.7.06 23:39

Ahoj!

Na www.detskyraj.cz

aspoň jsem tam na ně nedávno koukala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
28.7.06 08:01

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
28.7.06 08:01

Já řešila stejný probém, měli jsme dvě postýlky a ta jedna byla malá. U nás v Plzni nabízeli v obchodě matrace na míru, tuším že doba dodání měsíc, ale stálo to dost. Tak jsem nakonec koupila normální rozměr, matraci uřízla o obal zmenšila, měla jsem to úplně přesne a za krásnou cenu. Ale určitě se běžně matrace na míru dělají. Byl to normální obchod kde prodávají kočárky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
28.7.06 11:17

Ahoj,
zrovna nedávno jsme to řešili taky. Matrace na míru dělají skoro všechny firmy. Záleží, kolik chcete investovat a jakou kvalitu požadujete. My jsme nakonec koupili tady: www.jacques.cz Dětská latexová s kokosovým vláknem a snímacím pracím potahem v rozměru 150×80 nás vyšla na 3800 Kč a byla hotová za 14 dní Za úplně stejnou chtěli třeba v JMP skoro 6000 a doba dodání byla do 6 týdnů.
Tak přeju dobrou ruku při výběru
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
31.7.06 19:16

Děkuju moc, projdu to a určitě něco vyberu :D I když máme ještě pár měsíců čas :P
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marka29
6.11.10 16:04

Před nedávnem jsem urychleně také potřebovala atypickou matraci o rozměru 142×78×8 cm. Našla jsem na internetu firmu http://www.aaanabytek.cz , která dodá jakýkoliv rozměr a tvar. Ta mi dodala samotnou pěnu za 518,–Kč. Nabízeli mi k ní i sundávací potah za 350,–Kč, ale dala jsem si na ni napínací prostěradlo, které stálo 120,–Kč. Slibují dodání do čtyř dnů. Objednala jsem si ji v pátek ráno a ještě ten den večer jsem ji měla doma, zaplatila jsem ji až když jsem si ji prohlédla. Ptala jsem se u nás ve městě a v obchodě na náměstí by ten atypický rozměr stál skoro 5× víc a termín dodání za měsíc a zaplatit ji chtěli hned.

• Citovat
  • Upravit
Marka29
6.11.10 16:04

Před nedávnem jsem urychleně také potřebovala atypickou matraci o rozměru 142×78×8 cm. Našla jsem na internetu firmu http://www.aaanabytek.cz , která dodá jakýkoliv rozměr a tvar. Ta mi dodala samotnou pěnu za 518,–Kč. Nabízeli mi k ní i sundávací potah za 350,–Kč, ale dala jsem si na ni napínací prostěradlo, které stálo 120,–Kč. Slibují dodání do čtyř dnů. Objednala jsem si ji v pátek ráno a ještě ten den večer jsem ji měla doma, zaplatila jsem ji až když jsem si ji prohlédla. Ptala jsem se u nás ve městě a v obchodě na náměstí by ten atypický rozměr stál skoro 5× víc a termín dodání za měsíc a zaplatit ji chtěli hned.

• Citovat
  • Upravit
1272
8.11.13 12:57

Zdravím, taky řeším matraci do postele pro malou, jaký typ je nejlepší, matrací je spoustu a nějak se v tom ztrácím, díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí