Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
našla jsem u babičky krásnou starou postýlku, jenže bez matrace a atypicky velkou. Poradíte, kde sehnat matraci na míru?
Děkuji Veronika
Já řešila stejný probém, měli jsme dvě postýlky a ta jedna byla malá. U nás v Plzni nabízeli v obchodě matrace na míru, tuším že doba dodání měsíc, ale stálo to dost. Tak jsem nakonec koupila normální rozměr, matraci uřízla o obal zmenšila, měla jsem to úplně přesne a za krásnou cenu. Ale určitě se běžně matrace na míru dělají. Byl to normální obchod kde prodávají kočárky atd.
Ahoj,
zrovna nedávno jsme to řešili taky. Matrace na míru dělají skoro všechny firmy. Záleží, kolik chcete investovat a jakou kvalitu požadujete. My jsme nakonec koupili tady: www.jacques.cz Dětská latexová s kokosovým vláknem a snímacím pracím potahem v rozměru 150×80 nás vyšla na 3800 Kč a byla hotová za 14 dní Za úplně stejnou chtěli třeba v JMP skoro 6000 a doba dodání byla do 6 týdnů.
Tak přeju dobrou ruku při výběru
Veronika
Děkuju moc, projdu to a určitě něco vyberu
I když máme ještě pár měsíců čas ![]()
Veronika
Před nedávnem jsem urychleně také potřebovala atypickou matraci o rozměru 142×78×8 cm. Našla jsem na internetu firmu http://www.aaanabytek.cz , která dodá jakýkoliv rozměr a tvar. Ta mi dodala samotnou pěnu za 518,–Kč. Nabízeli mi k ní i sundávací potah za 350,–Kč, ale dala jsem si na ni napínací prostěradlo, které stálo 120,–Kč. Slibují dodání do čtyř dnů. Objednala jsem si ji v pátek ráno a ještě ten den večer jsem ji měla doma, zaplatila jsem ji až když jsem si ji prohlédla. Ptala jsem se u nás ve městě a v obchodě na náměstí by ten atypický rozměr stál skoro 5× víc a termín dodání za měsíc a zaplatit ji chtěli hned.
Před nedávnem jsem urychleně také potřebovala atypickou matraci o rozměru 142×78×8 cm. Našla jsem na internetu firmu http://www.aaanabytek.cz , která dodá jakýkoliv rozměr a tvar. Ta mi dodala samotnou pěnu za 518,–Kč. Nabízeli mi k ní i sundávací potah za 350,–Kč, ale dala jsem si na ni napínací prostěradlo, které stálo 120,–Kč. Slibují dodání do čtyř dnů. Objednala jsem si ji v pátek ráno a ještě ten den večer jsem ji měla doma, zaplatila jsem ji až když jsem si ji prohlédla. Ptala jsem se u nás ve městě a v obchodě na náměstí by ten atypický rozměr stál skoro 5× víc a termín dodání za měsíc a zaplatit ji chtěli hned.
Zdravím, taky řeším matraci do postele pro malou, jaký typ je nejlepší, matrací je spoustu a nějak se v tom ztrácím, díky za tipy