Maturita

Michaelakkk
18.1.10 01:15

Maturita

Je tu někdo kdo by tento rok maturoval a má miminko nebo jsem to jn já jako jediný blázen?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
18.1.10 09:08

Nejsi neboj:D Já taky maturuju a s přípravou to zatím vypadá bledě. I když teda já jsem zatím jen těhotná:)…na jakou chodíš školu? Btw. zrovna dneska jsem se rozhodla, že se k tomu už musím dokopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.1.10 14:43

já chodim do školy v liberci ale bydlim v praze no a spřípravou je to asi tak že je celej den v háji a já houby umím… odkud jsi? jsi na facebooku?

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
18.1.10 14:46

taky chci jít na vejšku nKU na lékařskou fakultu obor adiktologi bychom si mohli vzájemně pomoci co ty na to? jak s prckama tak se školou :-)?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.18 17:27

Syn maturuje od pondelka ma ustni. Chtela jsem radu kdy, komu a jakou kvetinu? Diky…

• Citovat
  • Upravit
1155
15.5.18 17:33

Dávali jsme až při slavnostním předávání vysvědčení. Třídní učitelce větší a pak jsme měli domluvené kdo dá které učitelce kytku, ta byla menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.18 17:40

@Celeste97 syn prave rikal ze v pondeli i ve stredu… Predsedkyni?

• Citovat
  • Upravit
1155
15.5.18 17:50

Mám dojem že přímo při maturitách jsme opravdu žádné kytky nedávali :think: prostě až na konci při vysvědčení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27876
15.5.18 18:10

Dávali jsem až při vysvědčení, komisi jsme koupili občerstvení a meloun měl obrovský úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5901
15.5.18 18:10
@Anonymní píše:
Syn maturuje od pondelka ma ustni. Chtela jsem radu kdy, komu a jakou kvetinu? Diky…

Nikomu nikdo při maturitách kytku nedával. Leda pak za maturitní vysvědčení třídní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
15.5.18 21:12

Také jsme u maturit kytku nedávali, jen jsme se složili na dárek pro komisaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze