Maturitní list/vysvědčení a zaměstnavatel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
6.5.13 18:38

maturitní list/vysvědčení

Čauky holky,
ráda bych se zeptala, zda po vás zaměstnavatel vyžadoval vaše vysvědčení/maturitní list/nebo výuční list, když jste k němu nastupovala do práce nebo jeho kopii ;). já třeba konkrétně odjíždím do zahraničí, a nechci s sebou všechny tyto papíry schovat, a jak se říká raději si je nechám doma „v bezpečí“. ale zajímá mě, zda je to hodně vyžadováno jejich ukázání nebo ne? :) mockrát předem díky, hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tterrezzkaa
6.5.13 18:43

Udělej si ověřenou kopii a originál nechcej doma :-) a máš po starostech.

• Citovat
  • Upravit
13837
6.5.13 18:44

Chtěl po mně doklad o dosažení nejvyššího vzdělání. Dělal si jeho kopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.5.13 19:11

Takže se zřejmě vyžaduje :) nu dobrá, asi bude ptořeba kopie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
6.5.13 19:25

Diplom po mě chtěli vidět určitě a mám takový pocit, že jsem musela ukázat i maturitní.

Já bych sebou vzala ověřenou kopii, proti ní nemůžou nic říkat a když ji ztratíš nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
6.5.13 19:57

Já maturitní neukazovala nikde, ani v ČR, ani v zahraničí /zde pracuji/. A manžel taky nemusel. Zajímaly je jen diplomy z vysoké. Ale když si uděláš ověřenou kopii, tak tím nic nepokazíš. Přeložit si to můžeš nechat eventuelně v cizině, kdyby bylo potřeba.

Je chci upozornit, aby byly diplomy a další úřední dokumenty uznané v cizině, tak na nich musí být razítko Apostila - získáš ho jen v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
6.5.13 19:58

Jo a záleží, jaké máš dosažené vzdělání - jestli máš „jen“ maturitu, tak to maturitní ukázat musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat