Maxi Cosi Easy Base 2

4822
7.2.12 21:38

Maxi cosi easy base 2

Ahoj, máte prosím zkušenosti s easy base? Ráda bych si koupila maxi cosi sedačku se základnou. Auto isofix nemá, proto easy base 2. Stojí však cca 3 tisíce. Vyplatí se to? Je to o hodně příjemnější, než sedačku poutat? Děkuji moc za Vaše zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
7.2.12 21:41

My jsme tuto zakladnu poridili a jak ja, tak manzel, jsme byli moc spokojeni! :palec: Zadne „slozite“ poutani sedacky jen nacvaknout a hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.2.12 08:48

pokud často cestujete tak se základna určitě vyplatí, sedačku jen nacvaknete a jedete, je to daloko příjemnější než pokaždé poutat sedačku, na první 2 děti jsme základnu neměli, na další 2 jsme ji měli a je to nebe a dudy, rychle se nacvakne i vycvakne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4822
23.2.12 09:34

Děkuji, nakonec jsem zjistila, že ač to není na sedačce auta vyznačené, tak auto isofix má a tak jsme koupili isofixovou základnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.2.12 00:23
balestra píše:
Ahoj, máte prosím zkušenosti s easy base? Ráda bych si koupila maxi cosi sedačku se základnou. Auto isofix nemá, proto easy base 2. Stojí však cca 3 tisíce. Vyplatí se to? Je to o hodně příjemnější, než sedačku poutat? Děkuji moc za Vaše zkušenosti!

ano, rozhodně jsem pro, a jak vidím, už jste ji koupili..

já byla nucená připoutat vajco asi 3× (za 2roky) do auta pásem a nadávala jsem jako dlaždič. základna je opravdu nebe a dudy, když pominu bezpečnostní faktor, protože tam opravdu není co udělat špatně, kdežto s pásem se člověk splést může.., lépe drží v autě.. a je to prostě pohoda… jezdím do školky, takže 4× denně nandat/vyndat dítě v sedačce, .. mít pásy, zešedivěla jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí