Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já tedy nevím, jak přesně vypadá sedačka 9-25, ale zřejmě nebude moc jiná než 9-18 a ta je podle mého spíš až pro sedící děti. Myslím, že by to prckovi, co si sám nesedne nebylo pohodlné a navíc to pro něj nebude ani zdravé. Existují autosedačky 0-13, je to vlastně takové vajíčko, jen trochu větší. To by pro vás asi bylo lepší.
Káka74 píše:
Já tedy nevím, jak přesně vypadá sedačka 9-25, ale zřejmě nebude moc jiná než 9-18 a ta je podle mého spíš až pro sedící děti. Myslím, že by to prckovi, co si sám nesedne nebylo pohodlné a navíc to pro něj nebude ani zdravé. Existují autosedačky 0-13, je to vlastně takové vajíčko, jen trochu větší. To by pro vás asi bylo lepší.
Anonymní píše:
Dobrý večer,mám takovej dotaz,kdy jste dali svoje dítě do větší autosedačky?Máme vajíčko do 9kg a malá už má kil 10 a hlava jí už přesahuje,máme koupenou sedačku 9-25kg,malá bude mít 8 měsíců,sama ještě pořádně nesedí,ale chvilkama jo,nejezdíme na dlouhé výlety max do 20 km a ted v zimě jen občas,zrovna zítra chci vyjet na návštěvu,protože se v té zimě nedá jít pořádně ven a doma je to už dlouhý.Můžu tam už malou dát?Je polohovatelná,tak není ůplně v sedě.
je to 9 až 18 kg omlouvám se a vajíčko není nové,je 5 let staré a je do 9 kg,malá má kil deset a 75 cm
Anonymní píše:
je to 9 až 18 kg omlouvám se a vajíčko není nové,je 5 let staré a je do 9 kg,malá má kil deset a 75 cm
nedávat!!!!!
budee muset pořádit sedačku 0-18
do 13kg jde umístit proti směru jízdy a pak se otočí, ale pořád v ní dítě nesedí na komlo - to u té do 25kg už moc polohovat nejde ![]()
navíc a to je důležité, dokud dítě nesedí (tzn. nedokáže si samo sednou - dostat se do sedu) nemá ječtě zpevněné svaly krku a zad, by mu v sedače která se umístuje po směru mohl prodší náraz zlomit vaz!!!
my to takhle řešili malá se strašně v 9ti měsících vytáhla, a měli jsme vajíčko do 9kg - koupili jsme sedačku britax 0-18kg ted jsme ji teprve ve dvou a čtvrt měnili za tu 9-36 ![]()
půjčit nemá kdo a je to teda sedačka 9-25kg a je to tahle http://www.sambaby.com/…9-25kg-2012/?… a je mi jasný,že mě plno lidí ukamenuje,že to není ta značka,co by měla být,ale prostě 10 tisíc na sedačku fakt nemáme i když vím,že tohle asi nebude nějaká extra kvalita,bohužel ![]()
hele tady ti jich vyběhne i za dobré cenové relace
http://www.zbozi.cz/?…
a když je v postýlce,tak se zachytne za šprušle a sama se přitáhne do sedu,ale hned zase lehne ![]()
Anonymní, je to tak, jak píše Mabis, pokud bys jí tam dala, nemá zpevněné svaly na zádech a krku. A i prudší zabrždění by jí mohlo ublížit…
a myslíš, že já také mám 10tis. na sedačku? Mám RD sice na 2 roky, ale platím z toho jídlo a inkaso
já budu kupovat až nyní 9-18 kg (malá má 1 rok necelých 9 kg) a sháním už po někom Maxi cosi do 2000tis. Mrkni na MMb, tam seženeš i nějakou chicco za 500 Kč ![]()
Anonymní píše:
půjčit nemá kdo a je to teda sedačka 9-25kg a je to tahle http://www.sambaby.com/…9-25kg-2012/?… a je mi jasný,že mě plno lidí ukamenuje,že to není ta značka,co by měla být,ale prostě 10 tisíc na sedačku fakt nemáme i když vím,že tohle asi nebude nějaká extra kvalita,bohužel
AnastazieB píše:
Anonymní, je to tak, jak píše Mabis, pokud bys jí tam dala, nemá zpevněné svaly na zádech a krku. A i prudší zabrždění by jí mohlo ublížit…
Anonymní,určitě bych takhle malé mimi nedala do 9-25kg,je to vyloženě nebezpečné pokud si sama nesedne a měla by i vážit víc jak 9 kg,ta sedačka co jsi sem dala odkaz nejde dát do proti směru a to vy stále musíte,pokud nesedí.Koupit jedině 0-18kg,máme to taky tak,malej se v 6 měsících nevešel do vajíčka a tak nám nezbylo než koupit tuhle a většina jde dát do proti směru a potom po směru…nemáš možnost koupit od někoho starší?
raději anonym
je blbí, že ti nesedí no… ![]()
máme taky tuhle sedačku kluka tam dávám od 7měs. a žádný problém na tu cestu k doktoroj a rodičům to stačí
samozřejmě, že přes celou rebubliku ne, ale pokud jezdíš občas a krátké vzdálenost nevidím v tom velkej problém ![]()
mušíš tam hlavně dítě naštelovat,at nemá při spánku hlavu dolů u těchto sedaček to jde ![]()
Dobrý večer,mám takovej dotaz,kdy jste dali svoje dítě do větší autosedačky?Máme vajíčko do 9kg a malá už má kil 10 a hlava jí už přesahuje,máme koupenou sedačku 9-25kg,malá bude mít 8 měsíců,sama ještě pořádně nesedí,ale chvilkama jo,nejezdíme na dlouhé výlety max do 20 km a ted v zimě jen občas,zrovna zítra chci vyjet na návštěvu,protože se v té zimě nedá jít pořádně ven a doma je to už dlouhý.Můžu tam už malou dát?Je polohovatelná,tak není ůplně v sedě.