Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj kočky
Má někdo nějaké zkušenosti s těmito golfkami? Nemám možnost je vidět „live“. Hrozně se mi líbí a hned bych je brala. Jen jestli opravdu za ty peníze stojí
Díky ![]()
Dobry den, zatim zkusenost nemam, ale mam je objednane z nemeckeho amazonu. I s dopravou me vysly na 142€, coz je kolem 3500 CZK, moc se na ne tesim
Vybirala jsem mezi Nuna Pepp (nakonec moc tezke), Babyhome Xtreet (dost drahe a velke, rozhodne nemaji udavanych 5,5kg) a prave MC Noa a diky teto nabidce na amazonu MC Noa vyhraly;) Az mi prijdou, mohu dat vedet, jak se mi s nimi jezdi ![]()
Dobrý den,
nevím, jestli ještě o Maxi Cosi Noa uvažujete, ale já už je mám doma
V reálu je barva Bleached Denim ještě hezčí, než na obrázcích!
Jsem příjemně překvapená, jak skvěle se ovládají a zvládají i obrubníky (dokonce lépe, než můj Bugaboo Cameleon).
Případným zájemcům mohu nafotit nebo sdělit podrobnosti ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat , zda se dá dát do ůplného lehu a zda se nepřevrací když dítě leží a na madle máte tašku..jako u nuna bebb.
Děkuji za odpoved:)
a pokud byste měla čas a poslala mi pár fotek byla bych vám moc vděčná)weruntynka@gmail.com
Dobry den, do uplneho lehu to neni-asi pod 6 mesicu bych tam mimco nedala, ale muj rocni syn se vyspi uplne v pohode, je to tak 150 stupnu, odhadem
. Uplny leh by asi ani nebyl pohodlny, kdyz nejsou polohovaci nozicky
. Kdyz date na madlo tasku, tak se kocar diky skvelemu designu konstrukce sice ani za nic neprevrati, ale zase vam klesne nize rukojet, takze vyssi maminky (jako ja -176cm) se musi trochu nahrbit, aby dosahly na madla
Jinak fotky se pokusim sem nahrat, ale asi spis zitra odpoledne.
Jinak jsem s kocarkem strasne spokojena, skvele se dava do auta a je slozen behem mziku jednou rukou. Uz jsem take hodnekrat vyuzila, ze ho slozeny mohu tahnout za sebou jako kufr.
. Tak snad jsem vam alespon trochu odpovedela ;D A.
děkuju, ty fotky nemusíte, já jsem si to vygooglovala ![]()
děkuji mnohokrát, hledám a každá rada je nad zlato:)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak zvládají mírný terén a zda rachtají
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat těch maminek, které již mají MC Noa 2012 jak jsou s nimi spokojené??? Objednávali jsme ho přes německý amazong a přišel nám před třema dny a jak jsem z něj byla, bohužel jen z fotek, hodně nadšená tak po první jízdě venku s ním jsem byla totálně zklamaná.. Hrozně moc rachotí kolečka
.. Nikde jsem se nemohla dočíst jaké sou tam kolečka a bohužel jsou tam takové které rachotí.. Teď sháním něco, čím by se dali ty kolečka potáhnout nějakou gumou nebo prostě něčím nebo zda nevíte zda sou nějaké náhradní gumové kolečka na tento kočárek.. Nikde na netu jsem nenašla, tak zřejmě asi nebudou
..
Jeee…tak to jeste ze jsem je tam neobjednala
nakonec jsem dostala peg perego Sí a super ![]()
Ahoj, tiez zvazujem kupu MC noa len som este nemala moznost vidiet ho nazivo…preto by som sa chcela spytat par otazok…chrbtova opierka je len latka alebo je tvrdsia? kolieska su gumenne alebo pogumovane, hrkaju moc? a este by som vas chcela poprosit ci by ste mi nemohla poslat rozemer hrbtovej opierky, dlzku a sirku? chcela by som so to porovnat s nunou ktory kocik je sirsi…dakujeeeeem velkmi pekne za odpoved
![]()
Aninkas
Ahoj, mohla by si mi prosim zmerat dlzku chrbtovej opierky, sirku a hlbku sedacky? zvazujem kupu len som ho este nikdy nevidela nazivo…tiez by ma zaujimali kolecka ci moc hrkocu a ci sa v pohode zmesti aj dieta s fusakom…dakujem
Dobrý večer, délka zádové opěrky je 50-51cm a šířka je zhruba 30-33cm..a hloubka sedačky jsem naměřila necelých 20cm.. MC Noa se ovládá super, zádová opěrka je taky ok, je lehce vystužená.. úplně tvrdá jako beton není ale ani měkká, pouze látka tam není.. a ty kolečka rachotí opravdu dost na kostkách a na asfaldu který není takový ten úplně hladký rovný.. bohužel tady u nás máme převážně ten asfalt který není úplně ten hladký rovný ale ten hrubší s kamínkama a to rachotí docela dost
.. jezdím s tím kočárkem zhruba měsíc a furt jsem si na to nezvykla.. jinak až na ty kolečka nemám žádnou vítku na tento kočárek.. byla bych maximálně spokojená ![]()
Dakujem pekne za odpoved
vy ho budete pouzivat aj na zimu alebo ho mate ako nahradny druhy kocik len tak na leto? len sa obavam vi sa don zmesti aj fusak zimy…
No chtěla jsem jen přes léto ale ted už i přemýšlím že i přes zimu.. a fusak by tam šel si myslím dát pouze přímo fusak na maxi cosi, tady ten http://www.malvik.cz/…a-fusak-2013 ale radeji bych jej přímo ozkoušela do kočárku než ho koupila.. je možné že na zimu se opravdu vrátíme zpět na sporták
..
Ja uz MC Noa nemam, tak nemohu premerovat, mrzi me to, ze nepomuzu…ale co se tyka fusaku, mela jsem do kocarku takovy ten jarni/podzimni od emitexu a sedel tam moc pekne, tak myslim, ze by sel i nejaky univerzalni zimni…kolecka rachtaji dost, to je pravda, ale myslim, ze se na to da zvyknout
Me nejvic vadila nizka rukojet (mam 176cm a rukojet byla po poveseni tasky na cca 101cm!! To je fakt nizoucko
) a zipovaci polohovani-kocarek se mi prevazoval dozadu, kdyz syn vsi silou „hodil zada“…jinak krasny, lehoucky a skladny kocarek
Do snehu bych ho ale v zime netahala, preci jen, jsou to spis obchodakove golfky ![]()