Pomozte vybrat golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jancic
12.3.12 22:46

Pomozte vybrat golfky

Ahoj,
prosím o pomoc :-). Vím, že je tu těchto diskusí mraky, přesto … Ráda bych pořídila golfky, malému budou v červenci dva roky. Moje požadavky - spojená rukojeť, jednoduchá kolečka (asi), pořádná stříška nejlépe s okýnkem, aby zvládly lehčí terén (většinou jezdíme do města, ale sem tam les, kde je štěrková cesta či polorozbitá asfaltka), skladnost není nutná, moc asi do auta dávat nebudu. Cenový limit 4000 Kč, klidně i z druhé ruky. Jinak já mám 174 cm, přítel 178 cm …

Všem moc díky, vůbec se v tom nevyznám, nevím, kde začít hledat …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12982
12.3.12 22:52

Většina ti tady napíše Cybex Callisto :mrgreen: Možná se tady objeví Nunna. Já ještě doporučuju Mamas and Papas Ora/Luna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.3.12 23:09

Nunna jsou jak pro panenky, vůbec nechápu, jak je může někdo doporučit…pravda je, že osobní zkušenost nemám, ale několikrát jsem je už viděla zblízka ve městě nebo v MHD a jsou fakt pidi…

Já jsem objednala CAM Portofino a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
12.3.12 23:16

Mě se Nunna taky nelíbí, ale vím, že když jsem diskuzi zakládala já, tak mi ji tam holky hodně psaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.3.12 23:48

Já vím, ony jsou považovány za moderní…jako na fotce design ujde, ale realita je krutá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
13.3.12 00:10

Já si těď koupila golfky Koochi Ipso, u nás bych řekla eznámé, a zatím jsem snima nejela protože neodrazili ale uvidíme..Hodně holky doporučují Chicko Multiway

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.3.12 06:55

Chicco Multiway namají ani spojenou rukojeť, ani jednoduchá kolečka a je to těžký humpolácký kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.3.12 07:56
vodolejka píše:
Já vím, ony jsou považovány za moderní…jako na fotce design ujde, ale realita je krutá :mrgreen: :mrgreen:

co se ti na nich nezdá, mám je a pro syna super, zaberou malo mista v aute, maji polohovani zad a jsou super na manipulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.3.12 07:56
KPKristy píše:
Chicco Multiway namají ani spojenou rukojeť, ani jednoduchá kolečka a je to těžký humpolácký kočár…

presne, je to vrzavej sunt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.3.12 08:08

Příspěvek upraven 28.04.16 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.3.12 08:22

My máme Cybex Callisto a myslím, že z druhé ruky by se dal do těch 4000,– sehnat. Stojí to za to.
Na druhou stranu nevím, jestli je to ještě pro dvouleté dítě nutný. Záleží, kam jezdíte, jestli ti tam spí, prostě jak je tam dlouho… :nevim:
Ale jestli máte v plánu v létě třeba celodenní výlety se spaním, tak rozhodně doporučuji. Polohování je super, stejně tak překlápěcí stříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.3.12 08:55
vodolejka píše:
Nunna jsou jak pro panenky, vůbec nechápu, jak je může někdo doporučit…pravda je, že osobní zkušenost nemám, ale několikrát jsem je už viděla zblízka ve městě nebo v MHD a jsou fakt pidi…Já jsem objednala CAM Portofino a uvidíme…

Co člověk to názor :nevim: Já nunu mám a rozhodně není pidi nebo pro panenky. Zkus si srovnat na netu míry toho tvého Cam Portofino nebo jiných doporučovaných golfek a Nuny a pak piš, že je malá :jazyk:
Někdy si připadám, že vlastnit golfky Nuna a napsat to do diskuse, je pomalu na hádku jako když látkujete nebo rodíte doma :jazyk: ( sranda )

Příspěvek upraven 13.03.12 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.3.12 08:57

Rozhodně bych zakladatelce do terénu Nunu nedoporučila…myslím, že by o každém kočárku měl psát jen ten, kdo ho má vyzkoušený :!

Do terénu by golfky měly mít určitě nafukovací kolečka. Pokud ti nevadí z druhé ruky, zkus se podívat na http://inzeraty.hyperinzerce.cz/kocarek/ nebo http://im.aukro.cz/…olfove-88846

Příspěvek upraven 13.03.12 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.3.12 09:11

Ja jsem v tomhle veku prtete poridila TFK Buggster - veliky a odpruzeny ;) Ale nema spojenou rukojet, a polohovani je jen napul, ne zcela do lehu. Proste velkej kocar pro dvouletaka, ma super kos na nakup a za konstrukci se vejde i plastova motorka :lol: A nasi 27 mesicni je stale ok (meri 96cm, takze obrik) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
13.3.12 13:01

Mám podobné požadavky a vybíram mezi Britax b- agile (nemá polohovací nožičky :( )
Hauck malibu (velký po složeni :( )
a Mamas and Papas Ora (má 9 kilo :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí