Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, moc prosím o radu při výběru golfáčů pro malého. Mám několik podmínek, které by měly splňovat a ráda bych znala váš názor na to, zda jsou všechny důležité a jestli se vůbec dá sehnat takový kočárek nebo jsem prostě (jako vždy
příliš náročná
Moc díky!
PODMÍNKY:
cybex
topaz ma zdvojena kolecka ale nema spojenou rukojet…a nebo callisto,ten ji spojenou ma,ale kokecka ma obyc ![]()
alchien - dik za tipy, mrknu na to, ono je to vzdycky neco za neco, jak jsem se tak uz divala…
spís mi jde i o to odpruzeni, protoze jsem mela Concord Neo a s tim se proste nedalo u nas jezdit ![]()
http://www.moje-miminko.cz/…12-4392.html
jo ale ted jsem si vsimla,ze chces odpruzeny kola a to nevim jestli maji ![]()
tejuho - myslim, ze ne, ale mi pride, ze to nema snad zadny golfac.. a u gessleinu f4 buggy zas nejde dat oparka do lehu, coz je blbe ![]()
xlin píše:Black_Orchids píše:kouknu, diky
co třeba maclaren quest?
nebo spíš verzi techno , ta je bytelnější.
ma vsechny pozadavky co jsi psala, spojena rukojet, kolecka 4×2, predni s moznosti aretace, polohovani zad az do lehu a polohovani nohou, striska hodne dopredu, 5ti bodovy pas, my mame casty taky nic moc a jezdime po nich. neni to jako sportak, ale jsem nad miru spokojena
. akorat se myslim uz nevyrabi, mame z druhe ruky, ale super stav.preji stastnou ruku pri vyberu
napr tady
http://deti.bazos.cz/…-Carrera.php
xlin píše:
Ahoj holky, moc prosím o radu při výběru golfáčů pro malého. Mám několik podmínek, které by měly splňovat a ráda bych znala váš názor na to, zda jsou všechny důležité a jestli se vůbec dá sehnat takový kočárek nebo jsem prostě (jako vždypříliš náročná
Moc díky!
PODMÍNKY:
- odpružení koleček (máme špatné chodníky)
- velká kolečka zdvojená 2×4
- polohování odpěrky zad až do lehu
- polohovatelná opěrka nohou
- otočná přední kolečka s možností aretace
- nejlépe jednoduché ovládání jednou rukou (spojená rukojeť?)
- 5-ti bodový bezpečnostní pás
- stříška se stíněním i zepředu a s vrchním okýnkem
moc diky za tipy, akorat z druhe ruky uz v zivote kocarek nekoupim
mam dost spatnou zkusenost a to byl kocarek po znamych a stejne sel z domu… mrknu, jestli neni nekde treba novy jeste… vypada ale hodne dobre…
xlin píše:
moc diky za tipy, akorat z druhe ruky uz v zivote kocarek nekoupimmam dost spatnou zkusenost a to byl kocarek po znamych a stejne sel z domu… mrknu, jestli neni nekde treba novy jeste… vypada ale hodne dobre…
Tak mame Cybex Callisto, naprosto me dostal v obchode a nevahala jsem ![]()
xlin píše:
Tak mame Cybex Callisto, naprosto me dostal v obchode a nevahala jsem
jsem ti to rikala ![]()