Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký večer maminky. Máte některá zkušenost s touhle autosedačkou? Jestli ji máte doma, můžu poprosit o vnitřní rozměry autosedačky? Děkuji -)
Ahoj, mame, v aute, takze rozmer nepovim. je i nastavitelna, ten vnitrni rozmer.
Děkuji
Náš malej má 7,5 měsíce 9,80 kg a 75 cm, mohl by ji mít na chvíli, nebo je malá? Nemám bohužel možnost si tuhle vyzkoušet, nikde ji tu v mém okolí nemají
Děkuji ![]()
Jo to mu bude, syn v te dobe mel 8kg a 72cm. A je v poho porad i ted
Je polohovatelna po smeru jizdy, proti smeru ne, coz mi teda vadilo ze zacatku. Kdyz usnul, hlavu mel az u kolen. Zahlavnim se da vysunout podle vysky ditete. A je fakt prostorna.
Ahoj, má někdo nějaké nové zkušenosti s autosedačkou Maxi Cosi Opal?
Náš malý ještě nesedí, ale hlavička mu tak tak vychází na vajíčko, tak jsme pořídili tuhle sedačku. I když v autě připoutáme sedačku podle návodu, když s ní zacloumám, tak mi přijde vrtkavá. Je to normální?
A potom mi přišlo, že malý i v protisměru dost sedí, myslíte, že bych mohla sedačku podložit dekou? Na stránkách maxi cosi mají: " Nicméně, vozy jsou různé, a autosedačka může být polohována příliš zpříma pokud je v sedadle vozidla hluboký úhel. Pokud je to možné, nastavte posed sedadla vozidla nebo vyplňte díru sedadla beze změny směrování bezpečnostního pásu auta." Pochopila jsem to tedy správně a mohu ji podložit? A jak jste byli se sedačkou spokojení, když děti povyrostly?