Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Priori?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi PrioriHolky nebojte se too,úzká není, já jsem tam malýho vozila v kombinéze a ještě tam měla místo, na metříku vidíte kolik mu je ![]()
http://img.mimibazar.cz/…ka227892.jpg
To jen pro inspiraci,je to Tobi,ale je dražší…já už bych jinou než maxi-cosi nekoupila… ![]()
Sylvo, Ashley díky , to jsem chtěla slyšet.
Potřebovala jsem ujistit. Takže my ji taky berem! ![]()
Ahoj,
nedavno nam ukradli auto i se sedackou…Priorkou xp. Chtela jsem jit do Tobi, tak jsem se pidila po info. Tak aspon podle nekolika malo zprav z veletrhu je Tobi o neco malo mensi a nejde tak do lehu jako Priorka ![]()
Takze jsme zustali verny, protoze pro nas jsou zrovna tohle dost dulezity veci ![]()
Ahoj, máme holky po roce a i pro tu mladší budeme kupovat MC Priori XP. Je dobrá ohledně bezpečnosti, prací a sundávací potahy, posunovací pásy a dá se přenášet z auta do auta i s dítětem - v případě potřeby (už několikrát jsem ji upěvńovala i s Barčou už posazenou - a v pohodě). Ten jeden stupínek navíc v polohování (ve srovnání s Romerem) je taky znát.
Prostě je perfektní a neměnila bych. Jděte do toho.
Bubu
Díky moc,
tak já jí hnedka po výplatě objednám. Sice budem ještě co nejdýl jezdit ve vajíčku, ale už se na ní těším. ![]()
Ahoj Iva
Ahojky všem kdo si stihnou podívat na tuhle starou diskuzi, než zase zapadne…prosím jsem zoufalá…nedávno tu byla diskuze:
Jak sundat potah z Maxi Cosi Priory XP, jenže asi zakladatelka jí dala jinak než do kategorie autosedačky a tím googlovským vyhledávačem, to našlo asi milion věcí, ale né tu diskuzi…Potřebuju ten potah sundat, bo se v ní malej včera vyčůral…Kdo mě zachrání? A poradí blondýně, jak sundat ten ZATRACENEJ POTAH????
DĚKUJU, DĚKUJU, DĚKUJU…