Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky,
prosím Vás o radu, sice to už je jen kosmetická úprava, ale nemůžeme se s přítelem rozhodnout:-)Čekáme chlapečka, jsem rozhudnutí pro Maxika, ale nemůžeme se shodnout co se hodí k přijmení víc, zda Maxim či Maxmilian Klapal?:-) děkujeme moc za typ ![]()
Pokud nejste rusáci, tak Maxmilian. Jednoho máme v rodině, krásné jméno.
Maxmilian. Obecně platí, že lépe zní jména, kde není stejný počet slabik ve jméně jako v příjmení.
Maxmilian Klapal, Maxim Klapal - když si to řekneš, líp zní Maxmilian. Ale Maxim Klapal taky není úplná trága
![]()
@Romikulada
Maxmilian Klapal mě osobně zní šíleně a krkolomně, ale zase pojmenovat dítě po erotickém časopisu se mi taky nelíbí ![]()
To už bych raději nechala jen Max.
Přítel se také přiklání spíše k Maxmilianovi, líbí se mi také, ale začalo mi v hlavě šrotovat, zda to není moc dlouhé a dědkovské ![]()
@Romikulada Pak bych fakt dala Maxmiliana nebo toho Maxe. Mám kamaráda z Ruska co se jmenuje Maxim
Ale teda prvotně si vždy vzpomenu na ten časopis ![]()
Ségra má Maxima, z toho důvodu, že Maxmilián je moc dlouhé a ona prostě hrozně moc chtěla Maxe.
Anonym z důvodu osobních údajů o sestře.
@Romikulada Maxim ne, to zní hrozně. Maximilán je lepší volba, případně jak už bylo zmíněmo, krátce Max ![]()
Jméno Max není v kalendáři, za to se nějak musí připlácet, nevíte? jestli ale zase není Max Klapal moc krátké, se picnu:-)
My ještě nevíme, zda čekáme chlapečka či holčičku, ale také se rozhodujeme mezi Maxim a Maxmilián. Spíše to ale vypadá na Maxima, tchýně už mému břichu ze srandy říká Maximus ![]()