Maxim či Maxmilián

Napsat příspěvek
Velikost písma:
420
17.1.17 14:36

My mame Maxmiliana a prijmeni mame take dvouslabicne jako vy a dodnes se mi to libi ;) V teto dlouhe podobe se zatim pouziva uplne minimalne (je mu 8 let), proste Max, Maxík, Maxíč… (těhotná jsem četla Kulhánka, nějakou apokalypsu v prvním díle se hrdina toulal sám, v druhém někoho konečně potkal a představil se jako Maxmilian, považovala jsem to za znamení, že jsme to vymysleli dobře :mrgreen: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
17.1.17 14:43

@Romikulada Pokud neni v kalendari tak staci napsat email te pani co schvaluje v CR jmena, pokud uz tuto verzi nekdo v cr ma tak platit nic nebudete. Myslim si ze vam za tuto nejkratsi verzi bude jednou vdecny az bude muset napr. Nekde vypisovat sve jmeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
17.1.17 14:44
@Romikulada píše:
Jméno Max není v kalendáři, za to se nějak musí připlácet, nevíte? jestli ale zase není Max Klapal moc krátké, se picnu:-)

Za to se urcite neplati ;) Mame holcicku Beatrix, v kalendari take neni, ale je mezi povolenymi tvary pro CR takze s tim zadny problem nebyl, stejne to pak bude s Maxem… jen si budete muset vybrat kdy bude slavit :lol:

Me se vic libi Maxmilian :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
17.1.17 14:45
@Romikulada píše:
Jméno Max není v kalendáři, za to se nějak musí připlácet, nevíte? jestli ale zase není Max Klapal moc krátké, se picnu:-)

V kalendáři nejsou všechna schválená jména. Kolegyně má taky Maxe, takže bych řekla, že schválený je.
Mně osobně se víc líbí kratší jména, proto bych hlasovala pro Maxe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
17.1.17 14:52

Mne se líbí strašně Max. Maxim zní opravdu Rusky a navíc ten časopis… Maxmilián mi přijde divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
17.1.17 15:22

Max… k tomu prijmeni se mi nehodi Maxim a Maxmilian uz vubec:/.. max schvaleny je urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.1.17 15:25

Maxmilian :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.1.17 15:50

Mi se vzdycky libil Maxmilian (v dr. z hor nebo v Novakovcich) a nakonec zvitezil jen Max, ze nam se k prijmeni vic hodil.
Ale i Maxmilian se mi porad libi.
Maxim ma segry spoluzacka, to.se mi moc nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.1.17 15:57

Maxmilian :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.1.17 15:59

Maxmilian :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 17:26

K vašemu příjmení mi to jméno vůbec nesedí - ani samotné Max. Opravdu mi to nejde přes pusu.
Ale pokud už bych měla volit tak raději Maxmilián. Ale asi bych se spíše poohlédla po jiném jméně :)

• Citovat
  • Upravit
23
17.1.17 18:02

Děkuji všem za názor, jelikož už malému říkáme Maxik od začátku, kdy nám řekli, že čekáme kluka, a rodinný příslušníci taktéž, tak u tohoto jména zůstaneme, zřejmě zvolíme Maxmilian:-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
17.1.17 19:20

Za mě leda Max Klapal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
17.1.17 23:49

Maxmilian Klapal je jasný jméno. Max Klapal mi asociuje Maximální Klapání. Jelikož je slovo MAX na každý odměrce, např. na rychlovarný konvici, dala bych Maxmilian, to je fakt pouze jméno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.1.17 10:14

Tak nakonec jsem hlasovali ještě v rodině, a on se nakonec snad nejvíc líbí Max Klapal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze