Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Asi to bude připadat všem jako kravina, asi není žádná rada, možná potřebuju jen uklidnit že to zas tak nevadí.
Synovi jsou čtyři a protože už měl dvakrát zánět kůžičky na pindíkovi a nejde mu skoro vůbec přetáhnout dostali jsme mastičku na uvolnění. Jakmile, ale začnu mazat tak jak mi to ukazovala doktorka pindík se začne hned zvětšovat a já prostě nemůžu pokračovat. Přijde mi to hrozně divné mu na něj šahat když vidím, že se mu zvětšuje. Takže jsem namazali dvakrát tak na půl a víc asi nezvládnul. Manžel to odmítl úplně.
Na jednu stranu se bojím, že mu to budou muset řezat, na druhou stranu mi to tak vadí, že to asi nedokážu ![]()
@Eemii píše:
A to mu to radeji nechas rezat, nez abys mazala, jak mas?
To právě nechci dopustit, ale asi mám nějaký blok mu na to šahat když vidím, že se mu začíná zvedat. Aby z toho ještě neměl něco on.
No tak se asi budes muset nejak premoct, je to u kluku normalni.
Určitě maž!!Jsi snad jeho máma, pocity trapnosti z toho, že se čtyřletému synovi postaví, když ho mažeš, nejsou na místě, měj radost, že mu pinďa funguje. ![]()
@Ottylka píše:
Určitě maž!!Jsi snad jeho máma, pocity trapnosti z toho, že se čtyřletému synovi postaví, když ho mažeš, nejsou na místě, měj radost, že mu pinďa funguje.
No jo, logicky si to takto taky zdůvodním, ale když dojde na činy tak je to horší. Trošku mně uklidňuje, že mám pocit že malýmu je to úplně jedno co se tam děje. Kamarádka mi radila ať si představuju, že mu mažu palec u nohy, že v tom u prcka skoro rozdíl není.