MC Cabrio x MC Pebble

2133
23.2.10 16:11

MC Cabriofix x MC Pebble

Dotaz asi pro Steva :-)
Ahoj, čekáme třetí mimi, vybírám vajíčko, potřebovala bych co největší (obě děti byly rychle hodně veliké)a nikde jsem nenašla, jaký rozdíl je mezi MC Cabriofix a MC Pebble (s výjimkou základen a následného nasazení MC Pearl).
Když k nim porovnáš ještě isofix. Romer a Stratu 2010 od Jané…(tyhle čtyři přichází v úvahu)…která je největší?
A která je nejširší (zevně) - aby nám vešla do auta s dvěma Kidfixy…

Děkuji moc!!!
Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
23.2.10 17:04

Pebble a Cabriofix jsou velikostně stejné, rozdíl je v tom, že Pebble má jinou vnitřní novorozeneckou vložku, a má vystřelovací pásy jako Tobi.
Cbariofix jde připevnit na Easybázi( na pás, nebo Easyfix( na pás či isofix) nebo Family fix- na isofix
kdežto Pebble jde pouze na novou Fa,milyfix- ta se dá využít dále pod Pearl. Nicméně pokud to potřebujete mezi 2 Kidfixy, tak asi isofixovou základnu již nevyužijete, většina aut má isofix jen na krajních sedadlech.
Z hlediska velikosti, MC má délku zad 50 cm, Römer má 52 cm ,vnější šířku včetně madla má MC 50cm, Römer 44 cm, to Jané neprodávám, nemůžu změřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
23.2.10 17:16

Díky moc!
Ten rozdíl v šířce je docela hodně, to jsem potřebovala vědět…
Jinak vajíčko bude asi na isofixu na kraji, protože poutat ho pásem doprostřed, to bych zblbla. A syn se zapne pásem sám, takže to bude jednodušší, když bude bez isofixu on.
Když je vajíčko MC nebo Romer na isofix. bázi, je nějaký rozdíl v jejich výšce (v oblasti rukojeti)?

Ještě jednou děkuji a přeji hezký podvečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.2.10 18:13

jo taky jsem to měl tak, tu nejmenší an isofixové bázi na kraji, a jen nacvaklávat, ta nejstarší si nalezla doprostřed a sama zapla pás
s tou výškou u rukojeti, teď to nezměřím, ale není to důležité, stejně při jiízdě je ta rukojeť sklopená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.2.10 18:20

Ja nevim, ale ja u Cabria jezdila s rukojeti normalne nahoru, nekde jsem totiz slysela, ze rukojet je deformacni zona, ale buhvi jestli si to nekdo nevycucal z prstu…

• Citovat
  • Upravit
7159
23.2.10 20:11

jo vlastně máte pravdu, u Cabria i Baby safe plus je při jízdě rukojeť v horní poloze, pletu to s dalšíma, kde se ta rukojeť dáva jakoby dopředu- proti zadnímu opěradlo, aby se vzepřela a držela stabilitu- třeba Chicco synthesis, besafe izi sleep a další…

Příspěvek upraven 23.02.10 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
23.2.10 20:13

Jasně, že rukojeť je deformační zóna, měla by být za jízdy proti přednímu sedadlu.
Myslela jsem to tak, jestli když je sedačka nacvaknutá na té bázi, tak jestli je ta její nejširší část u Romerky jinak vysoko než u MC :-)
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.2.10 21:22

u obou je nejširší část sedačky kloub madla, takže z boku, ve výšce 20-25cm nad sedadlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
23.2.10 21:32

Díky za všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie