MC tobi - Römer king plus

kklara
21.2.10 17:01

MC tobi - Römer king plus

Ahoj holky. Mým dětem je deset a půl měsíce,9,3kg,nutně musím koupit autosedačky,vajíčka jsou jim malá. Rozhoduji se mezi těmito dvěma,ale nejsem rozhodnutá. Malý je takový kulatější,malá dlouhá hubená,važí ale stejně. Zkusit obě tyto sedačky,teda nevím kde,bydlím na hodonínsku a volala jsem do nejmenovaného obchodu a absolutní neochota. Nevíte kde tyto dvě autosedačky mají a dají se vyzkoušet?Zlínsko,Uherskohradištsko,Hodonínsko.Chtěla bych je kopupit přes net.

Ještě dotaz na poutání,MC tibi je prý někdy problém s krátkým pásem,king v pohodě,je to tak?

Jinak jakou sedačku Od 9-18kg by jste mi pro děti diporučili jako opravdu bezpečnou,kolem těch 5 tisíc?

Děkuji za reakce. Klara

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.2.10 17:10

Ahojky, taky jsem měla dotaz a odborník Steeve mi poradil Romer King plus.
Co se týče - kde na Hodonínsku, tak já jsem z Břeclavi a řešíme stejný problém. Protože chceme sedačku vyzkoušet. V Hodoníně v Ina Baby jsme kupovali kočár a objednali mi i značku, kterou neměli. MC Tobi mají, ale Romer King ne, možná by ho objednali, mají i eshop www.kocarky-ina.cz
Na prodejně byli velmi ochotní a vše nám ukázali, mají tam i sedadlo z auta, na kterém ukazují připoutání konkrétní sedačky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
21.2.10 17:35

Ahoj, máme už přes dva roky MC tobi a jsme spokojení. Kupovali jsme v Prostějově v Berušce a měli tam i Römer. Taky jsem se tehdy rozhodovala mezi těmi dvěma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kklara
21.2.10 17:49

autosedačky

Dík za odpověďi,tu prodejnu v Hodo znám,asi tam zavolám a bude.

• Citovat
  • Upravit
kklara
21.2.10 17:50

Karolíno

ty náš ty king plus?

• Citovat
  • Upravit
21.2.10 17:54
kklara píše:
ty náš ty king plus?

zatím nee, ale chystáme se koupit, ale chci ho někde zkusit v okolí, nevím kde, zatím máme ještě čas, malá má 8 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.2.10 17:59

My máme Römer King Plus a velká spokojenost, Samík si v ní hoví jak král :palec: Kupovali jsme na Vsetíně v Baby City, v případě zájmu jezdíme každou středu do Zlína :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.10 18:04

tak budeme muset zajet vyzkoušet někam do Brna, protože tady v okolí nikde Romer není, vůbec žádná schopná prodejna zaměřená na mimina, tak budeme zase muset tahat malou tam. Nerada s ní do Brna jezdím. V Ina Hodonín by ji asi objednali, ale už s tím, že si ji koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.2.10 18:53

mám MC tobi a spokojenost! je pohodlná… a malému se v ní sedí dobře.. líbí se mi signalizace při správném dotažení pásu… a pak když dítě rozepnu pásy jakoby odskočí nahoru… v zimě to tak neocením když je malej navlečenej.. ale v létě to bylo super!
:palec:
ale Steev je přes sedačky odborník.. hledej byla tu i diskuse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
21.2.10 19:50

My měli teď naposledy Romera a super! jasně doporučuji! Na druhýho jsme měli Priori od maxi a nic moc. Ten tobi je snad lepší. Docela mě na něm lákaly ty pásy, jak se sami nastavují. Ale nelituji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.2.10 09:09

kklaro, ani s jednou neuděláte chybu, z hlediska bezpečnosti má Tobi i King plus 4 hvězdičky, takže jsou nejlepší sedačky 9-18 bez isofixu.
King plus je o něco prostornější než Tobi, Tobi má zase ty odskakující pásy. Na poutání do auta je lepší King, má odklopnou zadní část, a vyjde i levněji s delší 3 letou zárukou. No zkuste někde ozkoušet a uvidíte,jak bude vyhovovat dítěti, a že by na jižní moravě je nikde neměly na krámě se mi ani nechce věřit.
Stoprocentně je najdete v Brně v Babystaru, určitě i v Puntanele, nebo Babyexpertu, a v nejhorším vydržte do března, bude v Brně veletrh Prodítě a tam budou všechny značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kklara
22.2.10 13:20

AUTOSEDAČKY

NO DO VELETRHU BYCH RÁDA VYDRŽELA,TADY OPRAVDU NENÍ KDE JE ZKUSIT,JO V JEDNOM OBCHODĚ JI MÁJÍ TU MC,ALE JEN OZKOUŠT BY JICH ASI KLEPLO,RÖMER MAJÍ VE ZLÍNĚ,TAK NEVÍM. jNAK MÁM STRACH,ŽE SE MI MALÝ ZA DVA ROKY DO TOBI NEVLEZE V ZIMĚ,MALÁ JE DLOUHÁN,TAK TU NEŘEŠÍM.aLE ZASE SE MI LÍBÍ TY PÁSY NY TOBI. A NAVÍC SE MALÝ DĚSNĚ POTÍ,TAK ŘEŠÍM I MATERIÁL. Zatím dík za všechny reakce.K

• Citovat
  • Upravit
7159
22.2.10 13:24

Pokud se malý hodně potí tak u Römeru potah JET- je to síťovina s větracíma kanálkama: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kklara
22.2.10 13:51

Dík

moc steeve to jsou opravdu neocenitelné informace. Teď jsem volala do baby city Vsetín,mají römer a tobi taky,ale jen na objednávku přes net a dnes je posílají.škoda,kdybych bydlela blíž,mohla jsme je zkusit. Je to fakt problém,jít do obchodu a zkusit,vše tam mají stejně na objednávku a to si můžu objednat přes net,že a když si tam člověk dojde něco zkusit,tak se pak diví,že to nechcem koupit,když tam mají tak „ohromný“výběr. To se mi velmi líbí…-((

• Citovat
  • Upravit
kklara
22.2.10 13:53

jinak

tan v tom obchodě,velmi ochotní,i zkusit jsem je mohla a to je posílají zákazníkovi,to je aspoň super přístup na rozdíl tady u nás v dětském obchodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix