MC Jablíčko a vše kolem něj

• Otevřená skupina

Pojďme pokecat holky :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1717
9.3.12 14:28

MC Jablíčko a vše kolem něj

Milé e-maminky: Jani, Luci a Silvi, moc děkuji za to, že jste dnes přišly do MC Jablíčko. Moc mě to ptoěšilo a budu ráda, když budete chodit i nadále (tedy samozřejmě hlavně v pátek :lol: ). Doufám, že se vám u nás v centru líbilo a příště se nás tam třeba sejde ještě více. Rády poznáme i další e-mamči z Jablonce, které by se chtěly přidat. Jste vítány :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
9.3.12 14:33

Děkujeme, moc se nám líbilo. Dorazili jsme domu a už je Daneček zase protivnej :cert: Moc se mu líbilo mezi dětmi. Všechny mamky pěkně pokecaly a uteklo to ani něvím jak. Příště určitě přijdeme zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
9.3.12 16:29

Líbilo se nám strašně moc,byla jsem z toho uplně nadšená a nevím kdo byl nadšenj víc jestli děti nebo já :D
No bylo to super a určitě budeme rádi chodit ty pátky s dětičkama,bylo to opravdu moc krásné dopoledne a dětičky byli jako v ráji ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
14.3.12 20:21

Bylo to bezva, Vája není zvyklá na tolik dětí, tak koukala jak myška, ale moc se jí to líbilo. Byla tak unavená, že už ve výtahu začala klimbat a pak usnula jak špalek :).

Moc děkujeme, bylo to krásné :) a v pátky budeme určitě chodit.

• Citovat
  • Upravit
6423
14.3.12 21:52

Holky to Terka taky usnula snad ještě v šatně :mrgreen:
Taky budeme chodit a co tenhle pátek přijedete? Já nechci slibovat ale pokusíme se,nebo mám hodně zařizování přesně budu vědet zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
14.3.12 21:53

Budeme se snažit, tedy jestli budu spát víc než těch 10 minut ze včerejška na dnešek… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6423
14.3.12 22:03

jasny a teda rozumim to je děs,my mněli jednu noc,že Teri se rozhodla že prostě nebude spát a usnula mi až v pul 6 ráno no já byla uplně mrtvá,spala do pul 9 ale mezitím se vzbudil Lukin tak jsem spala asi 2 hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
15.3.12 06:44

Ahojky holky, no tak u nás to nevypadá že přijdeme, mám zaraženou rýmu, to je tak hnusný :cert: Bolí mě z toho hlava, nevím jak to dostat ven. Tak to nebudu riskovat jít mezi děti. Jinak Daneček má asi super imunitu, že ode mě nic nechytil - zaklepávám!! Ale asi mu rostou zuby, teda doufám, protože je tak protivnej a nechce jíst!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
15.3.12 08:37

Ahojky, tak u nás dnes noc také nic moc,malá byla stále vzhůru. Přikládám to zubům, ale také trochu kašle, takže se uvidí, co z toho vyleze. Já tam v pátek budu určitě, ať s Adélkou, nebo bez ní, takže, pokud některá z vás dorazí, budu moc ráda. Psala jsem ještě Laknelce a dávala odkaz na skupinu, tak doufám, že sem za námi zavítá. Pokud máte ještě někoho z jabloneckých maminek, písněte jim o tom, že tato skupina existuje, ať se přidají, samozřejmě, když budou chtít.
Teneo: chtělo by to nahřívat, jestli máš Solux- červené světlo, případně mi vždy jedna holčina od nás ze skupiny doporučuje povařit jáhly a nad tím inhalovat, prý je to super a moc to pomáhá. Ať je Ti brzy lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
15.3.12 08:47

tenea teda chudák,tak ať se uzdravíš,teda máš super broučka,to je dobře že je takhle odolní,aspoń nebude mít problém ve školce,že nebude tak často nemocní a to můžou bejt zoubky,Terce taky roste apřesně tohle dělá a já ji i vidím,že už i chlap viděl že kouká,už je vidět krásně bílo,taky to byli nervy a ještě je pořád protivná,ale až jim vyrostou to bude sranda když se budou smát a ty zoubečky to je kouzelbné :* :srdce:

Reni no u vás taky ať je Adélka fit a klidně i ten kašel může mít ze zoubku,Lukášek když mu rostli zuby tak mi mněl někdy i teploty,rýmu a kašel a taky prý řádí chřipka,svině už ať neotravuje,my byli nemocní až až už nechci :cert:
Holky no u nás to vypadá že tenhle pátek to asi odložíme a přijdeme až ten další,nebo já mám toho hodně a zapomněla jsem že už nmusím k zubaři,nebo mně bolí zuby a nechci to pořád odkládat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
15.3.12 19:45

Ahoj maminy,tak my zítra nedorazíme,až ten další pátek by jsme přijeli,nebo zítra musím něco zařídit a potřebuju ještě toho zubaře,tak my nedorazíme a co vy jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
15.3.12 20:17

Tak my na to taky prdíme, radši. Necháme to na příští pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
15.3.12 21:47

Tenea: jasný my taky až příšti týden,nebo zítra musím něco důležité zařídt a já bych to nestíhala i Jablíčko,pak si to vynahradíme ten další pátek :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
15.3.12 22:22

Ahojda,

tak my taky asi nedorazíme. Váje je nějaká „netýkavka“, všechno ji čílí a vadí…

Uzdravte se, mějte zdravá kusadla a příští pátek páček :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
488
21.3.12 14:07

Ahojky holky, tak co jak to vidíte v pátek. No já bych dorazila, Daneček je tak hrozně protivnej, noci to je katastrofa :nevim: .Asi už jsou to opravdu zuby. Dneska je mu 8m tak už je načase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny