Mdloby a omdlévání v těhotenství

9.12.11 14:51

Mdloby a omdlévání v těhotenství

Ahoj chtěla bych vás poprosit o radu. Asi cca od 2. mesíce mám celkem problém. Začala sem omdlévat, teď sem v 7. měsíci a neustále vidím mžitky před očima, ostré barvy, jakoby zrnění občas pocit zkresleného vidění… někde sem četla že je to způsobeno nízkým tlakem, ale pokaždé když přijdu k lékařce která mi měří tlak, tak ho mám ukázkový 120/80 … nepotkal se s tím někdo? Zmizí mi to hned po porodu nebo to bude chtít čas? Budu ráda fakt za cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
9.12.11 14:58

Příspěvek upraven 20.06.16 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.12.11 15:04

ja to mela u obou teh, nizky tlak mam stale, ale hlavne to bylo tim, ze mimina tlacila na brisni tepnu a mela jsem nedokysliceno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
9.12.11 15:07

Tajk já teda ted v těhu neomdlévám, ale mžitky se mě týkaj tak nějak celej život, tlak ukázkovej, ale jakmile se rychlejš zvednu nebo jsem někde, kde je blbej vzduch už je mi zle a točí se mi hlava.....sednu si, napiju se vody a snažim se vstávat pomalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.12.11 15:15

Já mám zase občas hvězdičky před očima,někdy je to zábava :-D si připadám jak v jiném světě.

• Citovat
  • Upravit
5459
9.12.11 15:48

Tlak nemusí být nízký pořád, a určitě se trochu zvýší, když jdeš k mudře ( trochu nervozity, taky se určitě kousek projdeš)
já měla taky občas mžitky, ale to hlavně když jsem se prudce zvedla. Teď už to může být i tím, že miminko tlačí na velké cévy. Nemělo by se ležet na zádech.
Určitě bych se tím netrápila, po porodu se to srovná. Ale hlavně dávej pozor ať neupadneš třeba ze schodů. kamarádka je také teď v 7.m. a té už se několikrát stalo, že si musela v obchodě sednout na eskalátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
9.12.11 17:31

Může to být nízkým tlakem, během dne se ti tlak může snížit, i když ho máš u doktorky v normě. V těhotenství jsem měla taky nižší tlak a pokud jsem se po 2-3 hodinách nenajedla, tak mi bylo taky na omdlení. Ještě mi pomáhalo kafe, doktor mi ho i na ten tlak doporučil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
9.12.11 18:08

Taky jsem to měla pravidelně, po porodu by se to mělo zlepšit, ale třeba já to mám pravidelně i při MS :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.6.14 12:09

Ahoj ja jsem ted v 15 tydnu tehotenstvi a jsem doma na neschopence kvuli nizkemu tlaku… omdlivam ale a dost casto. Tuto sobotu byl přítel po nocni a kdyz se vzbudil, nasel me lezet v kuchyni na zemi.kdyz jsme to spolu pocitali lezela jsem tam asi hodinu. Vzdy predtim citim celkem silnou bolest v brichu, pokazde na jine strane pak přijde bílo před ocima a dal uz nevim. Mám strach abych jednou nespadla na bricho. naposled jsem se prastila do hlavy tak ze jsem tam mela bouli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.15 12:49

Ahoj jsem tu nova :mavam: jsem ted 14 tydnu a omdlivam take hlavne když se jede na nákup už prosím manžela at mě drzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.3.15 14:06

VELMI mi vadí vydýchaný a stojatý vzduch, prakticky po celé těhotenství. Třeba v čekárně u doktora to je mazec, nemají tam okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.16 13:43

Omdlevani

Ahojky jsem v 32 tt krome nevolnosti ktera me trapi cele tehotenstvi me zacly trapit mdloby. zkusila jsem uz i kafe, colu a hroznovy cukr atd. vstavam pomalu a nic nejsem schopna nikam dojit mota se mi hlava huci v usich cerno pred ocima a ted posledni dva dny jsem i omdlela nevedela jsem o sobe ani jak jsem se dostala na gauc dela se mi spatne ikdyz lezim na boku nebo sedim, nemate nejaky rady:nevim: doktorovi jsem to uz rikala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí