Dvojčátka 2012

37
9.12.11 10:00

Dvojčátka 2012

Ahoj,včera jsem se byla na ultrazvuku a s přítelem jsme se dozvěděli,že čekáme dvojčátka a možná taky jednovaječná. To doktor ještě s jistotou nedokázal říct jestli budou jednovaječná a nebo dvojvaječná. Jsem v 9týdnu těhotenství. Jsme překvapení,ale máme velkou radost.V rodině žádná dvojčátka nemáme,tak jsme s tím ani nepočítali. Přijdete se,kdo jste na tom podobně. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2288
9.12.11 10:48

zdravím,taky čekám dvě holčičky,od přítele děda pochazí z dvojčat.Jinak taky jsme s tím nepočítali,byl to docela šok pro všechny:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.12.11 13:19

Jéé tak to je krásné dvě holčičky. A ve kterém jsi? Už máte vybraná jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
9.12.11 14:35

jsem 22.týden,asi Karolínka a Klárka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
15.1.12 16:20

Ahojjky mě právě zjistili včera že čekáme dvojčátka - dnes mám narozeniny tak je to super dárek a překvápko v těhu průkazce mám psáno jednoho zítra jdu na kontrolu a to bude doktor koukat co našli v nemocnici

jsem 11+3 a mimiška vypadaj starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.1.12 17:08

Ahojky,tak to moc gratuluji ke dvojčátkům. :hug: To je krásné překvapení. :dance: A všechno nejlepší k tvým narozeninám,ať jsi ty i miminka zdravá a ať se ti splní vše,co si přeješ. :srdce: My stále čekáme na výsledky ze screeningu v 1.trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
17.1.12 19:13

Ahojík, díky za gratulace a ty jsi ted kolikátý tt a jaké to bylo když jsi zjistila že čekáte dvojčátka a jak se cítíš- mě čeká ted velký Utz - na skriningu jsem byla ale měla jsem napsáno 1 plod no a ted se zjistilo že jsou dva takže asi to přepočítají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.1.12 18:03

Ahojky,já jsem asi 15tt. Když jsme byli na screeningu,tak každé mimčo bylo jinak velké a jinak staré.Dneska jsme se konečně dozvěděli výsledky a všechno je v naprostém pořádku,tak jsme rádi. Cítím se dobře. Za celé těhu jsem zvracela tak 3×. Jak se cítíš ty? Když jsem zjistila,že čekáme dvojčátka,tak jsem byla hooodně překvapená.Vůbec jsem to nečekala. Na první kontrole tam bylo jen jedno mimčo.Přítel tam byl se mnou a byl nadšený. Co říkal doktor na to,že tam jsou 2 miminka? To asi koukal,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
20.1.12 08:28

Ahojky , to teda :lol: u nás to bylo to samé jeno mimčo u mě též vypadé starší o pár dnů - prý je to normální - jinak -3 měsíce nevolnosti - ted u mě začalo období nechuti - před tím jsem musela hodně se najíst pokaždé když mi bylo zle - pomáhalo - jinak nespím v noci jen se převaluju . Končím 12 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
21.1.12 10:10

Ahoj, přidám se k Vám, jsem 19 týden těhu a čekáme dva chlapečky dvojvajky po IVF. :) ze začátku taky jedno bylo větší ale už jsou nastejno + - den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.1.12 10:14

přidejte se k nám do diskuze čekáme dvojčata 2011,jsou tam maminky ktere uz maji prcky doma tak poradí a taky jeste i my,ktere jsme stale v ocekavani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.1.12 18:52

Ahoj tak podle utrazvuku čekáme s manželem také dvojčata.Zatím jsem teprve 7+2.Zítra jdeme na kontrolu,protože jsem trochu minulý týden špinila tak snad bude vše ok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
23.1.12 08:30

Ahoj, my se asi všichni přesunuli do čekáme dvojčata 2011 tak tahle diskuze asi nikam nepovede, tak koukni taky.Dokud špiníš je to ok, hlavně nekrvácet hodně, to je blbý, kamarádka takhle špinila tak do 10 týdne a v pohodě, na začátku těhu to může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.1.12 12:08

tak jse po lékaři a všechno je v pořádku.Jedna fazolka o 4 dny menší,ale to je prý normální.
No mrtvé to docela je pravda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
26.1.12 16:45

Ahoj holky žijete? jak se vám vede a co je nového,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí