Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
6.2.12 16:53

Ahoj Leni 77 :) noo ja byla taky v šoku,ale jsem v pohodě, da se říct, spíš mam strach z porodu a poté o péči o miminka.. to uz tak v pohode nebude, ono s temi nevolnostmi to ma kazdy jinak, me je porad dobre a jsem 8+4, bud me to jeste potka, ale urcite si zvyknes na to ze to budou dvojcatka:) moc gratuluju k tehotenstvi a at ti je dobre :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka 77
6.2.12 17:29

Dekuju moc za podporu Kátísku :) Jednoho raracha uz doma mame,nechteli jsme aby byl sam no tak mu pribudou sourozenci dva.Snad si na to brzo zvyknu a taky mam strach ze vseho okolo,ale nic jineho nam asi nezbyva nez to nejak zvladnout.

• Citovat
  • Upravit
3351
6.2.12 19:10

Proto si tady piseme aby jsme se navzajem podporili, i kdyz ja bych potrebovala podporavat od rana do vecera :-) nejvic se bojim porodu :-D a pak toho jak to budu stihat… no nejak to kazdopadne dopadne :) a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.2.12 19:10

my jsme mimochodem chteli jedno a pak za par let druhy.. takze to budu mit najednou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka 77
6.2.12 20:06

Ja jsem z Kuřimi Brno-venkov.Tak to budes mit aspon pri jednom.Ja jsem si zas chtela to druhy miminko uzit malej pujde do skolky a prijde mi,ze kdyz se narodil,tak jsem ze vseho stresovala,tak jsem si rikala jak si budu toho miminka vic uzivat,no bude to zahul :lol:a A odkud jsi ty?

• Citovat
  • Upravit
3035
7.2.12 06:56
Lenka 77 píše:
Ja jsem z Kuřimi Brno-venkov.Tak to budes mit aspon pri jednom.Ja jsem si zas chtela to druhy miminko uzit malej pujde do skolky a prijde mi,ze kdyz se narodil,tak jsem ze vseho stresovala,tak jsem si rikala jak si budu toho miminka vic uzivat,no bude to zahul :lol:a A odkud jsi ty?

Ahoj Leni 77 . Gratuluji a vítej :kytka: :kytka: :kytka: - já jsem také z Kuřimi, ale bydlím v Táboře třeba se známe :D - nebo budeš znát mou sestru Ladu no každopádně drž se,
mě bylo také hodně špatně od začátku dostala jsem od doktora čípky proti nevolnostem a trochu zabíral zázvor nastrouhaný do čaje .
ted už je to lepší dnes jsem 14+4 tt.

Byl to pro nás také šok ale už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka 77
7.2.12 08:40

jee,tak to je nahoda,skoda ze bydlis tak daleko :,( Ladu bohuzel neznam,ale je mozne,ze podle videni se treba zname.Ja obdivuju,jak jste vsichni v pohode,ja to porad nejak nemuzu vstrebat ;)

• Citovat
  • Upravit
3035
7.2.12 09:08
Lenka 77 píše:
jee,tak to je nahoda,skoda ze bydlis tak daleko :,( Ladu bohuzel neznam,ale je mozne,ze podle videni se treba zname.Ja obdivuju,jak jste vsichni v pohode,ja to porad nejak nemuzu vstrebat ;)

Ahojky - to přijde až prvotní šok pomine a a je uvidíš jako já ve 12 tt jak sebou mrskali na přeskáčku ty malé prdelky - hned budeš vidět vš jinak - jinak kolik ti je? a tak napiš mi třeba do SZ a tak -

Já když viděla prdelky poprvé ve 12 tt rozbrečela jsem se byl to šok manžel se smál a večer pořád si říkal do… do.. no a ted se také těší plánujeme jak co doma přestavíme a tak protože mám už 3 synky a dvojčátka na cestě takže šok to byl pořádnej - nejstaršímu bude letos 18 je na střední na intru druhýmu 15 a malej na Mikuláše bude mít 7 - takže všichni školáci a já budu mít doma dvojčátka - mám hodného manžela moc mi pomáhá hlavně s malým první 2 kluci jsou velcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.2.12 10:03

No tak to mas muj obdiv :potlesk: ,to vas je pozehnane,tak snad tam bude aspon jedna holcicka :) Me je 30 a doma mam skoro 3 letyho chlapecka.Ja se rozbrecela i kdyz mi doktorka oznamila,ze tam jsou dva,vubec jsem s tim ani trosku nepocitala,ani ja ani manzel v rodine dvojcatka nemame.Mimichodem krasna fotecka,treba az je uvidim takhle tak to zacnu vic vnimat a brat,zatim u me prevlada jen strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
7.2.12 11:29

ahojky, gratuluji vám k dvojčátkům. sama jsem od července maminkou dvou holčiček. ničeho se nebojte, určitě to zvládnete. zvládnout se to dá. držím vám pěstičky ať jsou všechny testy ok a jste vy i miminka zdraví. mějte se krásně

Lenka77: ničeho se neboj, je to krásný a bude to krásný až si je povezeš z porodnice. určitě to doma společně zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
7.2.12 12:33

Ahooj ? jsem od Mladé Boleslavi a je mi 22 v cervnu 23 a termin mam 13. zári.. Ty jooo, kazdej rika ze se to da vsechno zvladnout, ja tomu i verim ale mam z toho nesmirnej strach. jo jo, my taky planujeme jak to doma prestavime pac mame pidi byt a s dvema mimcama to musime predelat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
7.2.12 14:13

my jsme taky předělávali byt, měnili jsme pokoje, přeci jen to bylo potřeba. zatím nás překvapuje jak se to pořád dá v malém 2+1 udělat, aby se tam vlezlo vše co potřebujeme. do budoucna to ale stejně vypadá na stěhování.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.2.12 16:39

Gratuluji lujami ke krasnym holcickam,ja pevne doufam,ze se to zlomi a ja se zacnu tesit na dve miminka,zatim prevlada srtach a obavy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
7.2.12 17:41

noo my taky mame 2+1 ale loznice je pidi, takze tu predelame jen tim, ze postel zvedneme, mame trimetrovy stropy takze bude postel vyvysena a pod tim dve postylky a prebalovak :) tak snad se to nak da ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
7.2.12 20:32

Tak byt máme taky 1+2 a už jedno dítko takže v pokoji budou jen postele a postýlky :) teď bude manža malovat pak to tam snad nějak naskládáme,do toho stavíme chatu tak stěhování teda výměnu bytu s rodiči kde se musí vše předělat plánuju až budou děti větší aby měly svůj pokojík tak uvidíme jak to zvládneme,plánovaly jsme jedno miminko ale teď když je mám v bříšku tak už se těšíme i když to bude záhul no manža už se na ty kluky moc těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí