Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
634
13.2.12 14:04

přeji všem pěkný den,
a nevolnost a nechutenství je fakt nepříjemný pocit. Taky jsem neměla na nic chuť a když jsem měla, tak jsem to většinou vyzvracela. Ale už se to naštěstí ustálilo. Teď je mi špatně tak jednou týdně. Ale jestli máte někdo pořád kyselo v puse, nebo vás pálí žáha můžu doporučit Rennie, asi jediné, co těhotné můžou a moc mi to pomohlo na překyselený žaludek.
Jinak bych řekla, že každou chvíli ujíždím na nějaké potravině. U mě to teda nejsou okurky a právě teď u mě frčí grep, každý den!!! :lol:
Ale pořád lepší než moje známá, ta ujíždí na uzeninách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
13.2.12 16:38

:-D ja nezvracim,nemam chute, nemam nechutenstvi u me jako bych tehotna nebyla :-D jsem za to i rada, ale je mozné ze se to jeste dostane :-D pozname casem.. jen obcas mam chut na zmrzlinu, ale to kazdou zimu:-D jen jsem obcas unavena,ale nwm stli to je k tehotenstvi kdyz me nic jinyho netrapi :) noo me kamaradka vyvestila ze to bude kluk a holka, tak stli to tak bude, tak na magii i zacnu verit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
13.2.12 18:27

ahoj, tak bych se k vám ráda přidala, taky jsou na UTZ dvě miminka, a taky trochu panikařím … je to mazec, doma mám dvouletou princeznu a teď k tomu dvojčátka, no, jsem na to fakt zvědavá, jak to zvládnu, ale tak ono se to prostě musí zvládnout … jinak taky přirozenou cestou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.2.12 19:26
Gabčula píše:
ahoj, tak bych se k vám ráda přidala, taky jsou na UTZ dvě miminka, a taky trochu panikařím … je to mazec, doma mám dvouletou princeznu a teď k tomu dvojčátka, no, jsem na to fakt zvědavá, jak to zvládnu, ale tak ono se to prostě musí zvládnout … jinak taky přirozenou cestou :)
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
13.2.12 19:45

:srdce: :srdce: :srdce: Ahoj holky posílám foto z dnešního ultrazvuku,dnes 13+5tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
13.2.12 19:46

A tady je mimi číslo 2 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.2.12 20:14

Jsou krásní už ted :) Máš už Borůvko bříško ?A cítíš se dobře? :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
13.2.12 20:32

Tak já mám bříško celoročně

Příspěvek upraven 29.05.12 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.2.12 20:34

Já jsem teprve v pátém týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
13.2.12 20:41

:) A jsi také po IVF? nebo přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.2.12 20:45

Mám vše v popisku,jsem po dvou IVF po revizi a tohle je můj první KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
13.2.12 22:08
Borůvka12 píše:
A tady je mimi číslo 2 :srdce:

ano jsou krásní, a porostou a budou ještě hezčí :D užívej si to, je to krásné a bude to krásné až budou s vámi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.2.12 15:42

Ahojky tak jsem tu dlouho nic nenapsala.Dneska jsem byla na kontrole.Vše je v pořádku jsem podle ultrazvuku 11+1.
Už 4 den zápolíl s nachlazením.Je to hrozný,když člověk nemůže nějaké léky.Manžel mi koupil kapky do nosu,které těhu můžou ale jsou úplně k ničemu.
Džte se :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
14.2.12 16:45

takze jen čajík s citronem a potit potit a potit, hlavne se bzry uzdrav;) ja preventivne rano piju ovocny cas, a behem dne snim kiwi a mandarinku a teple se oblekam, ale bacily si vzdycky najdou nejakou skulinku…
Ale dnes me šílene, ale obravdu silene bolelo bricho, v podbrisku, uplny krece, sotva jsem se zvedla ze zidle, a asi za 2 hodinky zase dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
14.2.12 17:05
Kátísek píše:
takze jen čajík s citronem a potit potit a potit, hlavne se bzry uzdrav;) ja preventivne rano piju ovocny cas, a behem dne snim kiwi a mandarinku a teple se oblekam, ale bacily si vzdycky najdou nejakou skulinku…
Ale dnes me šílene, ale obravdu silene bolelo bricho, v podbrisku, uplny krece, sotva jsem se zvedla ze zidle, a asi za 2 hodinky zase dobry…

a už se to neopakovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky