Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
přeji všem pěkný den,
a nevolnost a nechutenství je fakt nepříjemný pocit. Taky jsem neměla na nic chuť a když jsem měla, tak jsem to většinou vyzvracela. Ale už se to naštěstí ustálilo. Teď je mi špatně tak jednou týdně. Ale jestli máte někdo pořád kyselo v puse, nebo vás pálí žáha můžu doporučit Rennie, asi jediné, co těhotné můžou a moc mi to pomohlo na překyselený žaludek.
Jinak bych řekla, že každou chvíli ujíždím na nějaké potravině. U mě to teda nejsou okurky a právě teď u mě frčí grep, každý den!!! ![]()
Ale pořád lepší než moje známá, ta ujíždí na uzeninách…
ja nezvracim,nemam chute, nemam nechutenstvi u me jako bych tehotna nebyla
jsem za to i rada, ale je mozné ze se to jeste dostane
pozname casem.. jen obcas mam chut na zmrzlinu, ale to kazdou zimu:-D jen jsem obcas unavena,ale nwm stli to je k tehotenstvi kdyz me nic jinyho netrapi
noo me kamaradka vyvestila ze to bude kluk a holka, tak stli to tak bude, tak na magii i zacnu verit
![]()
ahoj, tak bych se k vám ráda přidala, taky jsou na UTZ dvě miminka, a taky trochu panikařím … je to mazec, doma mám dvouletou princeznu a teď k tomu dvojčátka, no, jsem na to fakt zvědavá, jak to zvládnu, ale tak ono se to prostě musí zvládnout … jinak taky přirozenou cestou ![]()
Gabčula píše:
ahoj, tak bych se k vám ráda přidala, taky jsou na UTZ dvě miminka, a taky trochu panikařím … je to mazec, doma mám dvouletou princeznu a teď k tomu dvojčátka, no, jsem na to fakt zvědavá, jak to zvládnu, ale tak ono se to prostě musí zvládnout … jinak taky přirozenou cestou
Tak já mám bříško celoročně
Příspěvek upraven 29.05.12 v 22:00
Mám vše v popisku,jsem po dvou IVF po revizi a tohle je můj první KET ![]()
Borůvka12 píše:
A tady je mimi číslo 2
ano jsou krásní, a porostou a budou ještě hezčí
užívej si to, je to krásné a bude to krásné až budou s vámi. ![]()
Ahojky tak jsem tu dlouho nic nenapsala.Dneska jsem byla na kontrole.Vše je v pořádku jsem podle ultrazvuku 11+1.
Už 4 den zápolíl s nachlazením.Je to hrozný,když člověk nemůže nějaké léky.Manžel mi koupil kapky do nosu,které těhu můžou ale jsou úplně k ničemu.
Džte se ![]()
takze jen čajík s citronem a potit potit a potit, hlavne se bzry uzdrav;) ja preventivne rano piju ovocny cas, a behem dne snim kiwi a mandarinku a teple se oblekam, ale bacily si vzdycky najdou nejakou skulinku…
Ale dnes me šílene, ale obravdu silene bolelo bricho, v podbrisku, uplny krece, sotva jsem se zvedla ze zidle, a asi za 2 hodinky zase dobry…
Kátísek píše:
takze jen čajík s citronem a potit potit a potit, hlavne se bzry uzdrav;) ja preventivne rano piju ovocny cas, a behem dne snim kiwi a mandarinku a teple se oblekam, ale bacily si vzdycky najdou nejakou skulinku…
Ale dnes me šílene, ale obravdu silene bolelo bricho, v podbrisku, uplny krece, sotva jsem se zvedla ze zidle, a asi za 2 hodinky zase dobry…
a už se to neopakovalo?