Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
728
14.2.12 19:33

holky, já těm zkratkám IVF a tak vůbec nerozumím, ale hlavně že se zadařilo :)
mně je poměrně hodně zle, tak se snažím přežívat dny a k tomu se věnovat dceři, ale zatím je to celkem náročný :)
doufám, že mi bude brzy líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
14.2.12 19:38

Ahojda Gabčulo:) tak to gratuluju:( taky dvojčátka? me je dobre, jsem v 9 tt a nic me netrapi, zatim( tuk, tuk, tuk- abych to nezakrikla…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
14.2.12 19:41

jo jo, taky dvojčátka, ale přirozeně … takže jsme spíše překvapení, zatím přemýšlíme, co budeme prodávat a pořizovat větší :) ještě že aspoň bydlení máme vyřešené :)
jinak když jsem byla těhotná poprvé, tak jsem byla taky jednou poměrně hodně nachlazená, ale jen s nízkými teplotami, takže jsem vše léčila čajem a medem a ovocem :)
jinak taky vím, že nejhorší je cokoliv brát v prvnímj trimestru a ne v posledním …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
14.2.12 19:48

já mam taky dvojčátka prirozene:)u nas to byl ohromny sok :-d, prééésne, taky vsechno lecim cajem, a nebo to piju a ovoce jim kazdy den, preventivne… noo vidite co se tu nedozvim, mam spatne informace s temi leky:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.2.12 21:04

No jáá to raději přežiju bez léků.Dnes na gyndě mi taky neřekli že bych něco směla,tak to raději nebudu pokoušet.Napařaju se nad hrncem tak snad už zítra bude lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.2.12 09:05

mě taky přepadlo nějaké nachlazení, spustila se mi příšerná rýma - v lékárně mi dali STÉRIMAR spej do nosu(prý jediné naprosto nezávadné pro těhu), nechala jsem tam 210,– korun a je úplně na prd :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
15.2.12 10:58

to je lepší uvařit si vodu, osolit a napařovat :)
anebo do aroma lampy kapnout eucalyptus :)
pak ještě nemít přetopeno a zvlhčovat vzduch a pak mám ještě tymiánovou homeopatickou mast, která je taky perfektní a koupel z 31 bylin, paráda :)
ale nejsem nastydlí, takhle léčím rýmu dceři, když ji má …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
15.2.12 11:28

Vaše nachlazeni vam vazne nezavidim, ja se zatim drzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.2.12 13:04

ahojky,tak to já s rýmou bojuji pořád hnus a já uspaný nos nesnáším protože se budím celou noc,používám vincentku moc nezabírá,pak jsou kapky pinosol ty těhotné můžou jsou dost bylinkové a dá ze z nich dělat inhalalace taky mi moc nezabírají když už hoří kápnu dětské kapky abych se vyspala a cpu se vitamínama teda ovocem a zeleninou ne práškama.Takže ať to nachlazení přežijeme,bříško mi roste a kluci v bříšku začínají být raubíři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.2.12 13:08

No přijde mi že je to každý den horší.Hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
15.2.12 13:21

mám takovou blbou zprávu… :) v těhotenství se zvětšují sliznice, prý všechny, včetně té v nose, takže ucpaný nos je úplně normální, bohužel. S rýmou i bez rýmy…n takže už vím proč se mi hlavně v posteli špatně dýchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
15.2.12 17:52

:) a já jsem stale zdravá :-D nejradeji mam kiwi,ale pak me pekelne nadyma :oops: :D
my jsme zitra uz 10 tt:-)a stále fajne:) uvidime jak to bude pokracovat:)
Chvili jsem z toho hotova, ze nwm jak to budu zvladat a jeden cas jsem jako naspeedovana a v rausi :-D je to normalni?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
15.2.12 17:55
Kátísek píše: :) a já jsem stale zdravá :-D nejradeji mam kiwi,ale pak me pekelne nadyma :oops: :D
my jsme zitra uz 10 tt:-)a stále fajne:) uvidime jak to bude pokracovat:)
Chvili jsem z toho hotova, ze nwm jak to budu zvladat a jeden cas jsem jako naspeedovana a v rausi :-D je to normalni?? :-D

ano je to normálni, já to měla na začátku taky tak :lol: no prostě králíček duracell :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
15.2.12 19:04

To je ale desny :mrgreen: ted jsem momentalne naprosto grogy a jindy mam energie na rozdavani,ale spis jsem vyšťavená a to nak nic nedelam… ůůůf:-D a bude hur:-d az budeme mit bricha jak dva bubny :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
16.2.12 12:24

Ahoj holky, mam dotaz, silene se bojim prirozenyho porodu, takze nevim zda je mozny porodit na pozadani cisarskym rezem i kdyz by to slo prirozene. nevite jak to je? zda to je mozny, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí