Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky, já těm zkratkám IVF a tak vůbec nerozumím, ale hlavně že se zadařilo ![]()
mně je poměrně hodně zle, tak se snažím přežívat dny a k tomu se věnovat dceři, ale zatím je to celkem náročný ![]()
doufám, že mi bude brzy líp
Ahojda Gabčulo:) tak to gratuluju:( taky dvojčátka? me je dobre, jsem v 9 tt a nic me netrapi, zatim( tuk, tuk, tuk- abych to nezakrikla…)
jo jo, taky dvojčátka, ale přirozeně … takže jsme spíše překvapení, zatím přemýšlíme, co budeme prodávat a pořizovat větší
ještě že aspoň bydlení máme vyřešené ![]()
jinak když jsem byla těhotná poprvé, tak jsem byla taky jednou poměrně hodně nachlazená, ale jen s nízkými teplotami, takže jsem vše léčila čajem a medem a ovocem ![]()
jinak taky vím, že nejhorší je cokoliv brát v prvnímj trimestru a ne v posledním …
já mam taky dvojčátka prirozene:)u nas to byl ohromny sok :-d, prééésne, taky vsechno lecim cajem, a nebo to piju a ovoce jim kazdy den, preventivne… noo vidite co se tu nedozvim, mam spatne informace s temi leky:-D
No jáá to raději přežiju bez léků.Dnes na gyndě mi taky neřekli že bych něco směla,tak to raději nebudu pokoušet.Napařaju se nad hrncem tak snad už zítra bude lépe
mě taky přepadlo nějaké nachlazení, spustila se mi příšerná rýma - v lékárně mi dali STÉRIMAR spej do nosu(prý jediné naprosto nezávadné pro těhu), nechala jsem tam 210,– korun a je úplně na prd ![]()
to je lepší uvařit si vodu, osolit a napařovat ![]()
anebo do aroma lampy kapnout eucalyptus ![]()
pak ještě nemít přetopeno a zvlhčovat vzduch a pak mám ještě tymiánovou homeopatickou mast, která je taky perfektní a koupel z 31 bylin, paráda ![]()
ale nejsem nastydlí, takhle léčím rýmu dceři, když ji má …
ahojky,tak to já s rýmou bojuji pořád hnus a já uspaný nos nesnáším protože se budím celou noc,používám vincentku moc nezabírá,pak jsou kapky pinosol ty těhotné můžou jsou dost bylinkové a dá ze z nich dělat inhalalace taky mi moc nezabírají když už hoří kápnu dětské kapky abych se vyspala a cpu se vitamínama teda ovocem a zeleninou ne práškama.Takže ať to nachlazení přežijeme,bříško mi roste a kluci v bříšku začínají být raubíři ![]()
mám takovou blbou zprávu…
v těhotenství se zvětšují sliznice, prý všechny, včetně té v nose, takže ucpaný nos je úplně normální, bohužel. S rýmou i bez rýmy…n takže už vím proč se mi hlavně v posteli špatně dýchá…
a já jsem stale zdravá
nejradeji mam kiwi,ale pak me pekelne nadyma
![]()
my jsme zitra uz 10 tt:-)a stále fajne:) uvidime jak to bude pokracovat:)
Chvili jsem z toho hotova, ze nwm jak to budu zvladat a jeden cas jsem jako naspeedovana a v rausi
je to normalni?? ![]()
Kátísek píše:a já jsem stale zdravá
nejradeji mam kiwi,ale pak me pekelne nadyma
![]()
my jsme zitra uz 10 tt:-)a stále fajne:) uvidime jak to bude pokracovat:)
Chvili jsem z toho hotova, ze nwm jak to budu zvladat a jeden cas jsem jako naspeedovana a v rausije to normalni??
ano je to normálni, já to měla na začátku taky tak
no prostě králíček duracell
![]()
To je ale desny
ted jsem momentalne naprosto grogy a jindy mam energie na rozdavani,ale spis jsem vyšťavená a to nak nic nedelam… ůůůf:-D a bude hur:-d az budeme mit bricha jak dva bubny :-d
Ahoj holky, mam dotaz, silene se bojim prirozenyho porodu, takze nevim zda je mozny porodit na pozadani cisarskym rezem i kdyz by to slo prirozene. nevite jak to je? zda to je mozny, díky