Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
22.2.12 20:05

A chces dvojčátka? uz nejaké dítko doma mas? nebo prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.12 20:14

Dítě jsme chtěli, trvalo nám to půl roku, takže jsem moc ráda že se povedlo:-) Ještě žádné dítě nemám, je první…, takže by byly dvojčátka možná náročnější, ale je mi jasné, že se dá zvládnout všechno :D Jen se přiznám, že bych prostě moc ráda už věděla kolik jich v bříšku vlastně máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.2.12 20:29

Já jsem taky prvorodicka a jsem 10+6 a cekame dvojcatka, takze je to sila a hlavne zezacatku sok, mam z toho strach jak to bude,ale musime to zvladnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.2.12 08:45

My to zatím nevíme jistě zda ano či ne, ale stejně už přemýšlím co a jak všechno na dvojčátka zařídit… :) Bylo by to těžší, ale myslím že se to zezačátku zvládne a pak už nám to ani nepřijde :)
Jsem fakt zvědavá, jak to s námi je, ale musím počkat do 20.3., tam už to budu vědět jistě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
23.2.12 10:34

To čekání musí byt hrozny:( nezavidim, ale urcite to utece jako voda, jasne ze to zvladnem, zezacatku budeme z toho cely paf,ale zabehneme se behem par dni a bude to ok;) budeme skvely mamci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.2.12 10:49

No vydržím to , nic jiného mě nezbývá:-) Půjdu asi ještě k mýmu doktorovi, pro žádanku na ten UTZ, tak třeba se dozvím i něco předtím:-) Beru to tak, jestli to budou opravdu dvojčátka, tak to zvládnu, člověk se dokáže vybičovat k obrovským výkonům o kterých možná nemá ani tušení :D A jestli to budou dvojčátka, tak si těhotenství budu užívat asi jen jednou v životě, tak si ho budu muset užít pořádně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
23.2.12 11:01

Přééésně:) my taky chceme maximalne dve deti a ty ted ve me rostou:) takze asi prvni a posledni tehotenstvi:) ale kdo vi:) uzivej si to:)
A máš nejaké nevolnosti? nechute? atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.2.12 11:28

No, musím dávat pozor abych byla najezená, jinak je pak problém, ale je fakt že odpoledne to je jedno, začne to ve 3 a prostě je mi blbě tak do 7, ale už si zvykám :) Naštěstí nezvracím :)
Jen doufám, že pokud se dvojčata potvrdí, tak bude vše ok, asi budu muset počítat s tím, že půjdu třeba dřív asi na nemocenskou…tak se budu muset zařídit i v práci. Už proto bych to raději věděla dřív, abych mohla začít řešit záskok v práci a připravit je, že odejdu o něco dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
23.2.12 11:44

jakojako to je divný,že ti Dr.nedokázal říct v 8tt jestli nečekáš dvojky.Já to vím úplně od začátku,v nemocnici mají dobré UTZ,tam to jde vidět hned.Tak držím palečky aŤ tam jsou dvě a máš dvojnásobnou radost jako myy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.2.12 11:52

Hm, asi to bude tím, že ten UTZ nemá fakt nic moc, ale jinak je v pohodě tak zrovna kvůli utz ho měit nechci. Říkal, že něco vidí, ale že jsou za sebou, tak taky možná kvůli tomu, fakt nevím. Půjdu si k němu ještě pro žádanku na ten velký utz ve 12tt, tak to třeba už bude vidět sám a pak mě to jen na velkým potvrdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
23.2.12 13:02

jasně no:)já byla totiž uplně poprvé ve špitále,tam jsem se to vlastně i dozvěděla.tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
23.2.12 13:42

Mě taky řekli až ve 12tt to druhé bylo schované za prvním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.2.12 13:52

Takže to asi fakt neviděl a já si holt počkám na ten 12tt a velký utz :) On to dr. asi na tom jeho nemůže vidět když jsou za sebou, jen nějaký stín viděl a jeho teorii mu potvrzuje maximálně tak to vysoké hcg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
23.2.12 18:02

muzes jit na rizikovy, dvojcata jsou rizikovy tehotenství, me to taky nabizela,ale ja jsem rikala, ze chci chodit do prace co nejdyl budu moct, ale neni problem kdykoli za ni dojit a ona by mi neschopenku napsala… uvidim jak budu kynout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.2.12 07:50

Vím, že můžu jít, ale musím ještě v práci vyřešit tolik věcí…doufám že vydržem co nejdéle, kdyby bylo jedno tak jsem počítala až do mateřský, ale s případnýma dvojčatama musím počítat, že budu muset dřív :-( Já bych klidně šla, ale nechci je tam nechat…měli by problém a to nechci :) Budu se muset začít ohlížet po záskoku, nebo vymyslet komu to předám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí