Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
příští tyden ve středu jdu na ultrazvuk do fakultní nemocnici v Olomouci a jsem ve 20tt.. a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví v kolikátém týdnu ho dělají?..a jestli ho tam vůbec dělají? jsem na to zvědavá, protože někdo ho má už aji dřív
a já pořád nic :-.(
týý brďoo tak teda moc děkuji
zkusím se zeptat jak tam budu a uvidíme co mi řeknou
Snad to tam taky mdělají a už bycvh se mohla taky dozvědět konečně pohlaví
pořád to nevím
můj doktor to neřiká
a tam na genetice by mi to říct měli..ale pokud mimi bude položeno na bříšku jak minule tak zase nic
achjo
![]()
Ahojky, ve FNOL určitě 3D dělají, ale ne u klasického vyšetření. Musíš se objednat extra. Stojí to kolem 1.000,– (přesnou částku už si nepamatuju. Ideální je to stihnout do toho 24tt, pač pak už je mimi velké a moc se na obrazovku nevleze..
no právě já jsem tam objednaná speciálně, protože můj doktor má malou obrazovku na vyšetření a já neviděla vše tak do podrobna tak mě poslal tam, že tam to mají větší a víc tam toho uvidím
tak jsem zvědavá. ![]()
A to mash jako druhý screening? U tohoto vyšetření Ti max vyjede fotečku. Já tam byla ve 20tt taky na kontrolu orgánů, ale spešl na videjko z 3D se musíš objednat extra. Čekačka je obvykle kolem měsíce, tak mash nejvyšší čas ![]()
jjj na druhý
no právě a mohli by mi říct konečně to pohlaví, no a na to 3D se jich zkusím zeptat a uvidíím
no to mááám!
![]()
Tak snad se konečně dozvíš, kdo tam
Já se to taky dozvěděla až na druhým screeningu. Doporučuju vzít partnera s sebou, je to pěkný zážitek. Jinak koukám, že jsi taky z Vepřova ![]()
no to snad jo,..ale pokud zase bude hajat na bříšku tak to zase nic že?:-( to mi nemají jak říct
no právě on byl semnou na prvním, ale nemůže si vzít volno
takže bez něj
jj jsem no
ty taky? ![]()
Jj
nechodíš náhodou k Tempírovi? Ten má celkem monitor na dvě věci a taky mě posílal do OL..
Ahoj Hanuli ja jsem taky z Přerova a mam jed na genetiku do Olomouce..chtěla jsem se zeptat jak jsi se objednávala:řekla jsi že chceš jit na 3D?? ![]()