Dělají 3D UZ ve fakultní nemocnici v Olomouci?

369
8.12.11 18:58

Neví někdo jestli dělají 3D UZ ve fakultní nemocnici?

příští tyden ve středu jdu na ultrazvuk do fakultní nemocnici v Olomouci a jsem ve 20tt.. a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví v kolikátém týdnu ho dělají?..a jestli ho tam vůbec dělají? jsem na to zvědavá, protože někdo ho má už aji dřív :-( a já pořád nic :-.(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
369
8.12.11 19:18

týý brďoo tak teda moc děkuji :)) zkusím se zeptat jak tam budu a uvidíme co mi řeknou :-) Snad to tam taky mdělají a už bycvh se mohla taky dozvědět konečně pohlaví :-( pořád to nevím :-( můj doktor to neřiká :-( a tam na genetice by mi to říct měli..ale pokud mimi bude položeno na bříšku jak minule tak zase nic :-( achjo :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
8.12.11 19:21

Ahojky, ve FNOL určitě 3D dělají, ale ne u klasického vyšetření. Musíš se objednat extra. Stojí to kolem 1.000,– (přesnou částku už si nepamatuju. Ideální je to stihnout do toho 24tt, pač pak už je mimi velké a moc se na obrazovku nevleze..

• Citovat
  • Upravit
369
8.12.11 19:23

no právě já jsem tam objednaná speciálně, protože můj doktor má malou obrazovku na vyšetření a já neviděla vše tak do podrobna tak mě poslal tam, že tam to mají větší a víc tam toho uvidím :-) tak jsem zvědavá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
8.12.11 19:28

A to mash jako druhý screening? U tohoto vyšetření Ti max vyjede fotečku. Já tam byla ve 20tt taky na kontrolu orgánů, ale spešl na videjko z 3D se musíš objednat extra. Čekačka je obvykle kolem měsíce, tak mash nejvyšší čas :kytka:

• Citovat
  • Upravit
369
8.12.11 19:31

jjj na druhý :-) no právě a mohli by mi říct konečně to pohlaví, no a na to 3D se jich zkusím zeptat a uvidíím :-) no to mááám! :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
8.12.11 19:36

Tak snad se konečně dozvíš, kdo tam :mrgreen: Já se to taky dozvěděla až na druhým screeningu. Doporučuju vzít partnera s sebou, je to pěkný zážitek. Jinak koukám, že jsi taky z Vepřova :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
369
8.12.11 19:38

no to snad jo,..ale pokud zase bude hajat na bříšku tak to zase nic že?:-( to mi nemají jak říct :-( no právě on byl semnou na prvním, ale nemůže si vzít volno :-( takže bez něj :(( jj jsem no :-D ty taky? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
8.12.11 20:02

Jj :P nechodíš náhodou k Tempírovi? Ten má celkem monitor na dvě věci a taky mě posílal do OL..

• Citovat
  • Upravit
369
8.12.11 20:29

ne ne já mam gynekologa v Olmiku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
12.3.12 14:03

Já jdu dneska na 3D/4D tak jsem zvědavá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
12.3.12 22:19

tak co jak to dopadlo? :-) já měla s tama krásný fotečky 3D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikushkaa
3.4.13 13:05

Ahoj Hanuli ja jsem taky z Přerova a mam jed na genetiku do Olomouce..chtěla jsem se zeptat jak jsi se objednávala:řekla jsi že chceš jit na 3D?? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky