Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
24.2.12 10:14

Oooo ty jsi asi nejaka vedouci, ne? :) to ja jsem v praci sama(mam nadrizeny,ale na pobocce jsem sama) takze si zaskok sezene vedouci:) ale taky chci chodit co nejdele to pujde… maximalne tak jeden mesic na nemocensou,ale to si nemuzu rozhodovat sama, to spis prcci:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.2.12 17:27

Vedoucí to zrovna ne, ale práci kterou dělám, dělám ve firmě sama a jsem véceméně samostatná. Ale i přesto toho je dost a chci občas chodit, aspoň na kontrolu i na mateřské, tak to prost musím vyřešit kdo místo mě…tohle je prostě moje zodpovědnost, tak proto to řeším :)Jsem v rodinné firmě a každý máme svůj úsek a o ten se stará… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
24.2.12 20:46
fiebie píše:
Ahoj holky,
díky za podporu malá nemá dořešenou diagnozu je mentálně postižená a má epilepsii je to náš miláček občas dá zabrat ale milujeme jí. Plánovaly jsme jí pořídit jednoho sourouzence no a čekáme dvě tak jsem z toho byla v šoku i jsem uvažovala o redukci ale s manžou jsme to zamítly když slyšel jak to probíhá a viděl drobečky na ult tak se těšíme malá miluje děti tak myslím že bude ráda že bude doma šrumec jen začátky budou krušné naštěstí mám skvělé rodiče co moc a moc pomáhají.Jinak máme vymalovaný pokojík a ještě pojedeme dokoupit novou postel pro malou a jednu postýlku a už budu v klidu kynout bříško roste snad každý den a už je to znát a to jsem 23týd.Jinak kluci už kopou že to cítil i manža :lol:

jste báječní, že to tak zvládáte, a rozhodli jste se dobře. já z toho taky byla v šoku, ale nakonec jsem byla ráda, že tam mám dva bobíšky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
24.2.12 20:49
jakojako píše:
Dítě jsme chtěli, trvalo nám to půl roku, takže jsem moc ráda že se povedlo:-) Ještě žádné dítě nemám, je první…, takže by byly dvojčátka možná náročnější, ale je mi jasné, že se dá zvládnout všechno :D Jen se přiznám, že bych prostě moc ráda už věděla kolik jich v bříšku vlastně máme :)

já se ti ani nedivím, že bys to chtěla vědět. já bych to taky asi nevydržela. hlavně ať je vše ok a ty a miminko/a jste v pořádku a zdraví :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.2.12 21:27

Ahoj holky můžu se prosím přidat, čekáme dvojčátka po ivf , dle poslední ms jsem 7+5tt, ko byla před 14 dny ok ,ale mám pocit že do příští ko 5.3. nevydržím.....hlavně se strašně bojím, aby bylo vše ok. Od začátku jsem neměla žádné příznaky těhu , jako prsa,zvracení apod akorát celý minulý týden mi bylo blbě od žaludku a teď zase nic.....bojím bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
25.2.12 07:14

Barbarko:) ja nemela také vubec zádné príznaky a stale se citim skvele, jako kdybych tehotna nebyla, takze se neboj, vse urcite bude v poradku:) jsem 11+2 a na kontroly chodim prumerne jednou za tri tydny a vzycky to utece:)joo a jinak moc moc gratuluju:)a ivf byl prvni pokus?
Hlavne se nestresuj, vsechno bude v poradku a budes se tesit na miminka a uzivej si tehotenství:) nesmis se stresovat, to mimcum neprospiva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.2.12 07:56

Kátísku díky, všude se říká dvojčátka= dvojnásobné příznaky. Je to naše první ivf a hned se zadařilo, tak to bylo fajn, máme to jinak komplikovanější. Ale ten strach je hrozný, celou noc jsem nespala, opravdu bych raději byla hlavou v záchoodové míse než nic.Jen mě mate že do úterka mi bylo každý den blbě od žaludku a teď vůbec nic- z toho mám strach. A jinak já jsem strašný stresor ve všem, to se znám..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.2.12 09:24

Mě taky je blbě jen tak občas, několik dní nic, a pak to na mě zase padne. Za celou dobu jsem zvracela asi tak jednou, takže jen mě prostě bývá občas blbě. Asi je to normální…takže klid!!! I když vím, že se to říká lehce a vím jak jsem na tom já, taky pořád přemýšlím co a jak…a napadají mě různé myšlenky :) Já jdu k dr. až týden před velkých utz,což je až někdy 14.3. :,( taky mě štve, že nevím častěji, že je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
25.2.12 10:30

Ahoj,také čekám dvojčátka po KETu a není pravda,že dvojčata dvojnásobné příznaky.Mě vlastně taky nic není a u svého prvního syna jsem se mohla odstěhovat na WC,tak se vůbec neboj a vítám tě :)
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4226.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4226.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
25.2.12 10:52
barbarka1 píše:
Ahoj holky můžu se prosím přidat, čekáme dvojčátka po ivf , dle poslední ms jsem 7+5tt, ko byla před 14 dny ok ,ale mám pocit že do příští ko 5.3. nevydržím.....hlavně se strašně bojím, aby bylo vše ok. Od začátku jsem neměla žádné příznaky těhu , jako prsa,zvracení apod akorát celý minulý týden mi bylo blbě od žaludku a teď zase nic.....bojím bojím :(

a čeho se bojíš, že nemáš typické přiznaky těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.2.12 11:11

Holky díky za uklidnění, to potřebuju slyšet..... ;) jste supr snad vše bude ok,
No porávě že Lujami- co jsem měla to oděšlo ze dne na den .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
25.2.12 11:26
barbarka1 píše:
Holky díky za uklidnění, to potřebuju slyšet..... ;) jste supr snad vše bude ok,
No porávě že Lujami- co jsem měla to oděšlo ze dne na den .....

jak tě uklidňovaly holky i já tě uklidním. já jsem loni porodila dvojčátka a taky jsem neměla typické příznaky těhu. taky jsem se toho bála, ptže jsem četla vícečetné těhu dvojnásobné příznaky, zvracení atd. já nezvracela ani jednou, prsa mě taky nebolela. pár dní jsem jen měla nevolnosti v břiše typu nervózy jak kdybych měla jít na zkoušku apod. jinak vůbec nic. sama jsem byla překvapená a říkala, že co nebylo na začátku může být ke konci. a vůbec. vše bylo po této stránce ok. na kontroly jsem chodila 1 za 3 týdny, pak mě dr. chtěla vidět 1 za 2 týdny. vždycky to uteklo a já se těšila na UZ, že zase uvidím ty svoje prďolky.

takže se neboj, je to úplně normální a hlavně buď za to ráda, ptže přijdou jiné bolesti, které tvé tělo bude muset snášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
25.2.12 11:34

Zdravím,
já taky dvojčata po ivf, konec 19.týdne.
už asi dvy týdny nezvracím ale jak jste taky psali u těch dvojnásobných příznaku těhotenství, tak u mě se to povedlo. O bolesti prsou asi nemluvím, a moje největší kamarádka byla záchodová mísa :-)
To už je naštěstí pryč. Teď každou chvíli očekávám pohyby, už jsem několikrát pocítila takové to lechtání v podbřišku, což mi gyndař řekl, že to jsou první pohyby ale pořád si nejsem jistá. kamarádka je o týden víc a má už kopance jak hrom. Ale čeká jedno a už je dost velký, tak nevím, jestli to může být tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
25.2.12 11:39

já první pohyby začala cítit najisto ve 20tt, nejdřív to v 19 bylo takové malinké zašimrání v ruce, když jsem ji měla položenou na břiše a pak už jsem věděla, že to jsou pohyby :lol: bylo to úžasné. a počkej dál jak je budeš cítit, to bude sranda :lol:

je vidět, že s příznaky to má doopravdy každý jinak. každé tělo, každý organismus je jiný.

hlavně, že už je ti ok. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.2.12 16:30

Ahoj devcata :D
pridavam se s dvojcaty a zdravim vsechny tehulky. stacila jsem toho precist zatim malo, tak alespon neco o sobe: termin je sice 12.9., ale mudr rikal,ze at pocitam tak spis s koncem srpna. Doma uz mam skoro ctyrleteho klucinu a dvojcata manzela dost zaskocila. uz ma z prvniho manzelstvi dceru. druhe jsme kazdopadne chteli, ale on jako hlava rodiny resi, abysme to financne utahli. jinak jsme pocali spontanne hned napoprvy. a to je mi 36 let 8o . vubec jsem to takhle rychle a hned dve necekala.
jinak spatne mi tak nejak je normalne, prubezne pres dne, ale nezvracim. hned na zacatku jsem mela v deloze dost veliky hematom - byl skoro vetsi nez mrnousci. ale vylezela jsem to a jsem vesele zpet v praci :D

byly jste uz nektera na 1.trimestr. screeningu? ja ted byla na krvi a 6.3 jdu na ulz. doufam, ze vse bude ok, chtela bych se vyhnout amniu

tak vsechny jeste jednou zdravima tesim se na prispevky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky