Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.3.12 12:49

Holky, taky se u vás střídá těšení se s obavami? Já to mám jak na kolotoči - někdy jsem pár dnů natěšená, až ty prcky budeme mít u sebe a začne ten pořádnej mazec a po pár dnech zase spadnu do obav, jak to všechno zvládnu a vůbec jak zvládnu těhotenství, když už teď chodím pomalu, jsem furt zadejchaná a furt bych jen spala a o nic kromě Kačenky nemám zájem… Přijde mi, že když už mám jedno dítě a tím kolotočem od narození jsem si už jednou prošla, tak vím, co mě čeká a je to daleko horší než když bych ještě žádný dítě před tím neměla a nevěděla, jak moc to je náročný… Co myslíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.3.12 13:00
Lištička3253 píše:
Holky, taky se u vás střídá těšení se s obavami? Já to mám jak na kolotoči - někdy jsem pár dnů natěšená, až ty prcky budeme mít u sebe a začne ten pořádnej mazec a po pár dnech zase spadnu do obav, jak to všechno zvládnu a vůbec jak zvládnu těhotenství, když už teď chodím pomalu, jsem furt zadejchaná a furt bych jen spala a o nic kromě Kačenky nemám zájem… Přijde mi, že když už mám jedno dítě a tím kolotočem od narození jsem si už jednou prošla, tak vím, co mě čeká a je to daleko horší než když bych ještě žádný dítě před tím neměla a nevěděla, jak moc to je náročný… Co myslíte? :-)

Jsem na tom podobně jeden den prima druhý den únava a obavy jak zvládnu 3děti na druhou stranu mi teď hodně pomáhá manža a rodiče tak to celkem jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.3.12 13:06

Jo jinak ahoj všechny,tak už máme nakoupeno v ikee tak jsem ráda že mi zase něco odpadlo ale byl to náročný den,měla jsem vytištěný seznam co nakoupit a ráno se mi v autě udělalo špatně a omdlela jsem tak mě manža zase doma vysadil a jel sám je vzornej a vše nakoupil. Bála jsem se vysokého tlaku a teď mám nízkej takže se hlídám ale už v pohodě ale občas se mi motá hlava ve čt jdu do poradny tak uvidíme,taky musím jíst menší porce jídla jinak je mi těžko od žaludku tak nevím do června daleko a já už jsem jak soudek.Po dvanástým týdnu mi bylo prima ale teď už je ta únava znát večer se těším do postele ale 2krát za noc vstávám na záchod a taky než se uvelebím to je taky umění a kluci začnou kopat když jdu hajat lumpíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
5.3.12 13:14

Ahoj holky. Můžu se přidat? Dnes jsem 11+3 a příští týden jdeme na screening. O tom, že čekáme dvojčátka jsem se dozvěděla už v 5tt, ale nějak jsem si to nepřipouštěla, ale teď když jsem viděla, jak na UTZ sebou šijou a mají už ručičky a nožičky, tak doufám že už bude vše v pořádku a moc se na ně těšíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.3.12 13:35
marketi píše:
Ahoj holky. Můžu se přidat? Dnes jsem 11+3 a příští týden jdeme na screening. O tom, že čekáme dvojčátka jsem se dozvěděla už v 5tt, ale nějak jsem si to nepřipouštěla, ale teď když jsem viděla, jak na UTZ sebou šijou a mají už ručičky a nožičky, tak doufám že už bude vše v pořádku a moc se na ně těšíme :hug:

Tak velká gratulace a vítej tu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
5.3.12 15:41
Lištička3253 píše:
Holky, taky se u vás střídá těšení se s obavami? Já to mám jak na kolotoči - někdy jsem pár dnů natěšená, až ty prcky budeme mít u sebe a začne ten pořádnej mazec a po pár dnech zase spadnu do obav, jak to všechno zvládnu a vůbec jak zvládnu těhotenství, když už teď chodím pomalu, jsem furt zadejchaná a furt bych jen spala a o nic kromě Kačenky nemám zájem… Přijde mi, že když už mám jedno dítě a tím kolotočem od narození jsem si už jednou prošla, tak vím, co mě čeká a je to daleko horší než když bych ještě žádný dítě před tím neměla a nevěděla, jak moc to je náročný… Co myslíte? :-)

Lištičko, naprosto mám to úplně stejný, včetně toho, že doma mám už taky tu jednu malou Kačenku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
5.3.12 15:42

Marketi, vítej :) jsme na tom zřejmě stejně, já jsem 11+4 a vím to také od 5. týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
5.3.12 16:41

JJ urcite je to parada ze to je vsechno v poradku.. drzim pesticky aby vse klapalo porad dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
5.3.12 16:46

Ahoooj maminky i nastavající maminky i nováčci:) vsem novopeceny tehotny oc gratuluju a hlavne zdravicko a zadne potize:)
ja jsem se dozvedela v 7+1 ze cekam dvojcatka, byl to sok, dnes jsem 12+4 a zatim dobry :)
A s těma náladama to mam taky tak.. jednou jsem stestim bez sebe a uplne lita ve vzduchu a jindy se desne bojim vseho co bude, jak to dopadne, zda vse bude v poradku… je to, jak pises, jak na kolotoci :)
Holky.. a mě po 16. tydnu preda uz porodnici pro riziková tehotenství, tekze nevite jak to bude? budu chodit na poradnu ke své doktorce nebo prave do ty porodnice kam me preda? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
5.3.12 17:19

Gabčule já jsem 11+3 :-) tak to je super
Jinak Kátísku, mě bylo minulý týden v poradně p.dr.oznámila že mě taky pošle do nemocnice a už po screeningu. Do poradny mám jít 22.3. a tam mi dá žádanku. Myslím, že to nic špatného není, asi budeme více hlídané a to je přeci v pořádku :palec: Takže myslím, že nemáme mít z čeho strach. Jinak toto je mé první těhotenství a už se na drobečky moooc těším, jen mám pořád strach z toho zániku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
5.3.12 18:21

Marketi :) to ja se bojim taktéz aby se neco nestalo.. i ted kdyz uz budu na konci 3. mesice :( taky to je moje prvni tehotenstvi.. takze uplne neznáma :nevim: jj to vi ze to neni nic spatného ze to bude vice hlidané.. ale jde mi o tu poradnu, zda uz jen v té porodnici nebo budu chodit i ke své doktorce… joo to mi rikala taky ze po 12. tydnu,ale posledne rikala ze po dalsi kontrole coz mam 30.3. :nevim: takze po 16. tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
5.3.12 18:24

Kátí já myslím že poradna asi zůstane, protože mi dr.říkala, že budu chodit po 3.týdnech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
5.3.12 18:26

ahááá, tak to jooo :) uvidime co mi bude rikat :) jen me musi nechat do konce dubna pracovat :-D
A těšís se na prcky? a co by jste si s manzelem prali za pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
5.3.12 20:10

Kátí ty ještě pracuješ? Mě nechala hned od 5.týdne doma :( Ale jsem radši, protože o mimi jsme se snažili dlouho a je zázrak že nám to takhle normálně vyšlo :lol:
Na prcky se těším moc. Pohlaví je nám jedno, hlavně aby jsme byli zdryví, ale tak nějek bych chtěla a přála bych si páreček :lol: ale to bych už asi chtěla moc :lol:
A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
5.3.12 20:18

Noo me taky rikala ze by mi napsala neschopenku, ale netrapili me zadné potize a kdyz jsem tam ted byla v patek tak jsem ji to rikala s tou praci, ze do konce dubna a pak budu doma v klidu( a holt kdyby se neco delo, tak neschopenku,ale k poslednimu dubnu by me museli uschopnit abych mohla podepsat tu vypoved dohodou s odstupnym…) takze do konce dubna chci ale chodit do prace, brisko mam zatim tak na maly, neni to hrozny a par tydnu to vydrzim:) uvidime..ale jsou to dva mesice, tak mit snad bricho jako buben nebudu :-) a kdyz tak neshcopenku na mesic a pul..
Oni jsou dvojcatka rizikovy, to je pravda, bud rada, me tizi spis penize… ale samozrejme je mi prednejsi zdravi, ale zatim se citim dobre :)
Joo taky bych chtela parecek, ale uvidime co pritel vyrobil :-)
a jak dlouho jste se snazili( smim-li byt tak smela a zetat se:))
já v srpnu vysadila prasky a v prosinci jsme pocali a v lednu jse se to dozvedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí