Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dagmariana píše:
Holky…já zase špinim,jsem z toho špatná,je to každý týden.......
Jéééjda.. zajdi si hned na gyndu at se na tebe dr mrkne.. sice me dr rikala ze spineni nevadi, ale ja bych bezela hned… market, taky se dockas.. utika to jako voda..
me je zatim stale dobre a nevolnosti me netrapili, ale pry se rika, ze to neni dobry, kdyz nemam nevolnosti..ale budu doufat ze to je jen kec a bude to vsechno ok ![]()
Já nevim,prostě špinim…Většinou to doktoři taky nevědí,ale já jsem z toho neštastná,vždy to bylo zlé znamení ![]()
dagmariana píše:
a bereš utrogestan?
dagmariana píše:
To může dělat nízkouložená placenta- já přímo krvácela do 12tt
Běž k dr dá ti Ascorutin
Příspěvek upraven 06.03.12 v 12:56
Kátísek píše:
Jéééjda.. zajdi si hned na gyndu at se na tebe dr mrkne.. sice me dr rikala ze spineni nevadi, ale ja bych bezela hned… market, taky se dockas.. utika to jako voda..me je zatim stale dobre a nevolnosti me netrapili, ale pry se rika, ze to neni dobry, kdyz nemam nevolnosti..ale budu doufat ze to je jen kec a bude to vsechno ok
Ne gyndu nejdu,byla jsem ve čtvrtek,jsem tam každý týden,jako dement
Kdyby něco,tak půjdu raději na pohotovost.
HAIFA,to jsi mě uklidnila,ale to by mi řekli,ne,že je nízko položená ![]()
dagmariana píše:Kátísek píše:Ne gyndu nejdu,byla jsem ve čtvrtek,jsem tam každý týden,jako dement
Jéééjda.. zajdi si hned na gyndu at se na tebe dr mrkne.. sice me dr rikala ze spineni nevadi, ale ja bych bezela hned… market, taky se dockas.. utika to jako voda..me je zatim stale dobre a nevolnosti me netrapili, ale pry se rika, ze to neni dobry, kdyz nemam nevolnosti..ale budu doufat ze to je jen kec a bude to vsechno ok
Kdyby něco,tak půjdu raději na pohotovost.
Aj já šla na pohotovost a tam mi řekli dvojčátka s jednou nízkouloženou placentou
dagmariana píše:
Já nevim,prostě špinim…Většinou to doktoři taky nevědí,ale já jsem z toho neštastná,vždy to bylo zlé znamení
já taky dost špinila na začátku těhu brala jsem utrogestan a asocurin nebo tak nějak to mi napsala dr na špinění a vše ok.
já taky ze začátku špinila a nasadili utrogestan a od té doby mám klid, až mám strach ho příští týden vysadit ![]()
dagmariana píše:
Já nevim,prostě špinim…Většinou to doktoři taky nevědí,ale já jsem z toho neštastná,vždy to bylo zlé znamení
Ascorutin už to tu psala haifa já už si to nepamatovala
Kátísek píše:
Já i když jsem nešpinila ani nekrvácela, tak jsem brala Utrogestan do 12 tt ![]()
Já bych alespoň zavolala, že špitím, co mám dělat. Však ti doktor řekne, jestli se máš přijít ukázat, nebo ti něco doporučí. Ascorutin je volně prodejný vitamín, tak ho klidně ber.