Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to máš sekci asi 100%, co? Když už máš jednu za sebou a teď dvojčata… já s ní taky počítám… raději ať mě říznou hned. Představa, že se morduju s jedním a pak řeknou, že ten druhý nepujde, tak mě asi picne ![]()
sandritkal píše:
tak to máš sekci asi 100%, co? Když už máš jednu za sebou a teď dvojčata… já s ní taky počítám… raději ať mě říznou hned. Představa, že se morduju s jedním a pak řeknou, že ten druhý nepujde, tak mě asi picne
No já doufám, že jo, po tý první zkušenosti bych dvojčata normálně rodit teda fakt nechtěla ![]()
Páááni holky, vy jste se rozjeli, takovejch prispevku… noo me rekla doktorka ze zalezi na mem rozhodnuti,ale ze pro tak mladou holku(22) jako jsem ja, tak si mysli ze to nema ani smysl, ze je malé riziko nálezu té vyvojové vady…uvazovala jsem o tom, ale pevne verim, ze vse bude v poradku, nikdo v me ani pritelove rodine niky nemel downův syndrom, tak snad vse bude v poradku.. jsem momentalne 12+5.. takze 11 tyden na PAPPA jsem prosvihla takze uz by me ani v tom 13. tydnu na ultrazvuk nevzali.. verim tomu ze vse bude v poradku.. jinak me dr bude v 16. tt vysetrovat taky na ty vyvojové vady…
já začínala 71 kg a kdyz mi vystavovala ve 12. tt prukazku tak mam 69 kg, takze -2 kg..ale brisko mi pomalicku roste:) uz je trosku videt:) ale nezvracim nic.. ono to zase brzo naberu ![]()
to asi bylo tim, ze jse prestala pít coca colu..
Joo, oni kdyz jsou prcci uz vetsi tak tlaci na zaladek, tak se cloveku dela zle…
holky bolí vás vaječníky? Mě už dva dny bolí a hlavně když kýchám, tak je to hrozný ![]()
Market:) ty joo, ty vazis 43 kg? jeej, to je tada.. ty joo.. nemam slov.. nepotkala jsem nikdy nikoho ze ma tak malo kg.. a kolik ti je? tak aspon ze tloustnes a nehubnes
to uz by jsi se neunesla…
Vaječníky me taky pobolivaly.. ne porad,ale chvilema a obcas jako krec ci tlak v podbrisku.. ale neboj, to je normalni, telo si zacina zvykat ze bude vetsi zatez, ale kazdopadne az pujdes k dr tak mu to rekni, me kdyz neco boli ohledne bricha, tak si to napisu na papirek a pak to dr reknu
sice si pripadam jak blazen, ale radsi ji reknu kazdou kravinu, ktera pak neco muze znamenat, ale tohle mi rekla ze je v poradku(tlak,krec, bolest)
mě je 25
no ještě 2kg a budu mít normální váhu 50kg
No doufám že to nějak zvládneme ![]()
Ahoj,
ja jsem tu prispivala jenom jednou a pak jsem nejak nemela cas.
Tak zdravim jeste jednou vsechny tehulky s dvojcatky
![]()
Ja ted zacinam 14 tt a byla jsem dneska na prvotrimestralnim screeningu. Vsechno je v poradku a doktor rikal, ze plodovka je zbytecna. tak mam radost
. pohlavi si netroufl rict, tak si pockam na dalsi ulz na 20tt.
Ja jsem otehotnela napoprvy na vanoce. doma uz mam ctyrletyho kluka, tak to byl pro nas trochu sok
teda hlavne pro manzela, ja to nejak vnitrne tusila
jinak jsem rpibrala asi 2kg, zatim v norme, ale myslim, ze bude hur
![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 18:39
Jituš, gratuluju
to teda bude hůr, budeme jak koulicky
hih, ale stastny.. pro me to byl sok, kdyz mi to dr rekla, tak ze me vyslo: NO TY VOLE? TO JE HUSTY.. dr se zacla smat a pritel z toho byl celej vikend mimo
ale uz jsme si zvykly, ze tam jsou dva milousovééé ![]()
Holky já jsem tento měsíc přibrala 4 kila celkem 10 a dr řikal že budu mít velké břicho mám už jak balon břicho už je 3cm nad pupík. jsem v půlce 19t. Prsa už mám z C na E. a STÁLE MĚ BOLÍ- manžel krouží kolem mě jak vosa
Příspěvek upraven 06.03.12 v 19:17
ty jooo, o dve cisla ti povyrostl prsa? ja mam teda B a jsem rada. ty jooo.. bricho 3 cm nad pupik.. jak to myslis nad pupik?
Kátísek píše:
Jituš, gratulujuto teda bude hůr, budeme jak koulicky
hih, ale stastny.. pro me to byl sok, kdyz mi to dr rekla, tak ze me vyslo: NO TY VOLE? TO JE HUSTY.. dr se zacla smat a pritel z toho byl celej vikend mimo
ale uz jsme si zvykly, ze tam jsou dva milousovééé
to ten muj tyden kolme me chodil a nemluvil, takovy to byl sok. ma jeste z prvniho mazelstvi dite, takze vlastne bude mit 4 deti
a ahlvne to resil, jestli to financne utahneme.
haifa1 píše:
Holky já jsem tento londr řikal že budu mít vměsíc přibrala 4 kila celkem 10 a břicho mám jak balon břicho už je 3cm nad pupík. jsem v půlce 19t. Prsa už mám z C na E. a STÁLE MĚ BOLÍ- manžel krouží kolem mě jak vosa
ja mam ted po ranu delohu tesne pod pupek. prsa mi taky prijde, ze jsou cim dal vetsi. moje klasicek podprsenky jsou mi male, ale mam nejake v zaloze vetsi, ale ani nevim co to je za velikost. manzel taky krouzi, ale mame zatim zakaz. mela jsem obr hematom a dneska ten dkotor rikal, ze dvojcaty radsi nic, ale ze se mam jeste domluvit s mojim mudr. no to nevim, jestli to teda prezijem
![]()
Jitus, my cekame nase prvni a byl to sok a taky mame strach jak to budeme financne zvladat, neudeme uz jen dva ale 4.. ale rikam si, ze ty prcci tolik nestoji( tolik toho nesni, nechteji kapesne…) a nez jim odbydou tri roky, tak by jsme meli mit splatky splacne a melo by to byt dobre.. ale clovek nikdy nevi co se stane:(
Ja jsem zatim pribrala 1kg ale to je asi tim,ze mi dlouho bylo hodne spatne od zaludku a jidlo bylo potiz,ale taky nejsem zadnej hubenour,zacinala jsem na 62 kg.Katisku je vazne skoda to vysetreni v tom 12-13 tt je sice placeny,ale vazne dobry,byla jsem i u prvniho mimiska a hned je clovek klidnejsi.Uz si nepamatuju v kolikatym jsi,treba by jsi to jeste stihla?