Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
11.3.12 09:51

ahoj holky,je tu klid já jen nakoukla na rychlovku a jdu vařit manža si vzal malou do kočárku ale myslím že za chvilku dorazí protože počasí nic moc,kluci dělají v bříšku snad kotouly :lol: no nevím jak se tam za chvilku vejdou.jinak všm pohodový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
11.3.12 11:37

Ahoooj holky :mavam: píšu sem,protože v diskuzi Dvojčátka 2011 už všechny maminy porodily,tak to tam jen mlčky pročítám a patřím spíše sem,pokud mě vezmete :D Na tvrdnutí bříška mi doktor ve 12.týdnu napsal Magnosolv-je to citronový prášek,který si rozpustíš ve skleničce vody,mě to chutná jako citr.minerálka :mrgreen: Ta krabička stála 30kč a mám ji doteď,nevím kolik je tam těch sáčků:)
Kočárek máme Dorjan Danny Sport Twin 2011,korbičky vedle sebe,koupila jsem ho od jedné paní z druhé ruky za poloviční cenu a je jako nový,dokoupila jsem k němu jen autosedačky nové.Přidávám foto.Cenově je přijatelný,dobře se řídí,už se těším až s holčičkama poprvé vyjedeme :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
11.3.12 11:39
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
11.3.12 11:41
katkabanova píše:
Ahoooj holky :mavam: píšu sem,protože v diskuzi Dvojčátka 2011 už všechny maminy porodily,tak to tam jen mlčky pročítám a patřím spíše sem,pokud mě vezmete :D Na tvrdnutí bříška mi doktor ve 12.týdnu napsal Magnosolv-je to citronový prášek,který si rozpustíš ve skleničce vody,mě to chutná jako citr.minerálka :mrgreen: Ta krabička stála 30kč a mám ji doteď,nevím kolik je tam těch sáčků:)
Kočárek máme Dorjan Danny Sport Twin 2011,korbičky vedle sebe,koupila jsem ho od jedné paní z druhé ruky za poloviční cenu a je jako nový,dokoupila jsem k němu jen autosedačky nové.Přidávám foto.Cenově je přijatelný,dobře se řídí,už se těším až s holčičkama poprvé vyjedeme :dance: :*

ahojky, tak na tenhle kočárek jsem taky koukala, hrozně se mi líbí v té zelené barvě. Takže myslíš, že je dobrý? Vejde se do 80 dveří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
11.3.12 11:45

marketi me padl do okna hned:))a tech barev je straaaasne moc,libil se nam nejdriv ten cerny s tema bilyma kytkama,ale nakonec jsme koupili z druhe ruky a tam si nebylo moc co vybirat,ale jsem spokojena,je fakt krasny,dverma projede-to je zasadni,jinak bych ho nebreala,kdyz nekam pojedem,tak prece nenecham kocarek s detma venku.
Holky kouknete na tuhle stranku www.dvojcatka.cz ten kamenny obchod je tady u nas v Ostrave a muzete se tam inspirovat,jsou tam veci jen pro dvojcatka,i kocarky a tak ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
11.3.12 13:55

Ahoj holky.. ja si poslednich par dni nepripadam vubec tehotna.. nic me neboli, vazne nic, unavena nejsem.. je to naky divny… aspon jsem byla unavena ale ted vazne nic.. :/ nwm nwm…
ted mam tyden dovcu tak se budu doma valet( pritel nastupuje do nemocncie- furt se mu mota hlava tak jde na CT nebo jak to je… noo a kdo vi jak dlouho tam bude.. ) ja se mela jet podivat za mamkou ale jsem doma s priteleme.. ale jedu za mamkou jednou za cas a fakt me to stve, kdyz se to … tak se to.. chjo.. samozrejmne chci aby bylo vse v poradku, ale asi jsem nejaka mimo..
www.kocarky-levne.cz/…-jumper-x-01
ale asi se na vyprdnu a dojdu si k doktorce at mi tu neshcopenku preci jen da, pac uz me vazne nastvali v praci… :(
nwm.. pisu samé nesmysli.. ani nwm…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
11.3.12 14:06

jo,ten TAKO kočár je pěkný,my ho chtěli v kombinaci růžové s šedou,ale potom jsme zjistili,že práve neprojede dveřma a to je problém,maminky ho po měsíci prodávají a kupují jiný protože neprojedou v obchodě u pokladen,prostě nikde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
11.3.12 18:11

Aháááá, tak to jooo :( to jsem nevedela.. ja koukala jen co se mi libi.. a kery tedy projede dvermi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
11.3.12 20:26

Právě ten Dorjan Danny Twin 2011, tadytenhle http://www.slune-cz.cz/…autosedacka/ je v ruznych barevnych kombinacich,dale ten Easy Walker,ale me se nelibi,je takovy moc hranaty a docela dost drahy a potom vsechny kocarky za sebou,ale autobus jsem pro deti nechtela:)) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
12.3.12 16:07

Ahoj holky,
tak se mi vcera a dneska trochu ulevilo, snad to tak vydrzi!!!
Jinak obcas spinim, coz me dost trapi a jestli to tak bude cele tehu, tak se snad zblaznim!!!!
K dr. jdu ve ctvrtek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
12.3.12 16:10

A katko, jak se citis?
Tyjo, zavidim, ze uz jsi takhle daleko, skoro 35tt :D
Normalne fungujes? Ja si to vubec nedovedu predstavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
12.3.12 16:13
paja88 píše:
A katko, jak se citis?

Nebudu strašit,každá to má asi jinak,ale už je to fakt otravné :zed: a když pomyslím na to,že musím ještě ty dva-tři týdny vydržet :poblion: Nefunguju vůbec,už jen nehybně ležím,mám opravdu obří břicho a docela dost to bolí…říkám,nebudu předbíhat,těhotenství je krásné,užívej si ho,dokud můžeš,protože těsně před tím cílem je to peklo :roll: :hug: kdyby něco,klidně se na cokoliv zeptej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 17:08
katkabanova píše:
paja88 píše:
A katko, jak se citis?
Nebudu strašit,každá to má asi jinak,ale už je to fakt otravné :zed: a když pomyslím na to,že musím ještě ty dva-tři týdny vydržet :poblion: Nefunguju vůbec,už jen nehybně ležím,mám opravdu obří břicho a docela dost to bolí…říkám,nebudu předbíhat,těhotenství je krásné,užívej si ho,dokud můžeš,protože těsně před tím cílem je to peklo :roll: :hug: kdyby něco,klidně se na cokoliv zeptej :*

No tak to by me zajimalo, jak v tech koncich budu fungovat ja, kdyz se musim starat o dceru… S ni si nemuzu dovolit jen lezet:((( No mam z toho hruzu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
12.3.12 17:34
Lištička3253 píše:
katkabanova píše:
paja88 píše:
A katko, jak se citis?
Nebudu strašit,každá to má asi jinak,ale už je to fakt otravné :zed: a když pomyslím na to,že musím ještě ty dva-tři týdny vydržet :poblion: Nefunguju vůbec,už jen nehybně ležím,mám opravdu obří břicho a docela dost to bolí…říkám,nebudu předbíhat,těhotenství je krásné,užívej si ho,dokud můžeš,protože těsně před tím cílem je to peklo :roll: :hug: kdyby něco,klidně se na cokoliv zeptej :*
No tak to by me zajimalo, jak v tech koncich budu fungovat ja, kdyz se musim starat o dceru… S ni si nemuzu dovolit jen lezet:((( No mam z toho hruzu:(

to zvladnes.ja cekam poprve a kdybych uz mela dite tak bych to taky zvladala,jsem spis tak pohybove omezena,potrebuju pomoc takze pokud mas nejakou pomoc,manzela nebo tak,tak se vubec neboj:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.3.12 17:38

Ahoj holky,
tak jsem zase dostala něco napsat.Dneska jsme byli na kontrole.Všechno je v pořádku.Pan doktor nám řekl i už co to bude.Jedno je na 100% holčička a to druhé na 60% také.Za 14 dnů nám to řekne už 100%. Manžel doufá že to bude chlapeček :)
Jinak mi nic není.kdybych nechodila na ty kontroly tak ani nevim,že jsem těhotná.Ani unavená už nejsem.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky