Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
8.2.12 19:45

Tak to teda zavidim,taky bych brala baracek,ale manzel nechce ani slyset.A co se tyce te brigady,co ja se nahledala a uz i naletela,je to tezky,ted jsem opet na neco psala a zase po me chteli 600 kc,tak jsem se na to vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
8.2.12 20:01

No my bychom asi delala podkrovni byt na pude,ale taky by to stalo cca jen pricky, podlahy rozvody pres pul melounu a to nepocitam vybaveni atd.. . ale kdo vi jak to vsechno dopadne.. hlavne aby jsme to finance zvladly ted s dvema prckama a uz asi budu kupovat pleny do zasoby. Kočárek nam koupi rodice od pritele a z me strany rodina koupit asi postylky, vanicku, fusaky, zavinovacky..atd..takovy to mensi ale taky drahy.. uvidime uvidime..
Noo s tema privydelkama jsem taky jednou naletela, poslala 660 kc a pak mi poslali 20 ks letaku ze si mam sama podat inzerat a cekat az se nekdo ozve, takze jsem prisla o 660 kc upe za nic… bida…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
8.2.12 22:25

jaji3: souhlasím s tebou, že každý týden se počítá, a že je těhotenství považováno za rizikové. doktorka mi ale nic takového neříkala, že se od 20 tt nechává doma. já chodila do práce do 28 tt, pak si vybírala dovču a ve 30 tt jsem už rodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
8.2.12 22:42
No právě… ono se pořád cítíš jakože nic a pak to přijde… :nevim: Mě tohle řekli nezávisle na sobě dva gynekologové, teda doporučili alespoň od 20 tt zůstat doma. Kdybych řekla, že PN nechci, a byla bych v pořádku, tak mě asi nenutí, ale pro klid duše… :think:
Jinak moc gratuluji ke krásným dětičkám :)
lujami píše:
jaji3: souhlasím s tebou, že každý týden se počítá, a že je těhotenství považováno za rizikové. doktorka mi ale nic takového neříkala, že se od 20 tt nechává doma. já chodila do práce do 28 tt, pak si vybírala dovču a ve 30 tt jsem už rodila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
8.2.12 22:51

Už jsem našla i na netu, kde jsem o tom doporučení klidového režimu od 20 tt četla - http://www.porodnice.cz/dvojcata (zhruba v polovině obsáhlejšího článku)

„…Každopádně by maminka měla zůstat v pracovní neschopnosti v klidu doma, a to nejpozději od 20. týdne těhotenství, i když nepociťuje žádné potíže. …“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
9.2.12 10:07

no tady aspoň vidíš, že každý doktor je jiný, i když s tou svou jsem spokojená byla, někdy až na výjimky, kdy jsem měla pocit, že nejsem v poradně, ale na běžícím pásu :( věděla jak se cítím, jak mi je, ale odpočinek mi nedoporučila. nevím jestli by to i tak pomohlo...........nejspíš to tak příroda chtěla......................ale taky mohla ještě chvíli počkat :?

jaji3 píše:
Už jsem našla i na netu, kde jsem o tom doporučení klidového režimu od 20 tt četla - http://www.porodnice.cz/dvojcata (zhruba v polovině obsáhlejšího článku)„…Každopádně by maminka měla zůstat v pracovní neschopnosti v klidu doma, a to nejpozději od 20. týdne těhotenství, i když nepociťuje žádné potíže. …“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
9.2.12 12:24

Tak uvidime jak mi bude a co mi rekne doktorka:) ted mi nic neni,ale muze to prijit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.2.12 19:06
Leyla píše:
přikládám :-)

Fotečka je z jakého týdne ??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
9.2.12 21:16

;) Ahoj holky,mohla bych se k Vám přidat?Čekám dvojčátka po IVF,termín 14.srpen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
10.2.12 08:56
ahoj :-),
fotečka byla ze 6+3 :-) - bylo to krásné překvápko
dagmariana píše:
Leyla píše:
přikládám :-)
Fotečka je z jakého týdne ??? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
10.2.12 09:21

dagmariana: gratuluji k dvojčátkům, první miminka? určitě teď musíš být šťastná :potlesk: :D :D

borůvka: jo určitě se přidej a taky gratuluji k dvojčátkům :potlesk: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
10.2.12 12:27

Taky všem gratuluju k novopečenému těhotenství, my jsme dnes 9+1 dle posledni MS,ale dle doktorky nebo uzt jsme 8+0 takze nwm..ale dnes jsem si prinesla taky fotecky 4 za 50Kc vsechny, je to parada, budeme se tim chlubit:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
10.2.12 13:08

Mám skoro dospělého syna......takže první né :)Ale s manželem je to naše první po 14-ti letech :) Jinak holky,můžete mi napsat jak vám bylo nebo je.Já se cítím hrozně dobře a jsem naprosto bez příznaků,kdybych neviděla ten ultrazvuk,tak nevěřím,že čekám mimi … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
10.2.12 13:14
dagmariana píše:
Mám skoro dospělého syna......takže první né :)Ale s manželem je to naše první po 14-ti letech :) Jinak holky,můžete mi napsat jak vám bylo nebo je.Já se cítím hrozně dobře a jsem naprosto bez příznaků,kdybych neviděla ten ultrazvuk,tak nevěřím,že čekám mimi … :think:

byla jsem na tom stejně...........necítila jsem se jako těhotná, bylo mi dobře, žádné zvracení, jen pár dní mi bylo jako bych měla jít např. na zkoušku, do práce:) takové nervozno v břiše, jinak úplně v pohodě. a byla jsem za to moc ráda, ptže jsem hodně slyšela, že když čekáš dvojčátka je to horší a větší šance, že člověku bude bývat hůř. já byla obrázkem toho, že to tak není a nejsem tu jediná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.12 13:15

Ahoj holky, tak se k vám přidávám, taky čekáme dvojčátka, vím to od minulého týdne. Teď jsem dle MS 8+5tt, dle ultrazvuku jsou mimča ale o týden mladší, takže 7+5tt. Uz doma máme 2,5 letou Kačenku, tak jsem byla totálně v šoku, když mi to doktorka řekla, ztropila jsem jí tam hysterickou scénu, že to přece nezvládnu, že máme hypotéku, dítě, psa a chodím do práce, no sranda. Brečela jsem jak želva a furt jsem tomu nechtěla uvěřit. Až pak manžel mě uklidnil a překvapil, protože prohlásil, že je to super zpráva :) V rodině žádná dvojčata nemáme a vznikly přirozeně :) V pondělí jdu zase na kontrolu. Jen jsem strašlivě unavená, občas zvracím, když nezvracím, tak mám během dne několikrát pocit na zvracení, břicho mám nafouklý jak v 5. měsíci… Jsem zvědavá, jak to dlouho budu zvládat chodit do práce, i když nemám náročnou práci (státní správa), tak mám ale téměř nulovou energii a když přijdu z práce domů a vyzvednu dcerku ze školky (chodí do soukromé), tak už ani nemám sílu si s ní hrát a v osm, když jde spát, odpadnu na gauč a ihned usnu… Strach mám stejně jako lenka77, že to nebudu zvládat, když už doma jedno dítko mám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí