Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3035
31.1.12 11:40
Kátísek píše:
ty joo, tak to je kruty.. to mas 5 deti? wow:) to obdivuju, ja mam strach jak to budeme zvladat s dvemi detmi…

S dvojky je to těžké prý na začátku ale pak je to super vyhrají si spolu - akorát pokud jsi prvorodička a ihned dvě to je fakt těžký ale zvládneš neboj až je uvidíš vše půjde samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 11:42

a v kterym jsi tydnu? a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 11:43
Kátísek píše:
a v kterym jsi tydnu? a odkud jsi?

já jsem z Tábora a jsem v 13+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 11:44

:) a řiško uz roste? ja jsem 7+5 a jsem od Mladé boleslavi kousicek, a jsi na rizikovym nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 11:47
Kátísek píše: :) a řiško uz roste? ja jsem 7+5 a jsem od Mladé boleslavi kousicek, a jsi na rizikovym nebo chodis do prace?

Jsem na rizikovém - krvácela jsem a mám placentu dole vzadu zasahuje k děložní brance - a asi to vypadá na jednovaječný zatím viděli jednu placentu takže uvidíme . Bříško po 12 týdnu viditelně vyrostlo i můj doktor řekl že je vidět že jsou tam dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 11:52

Ja byla u dr v 7+1 na prvni ultrazvuku a rikala ze to jsou dvojvajecny,ale ze je mozny ze se jedno jako vstreba, tak uvidim jak to pujde dal… noo tak to mi asi zacne rust taky :P a zatim se citim teda dobre, nekrvacim, nezracim, nemam chute, zatim nic a jsem za to rada, uvidme co se bude dit dat :) tak hlavne at je to vsechno v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 12:09
Kátísek píše:
Ja byla u dr v 7+1 na prvni ultrazvuku a rikala ze to jsou dvojvajecny,ale ze je mozny ze se jedno jako vstreba, tak uvidim jak to pujde dal… noo tak to mi asi zacne rust taky :P a zatim se citim teda dobre, nekrvacim, nezracim, nemam chute, zatim nic a jsem za to rada, uvidme co se bude dit dat :) tak hlavne at je to vsechno v poradku :)

Dva plodové obaly můžou mít i jednovaječný to by mě zajímalo podle čeho to poznal- mě doktoři říkali i v nemocnici že ještě se to nedá poznat jestli jsou dvou vaječný placenta může srust taky v jednu - ty jsi podstoupila umělé oplodnění nebo přirozeně my přirozeně a na první pokus

Jinak mě bylo špatně na zvracení od začátku - prý čím více je mi špatně tím je to lepší pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 12:14

Jo jo, to jsem taky četla ze kdyz zvraci zena tak je to lepsi pro deti,ale s tim ja nic neudelam, nebudu si vyvolat zvraceni :-d ale co znam, hodne zenskejm nebylo zle a deti maji zdravi, a treba jeste zacnu ;) v srpnu jsem prstala brat prasky a od prosince jsem tehotna, zadny umely, normalni soulozi :) to nwm, me prave dr. rikala ze jsou dvojvajecny, protoze tam byly asi dva plody, treba to bude jeste v jedno sroslete, uvidime co priste :) jak casto chodis na kontroly, me si pozvla po 14 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 12:16

ale co je u me tak nak jiny, jsem naka lenivejsi, vzdycky jsem prilitla domu a gruntovala, kazdy den a ted prijdu, drez je plny, premlouvam se k vytirani i k luxovani, nwm.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 12:20
Kátísek píše:
Jo jo, to jsem taky četla ze kdyz zvraci zena tak je to lepsi pro deti,ale s tim ja nic neudelam, nebudu si vyvolat zvraceni :-d ale co znam, hodne zenskejm nebylo zle a deti maji zdravi, a treba jeste zacnu ;) v srpnu jsem prstala brat prasky a od prosince jsem tehotna, zadny umely, normalni soulozi :) to nwm, me prave dr. rikala ze jsou dvojvajecny, protoze tam byly asi dva plody, treba to bude jeste v jedno sroslete, uvidime co priste :) jak casto chodis na kontroly, me si pozvla po 14 dnech

Já po 3 týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 12:23
Kátísek píše:
ale co je u me tak nak jiny, jsem naka lenivejsi, vzdycky jsem prilitla domu a gruntovala, kazdy den a ted prijdu, drez je plny, premlouvam se k vytirani i k luxovani, nwm.. :-D

To aj já . je to prý normální - budeš víc spát je to velká zátěž na tělo . Mě u prvních 3 těhu nikdy nebylo zle a mám kluky a až ted jsem s říkala bud to bude holka nebo dvojčátka- 2 plodové obaly 2 dutinky neznamená že jsou dvojvajky - může být i jedno - ale uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 12:31

Jj jasny, uvidime co rekne priste/10. unora/ spat se mi ani nak nechce, jen si vdycky sednu k pc natahnu nohy na gauc a celou pauzu doma sedim mam zkraceny uvazek( uz dva roky) a od pul 11 do pul 2 mam volno tak jezdim domu :-D ale hrozne jsem mela rada coca colu ale prestala jsem ji pit hned jak test byl pozitivni,ale vcera jsem na ni me desnou chut, tak jsem vypila celej litr :-D des,ale nemohla jsem si pomoct :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 12:46
Kátísek píše:
Jj jasny, uvidime co rekne priste/10. unora/ spat se mi ani nak nechce, jen si vdycky sednu k pc natahnu nohy na gauc a celou pauzu doma sedim mam zkraceny uvazek( uz dva roky) a od pul 11 do pul 2 mam volno tak jezdim domu :-D ale hrozne jsem mela rada coca colu ale prestala jsem ji pit hned jak test byl pozitivni,ale vcera jsem na ni me desnou chut, tak jsem vypila celej litr :-D des,ale nemohla jsem si pomoct :-D

Jednou za čas nevadí nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
31.1.12 16:12

Já se přidávám teda k tomu,že jsem unavená pořád.A to skoro nic nedělám nevim jak bych to zvládla,kdybych chodila ještě do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 16:49

Bechy a v jakym jsi tydnu? taky čekáš dvojčátka? jsi na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí