Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
634
30.1.12 11:48

právě, to zase vymysleli ti frajeři, co tomu rozumí nejvíc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.1.12 12:00

Ahoj, jj je to bida, takze jsem to pochopila tak, ze ani ja nebudu mit porodne kdyz jsem prvorodicka a cekam dvojcata, nwm jak to spocitat, ja mam hruboho 15 000 a pritel 22000 cca tak, takze to asi nebudeme mit narok na porodne, co?
Noo nam kocarek slibili rodice ze nam ho koupi a jinak se budu snazit sehnat neco po znamych ci starsiho, nejvetsi vydaje budou asi za kocarek, autosedacky, matrace, postylky, vajicka na noseni prcku, jinak jsem tak nak hledala na netu a kdyz to budu nakupovat nak postupne tak se to snad nak da, i kdyz jsou to vydaje tak i tak no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
30.1.12 12:02
Kátísek píše:
Ahoj, jj je to bida, takze jsem to pochopila tak, ze ani ja nebudu mit porodne kdyz jsem prvorodicka a cekam dvojcata, nwm jak to spocitat, ja mam hruboho 15 000 a pritel 22000 cca tak, takze to asi nebudeme mit narok na porodne, co?
Noo nam kocarek slibili rodice ze nam ho koupi a jinak se budu snazit sehnat neco po znamych ci starsiho, nejvetsi vydaje budou asi za kocarek, autosedacky, matrace, postylky, vajicka na noseni prcku, jinak jsem tak nak hledala na netu a kdyz to budu nakupovat nak postupne tak se to snad nak da, i kdyz jsou to vydaje tak i tak no..

Pokud dohromady budete mít víc jak 16 tis nedostanete nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.1.12 12:03

A co se tyce tech pupku velkejch, tak jsem objevila fotky a jsou fak ohromne, gigantické :-d takze ja se svym metrem a sedesati centimetry budu kulicka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
30.1.12 12:06

Ach jo budeme to muset zvládnout sami.
A je to mazec, když má člověk kupovat ještě všechno dvakrát. Kočár budeme mít nový, už jsem si asi vybrala, je trojkombinace a se vším všudy včetně pláštěnek atd to bude asi za 30tis. ale měl by vydržet po celou dobu vožení, snad…
no a postýlky matrace, to koupím v ikea. Asi je za obě vejdeme do 3tis což mi nepříjde tak špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
30.1.12 12:10
Kátísek píše:
A co se tyce tech pupku velkejch, tak jsem objevila fotky a jsou fak ohromne, gigantické :-d takze ja se svym metrem a sedesati centimetry budu kulicka :-D

to já též já mám 160cm takže budeme nastejno, u 3 synka jsem měla gigantické břicho a měl 3900g vypadala jsem na dvojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
30.1.12 12:13

já jsem ve 4měsíci a už teď bříško mám tak jsem zvědavá do jakého gigantu to dotáhnu, mamina sice neměla dvojčata ale přibrala jenom 10Kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
30.1.12 12:18
sandritkal píše:
já jsem ve 4měsíci a už teď bříško mám tak jsem zvědavá do jakého gigantu to dotáhnu, mamina sice neměla dvojčata ale přibrala jenom 10Kg…

já v minulém těhu 20kg a po porodu mi zustalo 8kg když jsem šla z porodky ale před těhu jsem měla BMI 17 takže podváha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
30.1.12 12:20

ahoj já ty neomezené vycházky mám, ale dostala jsem je až od 18 týdne, pokud v prvním trimestru špiníte nebo něco tak doktora asi neukecáte,, ale až budete bez problémů, dá se zažádat a mě to teda povolili bez námitek hned.
Jinak já v pátým měsíci mám břicho docela velký a nahoře 10 kg, takže ke konci se k tý dvacítce asi dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
30.1.12 12:23

já jenom doufám, že to nebude víc jak dvacet… shodit to asi shodím spíš mi jde o strie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
30.1.12 12:23
h84 píše:
ahoj já ty neomezené vycházky mám, ale dostala jsem je až od 18 týdne, pokud v prvním trimestru špiníte nebo něco tak doktora asi neukecáte,, ale až budete bez problémů, dá se zažádat a mě to teda povolili bez námitek hned.
Jinak já v pátým měsíci mám břicho docela velký a nahoře 10 kg, takže ke konci se k tý dvacítce asi dostanu…

No já mám ve 14tt už 6kg nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
30.1.12 12:28
sandritkal píše:
já jenom doufám, že to nebude víc jak dvacet… shodit to asi shodím spíš mi jde o strie…

To chce hodně mazat a když budeš mít trochu tuku dřív než bříško povyroste strie se neudělaj - já je nikdy neměla a to mám 3 porody za sebou - někdy je to geneticky jestli u vás v rodině se dělaj strije tak pravděpodobně budeš mít aj ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
30.1.12 13:05

jojo, nějaký špeček byl :-) takže základ mám :-) mažu se dvakrát denně ale mamina je popraskaná jak hrom, takže uvodíme. Ale co už, je to jenom břicho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
30.1.12 13:09
sandritkal píše:
jojo, nějaký špeček byl :-) takže základ mám :-) mažu se dvakrát denně ale mamina je popraskaná jak hrom, takže uvodíme. Ale co už, je to jenom břicho:-)

Chlapům to nevadí, a pokud tě miluje tak tě bude milovat i s giga břichem i se strijema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.1.12 16:56

Jo, jo přese tak, jak rika haifa1 muz te miluje bez ohled na to stli mas 10 kg navic a strie, ja jsem na zacatku a lehce mi popraskalo leve nadro, neni to videt,ale kdyz na nej sahnu rukou tak cejtim jako strie.. zacla jsem se mazat tak uvidime.. joo ta vybavicka bude masakrova, hlavne ten kocar(ale to pry nam koupi rodice a ostatni se pujci a postylky taky v ty ikee, tak snad se to nak zmakne… noo ja se zatim nevazim budu az budu mit tehotenskou prukazku,ale jsem furt kolem 70 kg takze budu tak nak vedet, a doufam ze to po porodu schodim vsechno co naberu a jeste neco navic, ale myslim, ze s dvojcaty to nebude problem :-D a na rizikovy zatim nechci, sice mi to nabizela, ale rikala jsem ze pokud to budu fyzicky i psychicky zvladat tak budu tahat dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí