Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No vy ste tady toho napsali dneska.Já jsem se se dostala až teď.Tak jsem byla dnes na kontrole a vše je v pořádku.Ale do práce mě nepustí asi už vůbec.Prý je to moc velké riziko, pak bych si to mohla třeba vyčítat.
Takže se stím budu muset smířit.Hlavně aby bylo vše ok ![]()
Urcite vse bude ok, dr tomu rozumi vic nez my co tady diskutujeme a kdyz rika ze je to lepsi tak, tak to tak lepsi urcite bude
ja doufam ze u me to taky vse pujde podle planu, pac nechci byt doma od 4. mesice, to by jsme neutahli zatim s penezma, mame pujcky, az bude materska tak ok, ale kdyby mi platili nemocensou tak by nam chybelo, takze snad to budu zvladat…
To my máme taky,ale budeme to muset zvládnout.Holt se budeme muset rochu uskromnit.Ale u mě to zase tak zásadní rozdíl není.Dneska jsem zrušila spoření aby nás to nezatěžovala tak to určitě s manželem zvládneme. ![]()
Já už raději nečekala a zrušila to teď.U mě to dělalo 2000,– měsíčně což je dost
hrozně se mi líbí, jak teď ze všech stran slyším, že má člověk myslet na důchod a spořit si… ha a kde na to má jako mladá rodina brát??? Když matka dostaNE 7500 a celé těhotenství musí být na nemocenské??? takovou radu v TV ještě neřekli:-)
Oni totiz jsou vsude hrozne chytri a urcite to vymysli chlap, protoze kdyby to byla zenska, tak by snad mela trochu rozum…
Ono se to rychle zapomíná - dříve také byli jiné ceny proto stačili i mín peněz ted se vše zdražuje a peněz dají čím dál mín už i porodné nedostanem - dřív maminky dostali aspon porodné na dvojčátka to byla pomoc a ted hrůza
Takže jako nedostanu vubec porodne? ja myslela ze kdyz se nevejdu do toho 2.4 tak dostanu.. i dkyz mi to asi dame, ja mam 15 tis. hrubyho a pritel tak nak kolem 20 tis. hrubyho.. je to bida…:(
Kátísek píše:
Takže jako nedostanu vubec porodne? ja myslela ze kdyz se nevejdu do toho 2.4 tak dostanu.. i dkyz mi to asi dame, ja mam 15 tis. hrubyho a pritel tak nak kolem 20 tis. hrubyho.. je to bida…:(
Pokud budete mít spolu víc jak 16 tis nedostanete nic
noo dohromady dame asi tak 30 mno plus minus
i kdyz splatky.. ale to ni nepocitaji.. mm tak jsem se tesila zbytecne, takze nema cenu ani zadat, co?
Kátísek píše:
noo dohromady dame asi tak 30 mno plus minusi kdyz splatky.. ale to ni nepocitaji.. mm tak jsem se tesila zbytecne, takze nema cenu ani zadat, co?
Určitě ne ale skus to čekáte dvojky, nás bude doma 7 a nemáme nárok na nic - dohromady máme s manželem 30tis. nedostaneme nic
ahojky holky,sice chodím na dvojčátka koukat i vedle ale tady to aspoň ještě není tak rozjeté tak budu chodit i sem. Tak já už jsem 20týden a včera mi na ult potvrdily že čekáme dva chlapečky tak jsem se rozloučila s holčičkou a už se těším na dva raubíře.Porodné se mě také netýká už rodím po druhé tak taky plánuju nákup v ikee teda postýlku jen jednu jednu mám ale budu kupovat zase postel dceři tak to snad zvládneme.Všem hezký den.
ty joo, tak to je kruty.. to mas 5 deti? wow:) to obdivuju, ja mam strach jak to budeme zvladat s dvemi detmi…
Kátísek píše:
ty joo, tak to je kruty.. to mas 5 deti? wow:) to obdivuju, ja mam strach jak to budeme zvladat s dvemi detmi…
3 SYNY a dva v bříšku ![]()