Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
30.1.12 17:00

No vy ste tady toho napsali dneska.Já jsem se se dostala až teď.Tak jsem byla dnes na kontrole a vše je v pořádku.Ale do práce mě nepustí asi už vůbec.Prý je to moc velké riziko, pak bych si to mohla třeba vyčítat.
Takže se stím budu muset smířit.Hlavně aby bylo vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.1.12 17:03

Urcite vse bude ok, dr tomu rozumi vic nez my co tady diskutujeme a kdyz rika ze je to lepsi tak, tak to tak lepsi urcite bude :) ja doufam ze u me to taky vse pujde podle planu, pac nechci byt doma od 4. mesice, to by jsme neutahli zatim s penezma, mame pujcky, az bude materska tak ok, ale kdyby mi platili nemocensou tak by nam chybelo, takze snad to budu zvladat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.1.12 17:08

To my máme taky,ale budeme to muset zvládnout.Holt se budeme muset rochu uskromnit.Ale u mě to zase tak zásadní rozdíl není.Dneska jsem zrušila spoření aby nás to nezatěžovala tak to určitě s manželem zvládneme. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.1.12 17:18

Jj, ja ho chci taky zrusit a penzijko taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.1.12 17:34

Já už raději nečekala a zrušila to teď.U mě to dělalo 2000,– měsíčně což je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
30.1.12 17:35

hrozně se mi líbí, jak teď ze všech stran slyším, že má člověk myslet na důchod a spořit si… ha a kde na to má jako mladá rodina brát??? Když matka dostaNE 7500 a celé těhotenství musí být na nemocenské??? takovou radu v TV ještě neřekli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
30.1.12 17:54

Oni totiz jsou vsude hrozne chytri a urcite to vymysli chlap, protoze kdyby to byla zenska, tak by snad mela trochu rozum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 10:26

Ono se to rychle zapomíná - dříve také byli jiné ceny proto stačili i mín peněz ted se vše zdražuje a peněz dají čím dál mín už i porodné nedostanem - dřív maminky dostali aspon porodné na dvojčátka to byla pomoc a ted hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 10:46

Takže jako nedostanu vubec porodne? ja myslela ze kdyz se nevejdu do toho 2.4 tak dostanu.. i dkyz mi to asi dame, ja mam 15 tis. hrubyho a pritel tak nak kolem 20 tis. hrubyho.. je to bida…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 10:51
Kátísek píše:
Takže jako nedostanu vubec porodne? ja myslela ze kdyz se nevejdu do toho 2.4 tak dostanu.. i dkyz mi to asi dame, ja mam 15 tis. hrubyho a pritel tak nak kolem 20 tis. hrubyho.. je to bida…:(

Pokud budete mít spolu víc jak 16 tis nedostanete nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 11:10

noo dohromady dame asi tak 30 mno plus minus :-D i kdyz splatky.. ale to ni nepocitaji.. mm tak jsem se tesila zbytecne, takze nema cenu ani zadat, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 11:28
Kátísek píše:
noo dohromady dame asi tak 30 mno plus minus :-D i kdyz splatky.. ale to ni nepocitaji.. mm tak jsem se tesila zbytecne, takze nema cenu ani zadat, co?

Určitě ne ale skus to čekáte dvojky, nás bude doma 7 a nemáme nárok na nic - dohromady máme s manželem 30tis. nedostaneme nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
31.1.12 11:34

ahojky holky,sice chodím na dvojčátka koukat i vedle ale tady to aspoň ještě není tak rozjeté tak budu chodit i sem. Tak já už jsem 20týden a včera mi na ult potvrdily že čekáme dva chlapečky tak jsem se rozloučila s holčičkou a už se těším na dva raubíře.Porodné se mě také netýká už rodím po druhé tak taky plánuju nákup v ikee teda postýlku jen jednu jednu mám ale budu kupovat zase postel dceři tak to snad zvládneme.Všem hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
31.1.12 11:34

ty joo, tak to je kruty.. to mas 5 deti? wow:) to obdivuju, ja mam strach jak to budeme zvladat s dvemi detmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 11:39
Kátísek píše:
ty joo, tak to je kruty.. to mas 5 deti? wow:) to obdivuju, ja mam strach jak to budeme zvladat s dvemi detmi…

3 SYNY a dva v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky